Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 268 948
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 495
Гледах малко, не мога да го издържа цялото.
Тази е садист, долна мръсна гад, не заслужава и миг свобода, не и смъртна присъда, защото всичко свършва за миг, нека се мъчи, пада и се, съдете ме, не ми пука.

# 496
Вижте аз съм съгласна съпругът ми да е до мен , когато раждам и когато ми дадат бебето и т.н. В нашите условия или малки частни болници или големи държавни с лоши условия не е възможно, аз не бях в състояние да се погрижа за детето си веднага след раждането сама. Хората са различни и понасят различно и болка и всичко. Аз лично отидох в болница да раждам, за да имам възможност и достъп до болнични Грижи , за които съм си платила, не зависимо дали чрез здравната каза или в брой. Това очаквам  аз, иначе щях да си родя на полето и да става каквото ще. Сега трябва да има сурови санкции поне... и наказания. Съпругът ми е на мнение, че за тази е по безопасно в ареста точно в момента.

# 497
Преди малко гледах малко от клипа и след като този изрод, започна да бие бебето по главата, избягах от стаята. За пръв път нямам думи, с които да опиша какво чувствам. В главата ми няма друга мисъл, освен "убийца" и "смърт".

А като започна да го стиска за гърлото и да му натиска и устата?

# 498
Тя го пречуква от бой и в същото време го завива грижовно! Все бях шокирана, все бях потресена, но сега просто седя с широко опулени очи, гледам и не вярвам.
Седи над него, наблюдава го и целенасочено се опитва да го убие. Це-ле-на-со-че-но, докато подпира шишетата с мляко да другите бебета.

# 499
Съпругът ми е на мнение, че за тази е по безопасно в ареста точно в момента.
Безопасност за тая гад?!

# 500
  • В Космоса
Значи или я знаят, че е психопат-садист, или за първи път научават.  Едното означава, че я покриват, а другото, че няма контрол и наблюдение.

# 501
Не знам дали е по-добре да е с доживотна присъда или направо смърт. Каквото и да е - малко ще е.

# 502
Аз не можах да догледам клипа, тя в продължение на цял час ли го малтретира?  #Crazy

# 503
Моля да проявите здрав разум и да премахнете линковете към клиповете и снимките, както и натуралистичните подробности свързани с тях!
Кой лешояд ги е пуснал изобщо в медииното пространство?!  Tired

# 504
Ако след това родната прокуратура не се задейства, не знам какво трябва да се случи за да се предприеме нещо, стига с тези чадъри, подкупи.... Убитата Вероника, Яна, Паоло от Стара Загора и много други, стига вече, потресена съм. Гледам дъщеря ми в момента, която тихо и кротко си играе и не искам и да си помислям, ако аз бях на мястото на родителите.
Целенасочено е - да и точно към милата Никол, която е БЕБЕ, а бебетата реват през нощта.
Бога ми, бих я убила, колкото и крайно да звучи.

# 505
И сега като стане ясно, че на всяко нощно дежурство най-ревящото бебе го е отнасяло? Трябва да й отнемат правата да практикува завинаги, защото след 3 г. тя пак ще шамаросва тайно бебета, а пребитото ще си носи последствията цял живот.

# 506
  • Варна
Тя го пречуква от бой и в същото време го завива грижовно! Все бях шокирана, все бях потресена, но сега просто седя с широко опулени очи, гледам и не вярвам.
Седи над него, наблюдава го и целенасочено се опитва да го убие. Це-ле-на-со-че-но, докато подпира шишетата с мляко да другите бебета.
Точно това ме изуми... рутинно върши всичко
останало, а като че чака да се разплаче за да
го замлати зверски ... Злоба някаква нечовешка!

# 507
Аз не можах да догледам клипа, тя в продължение на цял час ли го малтретира?  #Crazy

два часа....

пс. като изчезнат клиповете, проблемът ще изчезне  с магическа пръчица ли???

# 508
Спокоен и уравновесен човек съм, но след няколко минути исках да умъртвя това същество.
Изобщо не е луда. Не можах да го изгледам цялото.

И аз не можах, ужаснооо  Cry
Дано майката никога не види това  Praynig
Защо просто не и го е занесла? Аз също раждах секцио, в частна клиника, часове след раждането бебета си бяха при нас.

Не мога да съжаля тази жена при никакви обстоятелства, каква майка е?
Всяка лудост ли вече ще оправдаваме с този модерен синдром? Умишлено разбити самолети, пребити бебета.....какво ли още ни чака  Sad

# 509
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ужасно е . Не можах да го догледам....колко ли още набити деца има . Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт