Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 268 963
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Брутално! Такава злоба... в потрес съм. #Cussing out
И аз си зададох въпроса защо това бебе?!

# 481
То се е паднало да е най-ревящото.

# 482
  • Варненска клюкарка
Боже мили, видяхте ли това видео????

http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=4731518

Скрит текст:
Пуснах само първата минута и ми стана лошо, не можах да го догледам.  Cry  Cry Cry
Треперят ми ръцете, докато пиша!
Този изверг не заслужава да ходи по белия свят!!!!!!
Ако бях аз майката на бебчето, жива щях да я одера, честно ви казвам!
Заслужава таткото да си сложи едни кубинки и да й върне еквивалента на това, което направи с невръстната му дъщеричка!

Това не може да е от преумора! Това е отработено поведение, просто досега не се е стигало чак до тук, иначе кой знае колко бебета е приспивала така!

Боже мой Confused горкото малко човече....Дано да няма трайни или късни увреждания....
Наистина действията и движенията на въпросната, сякаш са прилагани не за пръв път върху безащитни малки душички #Shocked

# 483
 Cry

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 12:50 от Анонимен

# 484
Спокоен и уравновесен човек съм, но след няколко минути исках да умъртвя това същество.
Изобщо не е луда. Не можах да го изгледам цялото.

# 485
Ужас ! Попаднах на някакви неясни снимки, но ми стигат. Клипчето няма да го гледам, че никога няма да с навия да раждам второ или въобще да вляза в болница.. И според мен го е правила и друг път, просто сега е прекалила или младата лекарка е решила, че няма да го пише травма при раждането...Питам се колко ли други акушерки го правят до някаква степен, моля се да няма други.. Трябва по строг контрол, задължително по две, ако трябва по три в стаята и камери явно са нужни.. Разбирам , че трябва да се разграничиш от пациента, за да си запазиш разсъдъка, но това вече е тотално губене на нишката, за нея явно това не са бебета и човешки същества дори .. И не е стрес и не е превъртяла иначе щеше да го пребие и да си излезе, не да повива друго и периодично да бие това...

# 486
Какво странно има в това, че родителите не обикалят телевизиите като цветарки и отказват да коментират случая. Може така да са посъветвани от адвокати или пък да има друга причина. Разбрах, че се преглеждат записите от предишни дежурства на акушерката, за да се разбере дали побоят е инцидент или е практика.

# 487
Спокоен и уравновесен човек съм, но след няколко минути исках да умъртвя това същество.
Изобщо не е луда. Не можах да го изгледам цялото.
Точно! И аз не го гледах до края, нямаше как  #Crazy Определено не е луда обаче.

# 488
Ок бе хора ясно. Ние сме си виновни, наложи се да съм секцио , не можех да мръдна и на другия ден ревах, докато ме раздвижваха, но ако беше пребито моето бебе, аз щях да съм виновна, защото видиш ли не съм го искала при мен...

# 489
Е не. Отиваш в друга посока на темата.

# 490
 Е как няколко вече се изказаха как сме мързеливи и предпочитаме да лежим , та какво очакваме....

# 491
Е как няколко вече се изказаха как сме мързеливи и предпочитаме да лежим , та какво очакваме....
Не съм срещала такова изказване аз. Не знам каква е болката от секциото, но не знам дали майката може да се грижи ВЕДНАГА за бебето си. Моя близка приятелка каза, че това за нея е било абсолютно невъзможно.

# 492
  • Ню Йорк
Не само, че през това време оправя креватчетата на другите бебета, а и на това бебе. Бие го с едната ръка, а с другата му оправя завивката. Тази е садист.

# 493
Изпитвали ли сте страх, държейки бебето си на ръце, страх от ОГРОМНАТА власт, която имате над него? Какво мислите, че имат акушерките, които се грижат за бебетата? ВЛАСТ! Неограничена, безбрежна власт и чувство за ненаказаност, освен ако някой някак не ги спипа. Да се изявяваш властово над безпомощните е признак за сериозни проблеми. Не просто стрес сега, внезапно, единично, а дълбоки и трупани проблеми, на които няма практика да си обръща внимание. Имам предвид от работодателя, от държавата или от съсловието.

Е сега може би ще се заобръща.

Аз не разбирам тази практика в БГ, акушерките да обгрижват новородените, а родилките само да лежат. Аз раждах в Швеция, нормално без усложнения. Веднага след раждането, детето беше прегледано и облечено пред мен и веднага ни заведоха в стаята. Имаше и легло за таткото, който първи нахрани бебето, аз се изкъпах и легнах да спя. Тримата бяхме заедно до деня на изписването и бебето е било само с нас. В съседната стая една жена роди секцио, беше с наднормено тегло, мисля към 160 кг, имаше усложнения след раждането, и таткото обгрижваше тяхното бебе, акушерките го навестяваха по-често, но се справи. Имаше и доста родилки със секцио, които се справяха сами, защото бащите са с другите деца, акушерките също често ги навестяваха, но децата си бяха с тях в стаята денонощно.
И аз не я разбирам, но дружно ме нападнаха, че било нормално. Време е да разберете, че точно тая практика е по-удобна за тях. Докато вие си почивате, бебетата си реват, а те не си мърдат пръста. Ако бебетата ви са при вас и ги викате за помощ, ще им се налага всъщност да работят.
Нямам намерение да гледам клипа. Наясно съм, че има ужасно зло по света, нямам смелост и сили, не искам да го виждам в действие...
Надявам се Никол да се пребори и да се възстанови напълно. Това е най-важното! Не по-маловажно е и извършителката да бъде наказана, и болницата да си понесе последствията, и всички в болничните заведения да разберат, че не стоят по-високо от пациентите, а работят и служат на същите тези пациенти! Не са нищо повече, не са неуязвими и не могат да безчинстват безнаказано. Омръзна ми от оправдания за ниско заплащане, човечност не се купува с пари.

# 494
Преди малко гледах малко от клипа и след като този изрод, започна да бие бебето по главата, избягах от стаята. За пръв път нямам думи, с които да опиша какво чувствам. В главата ми няма друга мисъл, освен "убийца" и "смърт".

Общи условия

Активация на акаунт