Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 180
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 510
Преди малко гледах малко от клипа и след като този изрод, започна да бие бебето по главата, избягах от стаята. За пръв път нямам думи, с които да опиша какво чувствам. В главата ми няма друга мисъл, освен "убийца" и "смърт".

А като започна да го стиска за гърлото и да му натиска и устата?

Не издържах до там, не знам за родителите на бебето, но ако ми се мерне пред очите в момента ще я млатя до посиняване.
Опитаха се да ми преразкажат, какво е правила после, но не исках да слушам. И съм 100% сигурна, че това не е първото пребито от нея бебе.

# 511
Виждали ли сте в държавна болница как подмятат бебетата, докато ги къпят и повиват? Може подобно приспиване с шамари да си обичайна практика сред някои акушерки и чак след тази черепна травма да се разшумяха нещата. Тази поне се държи, все едно е рутинна процедура.

# 512
Точно 10 секунди изгледах. Ужасно е, не мога да асимилирам, че някой може да си позволи да удари дете така. И това не е моментна лудост за мен, всичко е толкова целенасочено, както каза Касита.

Защо й е безопасност на тая? Затвор й е малко.

# 513
Тази жена е била и много други бебета, просто с това е прекалила, сигурно е била уморена и се е самозабравила. Тези движения са заучени и ми се сториха премерени, тя знае как да ги бие и  не е за първи път така да ги укротява, боже колко ли са пострадалите душици. Аз не бих ударила така дори коте камо ли дете, милите душички, как ли са преживели тези травми после, те се отразяват няма как. Не мога да повярвам и съжалявам , че гледах малко от клипа, това да не ти пука и за камерите за какво говори, тя просто си го е правила безнаказано, това е с години.

# 514
Ужасно е . Не можах да го догледам....колко ли още набити деца има . Ужас.
за съжаление и аз мисля, че това не е първото пребито новородено от тази психопатка

# 515
Тази жена е била и много други бебета, просто с това е прекалила, сигурно е била уморена и се е самозабравила. Тези движения са заучени и ми се сториха премерени, тя знае как да ги бие и  не е за първи път така да ги укротява, боже колко ли са пострадалите душици.

Вярно е, то се вижда! Като трениран бияч, знае как да удря, за да не чупи и да не оставя синини - по главата!

# 516
Два часа е млатила бебето.

# 517
НЕ ме разбрахте , не че трябва да е на безопасно място , а добре, че е там, защото лично би я удушил...

# 518
Дано не я изкарат психопатка, защото ще се измъкне безнаказано.
Но честно....не може да не си луд, за да правиш това...
Не се ли страхува, че може и да го убие? Толкова мъничко същество, нямам думи направо, дано няма никакви последствия за бебчето  Praynig

# 519
Няма да гледам видеото, стига ми това, което чух и прочетох. Сега разбрах, че Съсловната организация на професионалистите по здравна грижа най-вероятно ще отнеме за 3 години правата на акушерката. Тези не усещат ли как се излагат... по-добре да не бяха излизали със становище.

Дано бебчето се възстанови бързо и без последствия.

# 520
Моля да проявите здрав разум и да премахнете линковете към клиповете и снимките, както и натуралистичните подробности свързани с тях!
Кой лешояд ги е пуснал изобщо в медииното пространство?!  Tired

напълно подкрепям! чудя се как изобщо сте пуснали да гледате клипа!?! отвратително медийно поведение за пореден път!

Съсловната организация може това да направи - да отнеме права за упражняване на професията. информирайте се повече - наказателния кодекс ще наложи санкция за опит за предумишлено убийство, а не съсловната организация.

# 521
  • София
Изчетох и изгледах всичко, не е за хора със слаби нерви!!!.

Определено акушерката  е  ако не кандидат масов-убиец, то както я наричат в статията  - отработен в ударите кечист #Crazy #Crazy #Crazy

Добре де, къде са сега тези, които сутринта я защитаваха, че то защото била преуморена, затова така реагирала! Искам да ми кажат защитниците й какво мислят, след като изгледаха клипа, всички тези, които сутринта ни обясняваха колко сме жестоки, че така обвиняваме само жената! Наистина мисля, че всяко едно наказание е малко на този изрод!!!
Кас и аз мисля, че вече е видно, че наистина е абсолютно целенасочен чист опит за предумишлено, при това по особено жесток начин.
Не можах да догледам клипа до края.
Нямам представа какво им е на родителите на детето, да не дава Господ някога да разбера, но дано имат сили да преживеят всичко това и детенцето да се възстанови напълно.
И продължавам да чакам защитничките да се включат! А не да ми обясняват, че ни е деградирало обществото, щом така сме скачали срещу тази "жена". И как трябвало да мисля за семейството й.

# 522
Тоя урод трябва да го измъчват, да го убиват и да го съживяват отново и така до безкрай!Дано да страда много много много!!!

# 523
Прегледах кадрите, където го бие. В рамките на един час се появява около четири пъти и всеки път го налага с юмруци, с шише, задушава го, вдига го за едната ръка, тресе го, носи го като малко дете куклата си. В края на този един час, докато тресеше бебето, се вижда, че му говори с истинска ярост, след това му заби жесток шамар. Три пъти се връщах да го видя- образа на Дявола. Не се шегувам.
Докато го бие, забележете, го храни, подпира му внимателно шишето, завива му гръбчето.
Разбирате ли в шок съм. Не толкова от побоя, гледах го без особени емоции, а от това, че тя съчетава брутално насилие с внимателна грижа.

# 524
Ужсена съм, плача и ме е адски мъчно за бебчето, минута и половина издържах да го гледам, под клипа пише, че след десет удара със бутиката черепчето е зловещо хлътнало. Тази не бие за пръв път бебета така ми изглежда, изпитвам много тежко чувство. Как да си дам детето на градина, ако някоя леля се прумори и реши да му разбие черепа? Страх ме е. След такъв побой изобщо не вярвам на изявления, че бебето е добре, дори да не умре в какво състояние ше бъде, защо никой не казва? След счупването на черепа засегнат ли е мозъка? Щяла да лежи дест години, нали е признала.... Десет години, за погубен невинен живот. Мразя тази безхаберна държава, където убиват деца и ги осъждат на 6-10 години!
Не мога да спра да плача, тези сцени ще ги помня, докато съм жива. Можеше да е моето дете...

Общи условия

Активация на акаунт