Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 274 096
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 1 605
Ама тя не помнела бе, нали през тези два часа не помнела нищо  Wink А пред съда казала, че не го е направила, не е била детето и искала да се прибере в дома си.......

# 1 606
  • София
Да в тези злополучни за бебето два часа " горката женица" е била в " изключително тежко състояние"... срам, гадост! Най- тежка била работата на смяна между 2 и 4 сутринта..

# 1 607
Ако има малки деца или възрастни родители бих го запитала адвоката дали би оставил своите близки на "грижите" на въпросната персона? Ей така, да си ги контактува и пошляпва от време на време, когато не ги души да млъкнат.  Изключително нелеп начин за защита е избрал, така само закопава клиентката си. То е очевидно благодарение на записа за какъв "контакт" и рутина иде реч. Сто процента съм сигурна, че е било редовна практика да се "приспиват" така бебета, но няма доказателства.
Впрочем вижте какво открих -" Първи грижи за новороденото“. Така се казва практическата лекция в Училището за родители на УМБАЛ "Софиямед", която е изнесена на 14 януари. По ирония на съдбата в демонстрацията участва Емилия Ковачева, печално позната от четвъртък на цяла България като акушерката, която преби зверски бебе, пише „Стандарт“.

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 20:58 от milittana

# 1 608
Адвокатът е адекватен само за себе си, в което няма нищо лошо. Нека продължава в съшия дух.

# 1 609
  • Ænima/Albuquerque
Чек, поправи ме ако бъркам, но според нашето законодателство записа не може да е доказателство, нали?

Ей това идвах да питам. Оная вечер ми развиваха едни категорични тези, че записът не се признавал като доказателство в съда. Все си мисля, че не може да е така.

Зависи дали съдът ще го приеме. Прави се техническа експертиза на записа за тази цел. Ето съдебни решения, за дела по които са приели видеозаписи за доказателства.

http://www.apelsad-pd.bg/protocoli/R559_2011.html
http://pleven.court-bg.org/img/File/SPRAVKI%20PO%20DELA/SVURSHEN … d814_03812715.htm
http://46.10.101.63/upload/SAD_AKT/2012/02/08022012/0170d811/52011912.htm

Мерси много, Чек.     bouquet

# 1 610
Адвокатът е адекватен само за себе си, в което няма нищо лошо. Нека продължава в съшия дух.

Той май няма много избор освен невменяемост.
Всякакви опити за омаловажаване и оправдания ще се обърнат срещу клиентката му.

# 1 611
Потресена съм направо. Все си мисля, че за тази акушерка това е било практика. Просто сега е прекалила. От прокуратурата са иззели записите от преди 30 дни, за да проверят дали системно се е случвало. Какво ли е целяла акушерката,  да го зашемети и то да заспи и спре да плаче ли? Не може ли да го занесе просто на майката да го погушка малко  newsm78

# 1 612

Той май няма много избор освен невменяемост.
Всякакви опити за омаловажаване и оправдания ще се обърнат срещу клиентката му.
Да. Особено онова с жълтеницата. Тя се опитвала да замазва следи той загрижена за бебето я изкара...

# 1 613
Аз си мисля за майките на другите бебета в стаята. Те вероятно са гледали записа, чули са за случая. Кой знае как се притесняват жените да не би и на техните деца да се е случило когато тази е била там...

# 1 614
Няма родилка или бременна сега, която да е спокойна за детето си. Надявам се да се затегне режимът и да се сложат още камери във всички болници.
А и си мисля, че родилното на София мед е изпразнено сега. Не виждам кой ще иска там да ражда в този момент.

# 1 615
Аз най- много се втрещих като прочетох за " синдрома на раздрусването". Явно тя е знаела как действа. Колко ли увредени деца, вследствие на такова " раздрусване" има. А родителите дори не предполагат, какво е отключило болестта та децата им...

# 1 616
  • в рока
А дали, ако открият в записите и други нарушения и издевателства на Емилия, ще ги направят обществено достояние?

# 1 617
А дали, ако открият в записите и други нарушения и издевателства на Емилия, ще ги направят обществено достояние?
Съдейки по думите на ПР-ката на болницата  и изразената официална позиция на София мед - не! Дано обаче разследващите органи да се доберат до тях.

# 1 618
  За обществено достояние не знам, но да се издирят жертвите,  за да се вземат сериозни мерки. Това са сериозни неща..не минават току така от само себе си.

# 1 619
  • София
Съдейки по думите на ПР-ката на болницата  и изразената официална позиция на София мед - не! Дано обаче разследващите органи да се доберат до тях.
И аз съм на това мнение!

Общи условия

Активация на акаунт