Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 213
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 2 040
Съобщиха за друго бебе, вие пък да не си измисля съфорумката ето
http://btvnovinite.bg/video/videos/emisii/btv-novinite-v-17-chasa-27-04-2015.html на 5:16
Жена станала свидетел на насилие над друго бебе от същата акушерка, проговаря пред БТВ, разазът й в новините в 19:00
Разбира се, че не си измисля, просто казах, че по Канал 1 не съобщиха нищо в тази връзка.

# 2 041
Вижте, само защото някой е пуснал в интернет запис и ми е казал, че на този запис са емилия и Никол, не значи, че трябва автоматично да вярвам, че това непременно е така. Иначе не познавам никой от участниците. Просто има странности, за които всички си затваряте очите и дружно спретнахте гилотината.

Аха. Някой си пуснал някакъв запис  newsm78  Следователно, ако този запис не е трейлър от филм на ужасите, значи има още една "Емилия", която е на свобода, или още едно бебе, което е малтретирано или може би убито. Това следва от  "нещата може би не са такива, каквито изглеждат". Да, ама не.
За съжаление.  Confused

пп. дано само не се окаже, че наистина има пострадали още деца.  Shocked

# 2 042
Оффффф, не е нормално. НЕ Е. Но, НЕ Е И ОПРАВДАНИЕ НА ПОБОЙ НАД БЕБЕ!!!
Напълно съгласна съм, че не е оправдание!  Peace Peace Peace

Ако се забрани да се работи по 24 часа и задължително има поне по 2 души при бебетата, то тогава пак няма 100% гаранция, че няма да се случи нещо подобно, но вероятността намалява значително.
Дори и акушерката да не беше била детето, а само фактът, че им дава шишетата и ги оставя сами e безумно. Ами ако някое бебе се беше задавило и удушило?
Немарливо и безотговорно отношение от страна на болницата + откачен служител = трагедия  

# 2 043
Стига с тия 24 часа дежурства, това е въпрос на мислене, има хора, които това го имат за нормално. И не всички работят по 24 часа. В конкретния случай пък тя тъкмо се е върнала от отпуск, така че дори да се счита, че натрупването на такива дежурства дава отражение, в този случай не преумора е била причината.

Вижте, само защото някой е пуснал в интернет запис и ми е казал, че на този запис са емилия и Никол, не значи, че трябва автоматично да вярвам, че това непременно е така. Иначе не познавам никой от участниците. Просто има странности, за които всички си затваряте очите и дружно спретнахте гилотината.

Лицето на жената се вижда и е същото като на тази, която показаха, че е арестувана. Пък ти си пиши, че си затваряме очите.

# 2 044

Немарливо и безотговорно отношение от страна на болницата + откачен служител = трагедия  
С това съм напълно съгласна. Нещо повече, тази акушерка е психопат, а не шашнала се от 24-часовото дежурство. Как работодателите наемат психопати на работа и ги оставят да работят с деца?! Контролът при постъпване на работа и последващ текущ контрол е наложителен.

# 2 045
Никого не защитавам. Просто не се изживявам на съд.

# 2 046
  • при късмета
Тогава просто обичаш да казваш на черното бяло, може би?
До сега само това не беше успорено, че точно арестуваната акушерка е на записа  ooooh! А бебето сигурно симулира травмите, че да я натопи.

Има, няма, току цъфне някой изобщо не в час с темата, но да коментира и слага определения на пишещите

# 2 047
Тогава просто обичаш да казваш на черното бяло, може би?
До сега само това не беше успорено, че точно арестуваната акушерка е на записа  ooooh! А бебето сигурно симулира травмите, че да я натопи.

Има, няма, току цъфне някой изобщо не в час с темата, но да коментира и слага определения на пишещите

Бе, да вземе това бебе да се извини на клетата акушерка за душевните терзания, които и причини самонанасяйки си травми.  ooooh!

# 2 048

Какво значи да се изживяваш като съд?
Имаме акушерка, която пребива новородено. Не е ли нормално да кажем, че това е недопустимо и ненормално?
Дали ще е Емилия, Пенка, Генка, все сме против.
На записа се вижда ясно лицето на кого е (2:57 например).

# 2 049
Стига с тия 24 часа дежурства, това е въпрос на мислене, има хора, които това го имат за нормално. И не всички работят по 24 часа. В конкретния случай пък тя тъкмо се е върнала от отпуск, така че дори да се счита, че натрупването на такива дежурства дава отражение, в този случай не преумора е била причината.
Аз след отпуска съм по изморена от колкото преди отпуската.
Но това не го пиша с цел да оправдавам акушерката.
За мен тя е виновна и трябва да си понесе последствията.
А за часовете не можете да ме убедите, че е нормално и било въпрос на мислене. Въпрос на пари и личен комфорт е и е заплаха за останалите.

# 2 050
Тогава просто обичаш да казваш на черното ляло, може би?
До сега само това не беше успорено, че точно арестуваната акушерка е на записа  ooooh! А бебето сигурно симулира травмите, че да я натопи.

Нищо не разбирате начи.
Тази на видеото е гримирана и преоблечена , наета от конкуренцията жена с цел да прилича на Емилия. Пускат я в стаята на бебето, докато я няма Емилия. Пребива бебе, което не е бебе, не е Никол, а е макет на бебе и после взима записа. След известно време пускат записа в нета и арестуват невинната Емилия, която съвсем обяснимо нищо не помни...

Само се чудя кое е това бебе, което София мед прехвърлят в Токуда със счупена глава, но може би лекарката е превела макета на бебе, а в Токуда също лекуват макета на бебе, защото всички са в схемата,  изготвена от конкуренцията с цел злепоставяне на болницата София мед..

Беки-близо ли съм?

# 2 051
Ок, B & C, аз пък съм убедена, че става дума за начин на мислене, не на умора. И 5 часа да им е смяната, който си е зъл ще си е такъв, който не ще си върши работата и с 24 часови смени.
Има прекрасни акушерки, които гледат децата като свои. Има и други. Пак при същите условия.

# 2 052
Тогава просто обичаш да казваш на черното ляло, може би?
До сега само това не беше успорено, че точно арестуваната акушерка е на записа  ooooh! А бебето сигурно симулира травмите, че да я натопи.

Нищо не разбирате начи.
Тази на видеото е гримирана и преоблечена , наета от конкуренцията жена с цел да прилича на Емилия. Пускат я в стаята на бебето, докато я няма Емилия. Пребива бебе, което не е бебе, не е Никол, а е макет на бебе и после взима записа. След известно време пускат записа в нета и арестуват невинната Емилия, която съвсем обяснимо нищо не помни...

Само се чудя кое е това бебе, което София мед прехвърлят в Токуда със счупена глава, но може би лекарката е превела макета на бебе, а в Токуда също лекуват макета на бебе, защото всички са в схемата,  изготвена от конкуренцията с цел злепоставяне на болницата София мед..

Беки-близо ли съм?

Така се смях Grinning Представете си да измислят такава версия дано не влизат във форума да четат че лошо ще стане

# 2 053
Едно време хората са се борили да им намалят часовете, а вие днес се борите да ви разрешат да карате по 2-3 смени  Crazy Направо се пренесете на работното място. Така не само пари от транспорт ще спестите, ами и наем (тези, които плащат наем), ток, вода, парно  Rolling Eyes

# 2 054
Мене пък най-много ме възмущава, че не е минал един лекар на визитация през нощта. И не знам как на всички професионалисти им е отнело толкова дълго да разберат какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт