Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 281
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 2 055
не само, че не е минал. Изрично софиямед подчертават, че бил в почивка в този период. А и от Токуда също, че само акушерката е съпричастна към деянието.

# 2 056
  • Варна
Току що по бтв съобщиха ,че е имало и друг случай на пошляпване от тази гад #2gunfire
Тази е за разтрел направо,как ще биеш ти новородени,пълен изрод е това

# 2 057
  • Ню Йорк
Ще ме прощава тази жена дето се появи в новините, ама хич не и вярвам. Чула шляпване, ама тогава не разбрала, че било шляпване, но сега се сетила, че нямало какво друго да е.  ooooh!

# 2 058
  • на 4-ия етаж до асансьора
Тук можете да видите броят на специалистите в неонатологията на болницата:
Скрит текст:
З-ма лекари и 5 акушерки...Ако искате можете да сметнете какви смени трябва да поемат за месеца за да се запълни графика 24/7. Ето защо не е имало лекар през нощта... перфектно просто.
Колкото до конспиративните теории... някои съфорумки или са прекалили с филмите или не четат, какво пишат!

# 2 059
Цитат
Едно време хората са се борили да им намалят часовете, а вие днес се борите да ви разрешат да карате по 2-3 смени

На темата за смените и работното време няма ли да и се види края вече?  ooooh!
Ако има профсъюз на акушерките - моля изпратете си петицията там и спрете вече с тези цифри - 12,24,36  моля.    Confused
Напълно безсмислено е да се дъвче още, защото няма нищо общо с това зверство. Няма - разберете го. Отворете си отделна тема и обсъждайте най-обстойно работното време по браншове, ако щете, защото в тази е офтопик.
Скрит текст:
Едни от най-натоварените психически, а всъщото време и с дълги дежурства са тези, които са в контролните кули на полетите -  дай сега след смяна да изколи колегите си на тръгване, щото му е била тежка и дълга смяната.

# 2 060
  • на 4-ия етаж до асансьора
Аз лично коментирам работното време само и единствено в контекста на вината на болничното ръководство, допуснало подобно зверство да се случи. Или те какво...сухи от водата. И за да не ме разбирате погрешно вината на болницата е съвсем отделна от вината на акушерката. И да тяхната вина има много общо.Осигурили са идеалните условия да се случи. Допуснали са подобни "врътки" ,замествания, ГД и прочие... с цената на детски животи.

# 2 061
Сега влизам и чета за новините в 7, че ще има разказ на друга жена и включих канала. Мина ли вече?

# 2 062
  • Ню Йорк
Сега влизам и чета за новините в 7, че ще има разказ на друга жена и включих канала. Мина ли вече?

Мина, но жената не беше никак убедителна.

# 2 063
Ще ме прощава тази жена дето се появи в новините, ама хич не и вярвам. Чула шляпване, ама тогава не разбрала, че било шляпване, но сега се сетила, че нямало какво друго да е.  ooooh!
Дори и да е било така, просто прозвуча доста неубедително, още повече, че съобщиха за "друг случай", а тя даже не е видяла, а те и като свидетел я обявиха! Не казвам, че си въобразява, но просто все едно нищо не каза.. Знаех си, че БТВ са направили от мухата слон, затова при Канал 1 нямаше нищо подобно.

# 2 064
И по Нова нямаше. Confused

# 2 065
Само за мен ли не е нормално да няма дежурен лекар?

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 19:46 от becky bloomwood

# 2 066
Banshee,  и колко е смяната в РВД.  Баща ми беше диспечер в енергото,  първоначално бяха на 12 часови смени,  след това ги направиха на 8,защото стана натоварено.. Пожарникарите са на 12часови смени, но по-голямата част от времето са в базата,ако избухне пожар няма да оставят един екип да гаси 12часа.Акушерките по цяла смяна са на крак там пожарът е на всеки 2 часа

# 2 067
Само за мен ли не е нормално да има дежурен лекар?
А сега прочети внимателно какво си написала.

# 2 068
KOTE, и те вземат покрай тоя пожар да изпушат викаш... Стига бе хора, стига с тези смени, стига глупости. Това зверство не може да се опише с нищо, разберете! На мен обаче ми прави впечатление, дори четох някъде, че тая не е проронила сълза. Пълен дебил и изверг. Важното обаче е, че лекарите са оптимисти за мъничето. Направи ми впечатление по новините как шефа на Токуда с истинска човечност и радост каза, че е пило детето вода, когато е бил там. ЧОВЕЧНОСТ!!! В ОЧИТЕ МУ СЕ ЧЕТЕШЕ!!! На човек видял много, много.... На него не му ли е натоварено???? Той не е ли нон стоп под стрес, защото носи отговорност за цяла болница, не само за пет бебета???? Човечността не изчезва с 24 смени, не схванахте ли???? Още някоя ще каже ли за тези прословути смени, че не чухме достатъчно за тях???? newsm78 #Crazy

# 2 069
Няма ме за малко и отново сте дискутирали смените.
Значи само Бтв са се добрали до новината, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт