Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 195
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 2 115
 Абе я стига, какво се обслужват родилките, че не мога да се сетя Mr. Green. Другата просто си е спяла, аз не знам и какво й пречи душичката , че плаче, то ние в къщи също сме ги оставяли да поплачат, какво толкова ще й пречи това и на тъпата им болница....

# 2 116
Стига с тия 24 часа дежурства, това е въпрос на мислене, има хора, които това го имат за нормално. И не всички работят по 24 часа. В конкретния случай пък тя тъкмо се е върнала от отпуск, така че дори да се счита, че натрупването на такива дежурства дава отражение, в този случай не преумора е била причината.
Аз след отпуска съм по изморена от колкото преди отпуската.
Айде сега пък отпуската била виновна! До сега 24 часовите смени, сега отпуската  ooooh!
бе вие четете ли какво пишете,пак ще питам не ви ли е поне малко неудобно че едно дете бере душа и не се знае дали някога ще се оправи на 100 процента и в кой момент може да се появи някой проблем,а вие ожалихте повече тая която му го е причинила

# 2 117
  • при късмета
Дежурния лекар отговаря за родилките, санитарките нямат никаква работа при бебетата. За бебетата отговарят само акушерките, като и майките също трябва да наглеждат.
Лекаря в отделението е бил АГ, не неонатолог. Неонатолог е нямало защото нито едно бебе към момента не се е нуждаело от специални грижи. До кота тази дето трябва да ги гледа не докарва едното до нужда от специални грижи.
В никакъв случай не искам да оправдавам болницата, според са достатъчно виновни само за това, че се е случило при тях. Като работодател трябва да си понесе последиците, но не КТ.
Но да се опитва някой да оневинява този изверг и да твърди, че болницата е по-виновна от нея е търсене на оправдания за това жалко подобие на човек

# 2 118
  • София
Работила съм 24 часа и не мисля че е нещо страшно. Работиш 24 и после почиваш два дни. Даже го предпочитам пред 9 часовия работен ден всеки ден.
Тази жена нито е изнурена, нито преуморена, нито зле платена. Повече от 1000 лв. е получавала за труда си. Какво иска още?
Медал ? За постижения в бокса на бебета?

+1

Много удобно изпушват и ги обладава Дяволът, когато с/у тях имат беззащитен. Как пък не изпуши в магазина с/у някой батко с мускули?

B & C, пилотът още преди да стане такъв е лекуван, така че не мога да се съглася, че всичко му е било на 6 и хоп, станало.
Не познавате ли хора, които бият деца? Собствените си или в детските градини? Не познавате ли такива, които имат боя за градивен и полезен? Нека не им търсим оправдания.

нали? Как пък, не изпушват срещу някой по-силен!

# 2 119
  • София
Не бе не им е неудобно, не могат да се спрат, още преди часове апелирах за същото, но промяна няма.

# 2 120
Да,някои се раждат лоши,искаш ли да ти дам пример,че най-малкият сериен убиец е момиченце на 10 години?Убило е по особено жесток начин други две дечица...
а институциите не ги оправдаваме,просто лично аз казвам,че в случая никой не е накарал или принудил тая отрепка да пребие бебе
А ти що си мислиш,че се е родила лоша newsm78 Кой знае на какъв торзмоз е била подложена през тези 10г живот  Rolling Eyes

# 2 121
Тази до кога ще я държат в ареста, до следващото заседание/дело ли?
Адвоката сигурно ще иска да я пуснат под гаранция....

# 2 122
Не бе не им е неудобно, не могат да се спрат, още преди часове апелирах за същото, но промяна няма.
То не бяха въпроси къде са родителите и защо не са дали интервю до момента,защо детето не е било при майката,24 часа смени,сега пък почивката в Гърция ,ужас думи нямам направо

# 2 123
  • София
Стига с тия 24 часа дежурства, това е въпрос на мислене, има хора, които това го имат за нормално. И не всички работят по 24 часа. В конкретния случай пък тя тъкмо се е върнала от отпуск, така че дори да се счита, че натрупването на такива дежурства дава отражение, в този случай не преумора е била причината.
Аз след отпуска съм по изморена от колкото преди отпуската.
Айде сега пък отпуската била виновна! До сега 24 часовите смени, сега отпуската  ooooh!
бе вие четете ли какво пишете,пак ще питам не ви ли е поне малко неудобно че едно дете бере душа и не се знае дали някога ще се оправи на 100 процента и в кой момент може да се появи някой проблем,а вие ожалихте повече тая която му го е причинила
Ами нито четат, нито им е неудобно. Просто ще премълча изразните средства, които ми идват след такива изказвания. Това е просто пародия на нормално и адекватно човешко поведение.

# 2 124
Да,някои се раждат лоши,искаш ли да ти дам пример,че най-малкият сериен убиец е момиченце на 10 години?Убило е по особено жесток начин други две дечица...
а институциите не ги оправдаваме,просто лично аз казвам,че в случая никой не е накарал или принудил тая отрепка да пребие бебе
А ти що си мислиш,че се е родила лоша newsm78 Кой знае на какъв торзмоз е била подложена през тези 10г живот  Rolling Eyes
На никакви, вземи прочети малко. Просто решава да убие и се държи нагло и арогантно. За първото дете, което убива казва, че няма да липсва на никой, понеже си нямало майка. И такива неща - просто някои хора се раждат садисти и психопати.

# 2 125
Дано този изрод си получи нужното наказание.  Twisted Evil Нищо не оправдана подобна жестокост.  Crossing Arms
Милото мъниче - дано всичко е наред с него  и да се възстанови напълно.  Praynig Heart Eyes

# 2 126
.. Не изключвам това при акушерката ама никак..и понеже всички сме големи разбирачи и се запя мантрата изверг, изрод и тн,  а болницата и шефовете допуснали това ще се изнижат

А аз го изключвам. Това не в моментен изблик на онова, което му казвате прегаряне. Тя си влиза през 1 час и си го почва пак.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 22:17 от Не се сърди, човече

# 2 127
Според мен тези, които се захванаха за смените, нямат за цел да оневинят тая жена, а да обвинят И Болницата.
Tочно така!
За мен акушерката е виновна и трябва да бъде наказана , но и болницата също има вина. Никой не е принудил болницата да назначи тази акушерка.  24 часовите смени не ги одобрявам въобще, но не оправдавам акушерката с тях. Не може да се изтъква като довод - ама тя сама искаше и ще спести от транспорт. Разбирам да беше лекар и да не можеше да остави пациент, а то акушерка, която раздава шишетата през нощта. Бебетата щяха да преживеят смяната на персонала и нямаше да им стане нищо. Не стига, че е взела втора смяна, ами е била и сама.
Тази болница явно го е докарала само на фасада, а вътре е като филм на ужасите.

# 2 128
.. Не изключвам това при акушерката ама никак..и понеже всички сме големи разбирачи и се запя мантрата изверг, изрод и тн,  а болницата и шефовете допуснали това ще се изнижат

А аз го изключвам. Това не в моментен изблик на онова, което му казвате прегаряне. Ти си влиза през 1 час и си го почва пак.
+1

# 2 129
Няма ли тук някой психиатър, за да каже каква й е диагнозата на Емилия? Щом е вменяема, каква болест би отключила подобна жестокост.

Общи условия

Активация на акаунт