Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 354
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 3 600
  • при късмета
Другото бебе защо точно от болницата трябва да го отразят?
Не полиция, не прокуратура, не родителите да подадат сигнал, а точно болницата

Аз доколкото разбрах още се работи по случая от прокуратурата за внасяне на обвинителния акт. Предполага се, че ще издирят и другите родители, поне се надявам.
Какво се очаква в тази връзка, с втория клип от болницата и защо точно от нея?

# 3 601
Хубаво де, ама някои сме малко "по-лековерни" и нямаме нужда от визуални стимули. Не проумявам как някой доброволно си наблюдава сцена на изтезавано бебе, с цел да повярва Sick.
Ако трябва да съм честна - ако не бях го гледала щях да си мисля, че в коментарите си хората преувеличават. Просто ума ми не побира факта, че някой може да е толкова жесток, методичен и откачен, още повече пък една акушерка. Хем съжалявам, че си го причиних, хем се радвам, че клипа бе разпространен и имаше отзвук сред хората - дано доведе до промяна в системата.

# 3 602
И какво като ни се "запечата" ooooh!.
Аз се радвам, че този клип изтече. Но никога не бих седнала да го гледам, никога. Достатъчно интелигентен човек съм, да разбера за какво става дума и без да гледам зверствата на психично болен човек.
Дай да си пуснем и нагледно как са правили хора на сапун в концлагерите, за да "повярваме" #Crazy.

Ако искаш вярвай, но се имам за средно интелигентен човек и си мислех, че разбирам за какво става дума. Изгледах видеото пряко силата и волята си и определено това, което си мислех че е  - не беше това, което видях.

# 3 603
Аз и досега не съм го изгледала целия клип, но въпреки чутото и прочетеното изобщо не си представях това, което видях.

# 3 604
  • София
Другото бебе защо точно от болницата трябва да го отразят?
Не полиция, не прокуратура, не родителите да подадат сигнал, а точно болницата

Аз доколкото разбрах още се работи по случая от прокуратурата за внасяне на обвинителния акт. Предполага се, че ще издирят и другите родители, поне се надявам.
Какво се очаква в тази връзка, с втория клип от болницата и защо точно от нея?

Защото сто пъти ги питаха журналистите, има ли и други случаи - други бити деца. И как защо БОЛНИЦАТА? та нали при тях се е случило и те трябва да уведомят родителите на това дете. Сами да поемат инициативата да се прегледат всички децата. Или тях не ги интересува какви травми са нанесени и как ще се отрази това на децата в бъдеще, щом вече са изписани.

# 3 605
  • при късмета
Записа е в прокуратурата, така че първо те трябва да издирят родителите на второто бебе.
От болницата е ясно, че няма да го оповестят сами.
Други случаи още по-назад във времето, също от прокуратурата трябва да се проверяват или одита, най-добре и двете

# 3 606

А знаеш ли колко хора в нета, оправдават акушерката - все едни такива чувствителни, които не могли да изгледат клипа, но им е жал за бедната измъчена от работа жена.
И мен това ме озадачава най-много.
Измъчен си от работа, не издържаш-просто потърси изхода и напусни.
Ако Кличко беше се сгушил в някой ъгъл и издаваше дразнещи звуци, нарушавайки акушерската сладка дрямка, Емилия щеше ли да му налети за да го изгърми със стъклено шише в главата?
Жената се е опиянила от властта, която има над беззащитните същества и се е почувствала свободна да тормози тези, които дори не могат да се оплачат. От рутината на действията и си личи садистичната потребност, която очевидно задоволява.
Съжалявам за поста, но наистина е адски несправедливо докато едно невинно детенце се бори за живота си, а семейството агонизира от ужас ще има ли някакви бъдещи увреждания да се чепкат и разискват дежурствата на акушерката-побойница, сякаш и да се докаже, че  е изморена нещо би я оправдало!

# 3 607
  • София
Аз съм от гледалите записа, запечатало ми се е и бих искала да не съм го гледала.
Присъдата на Емилия няма да зависи от мнението на зяпачите в нета (сред които несъмнено има и такива със садистични наклонности, на които им доставя удоволствие да гледат подобни неща), а от тия на които им е работа да гледат и да издават присъди.
Смятам, че разпространителите на записа също трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност.

# 3 608
  • София - Рим и обратно
Абе още като видях едно червенокосо изчадие в образ на уважавана лекарка от столична АГ болница да обяснява с кахърен глас в едно сутрешно предаване, как видиш ли, горката жена е изпушила от много работа....и направо #2gunfire. Като я знам и тя как "изпушва" и какво съм преживяла от нея. Като свински черва са.

# 3 609

Смятам, че разпространителите на записа също трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност.

Разбира се. Също и интернет доставчика, фирмата предоставила домейн, създателите на сайтовете и не на последно място зяпачите на клипа. Вина носят всички!

# 3 610
  • София
Добре, не разпространителите, а първоизточника. Така и не се разбра, от болницата или от следствието е.

# 3 611
  • София
Записа е в прокуратурата, така че първо те трябва да издирят родителите на второто бебе.
От болницата е ясно, че няма да го оповестят сами.
Други случаи още по-назад във времето, също от прокуратурата трябва да се проверяват или одита, най-добре и двете

Преди да отиде в прокуратурата, е гледан от персонала на болницата. Но дори да са пропуснали този момент с другото дете (което не ми се вярва), пак би било редно да направят прегледи на всички децата, за които и те носят отговорност, щом случилото се е в тяхната болница.

# 3 612
# 3 613
Добре, не разпространителите, а първоизточника. Така и не се разбра, от болницата или от следствието е.

Първоизточникът е охранителната камера  Wink  

# 3 614

Съвсем прав е човека. Ако не бях видяла клипа - и то далеч не целия, аз също не бих повярвала, че е възможно човек да направи това, което се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт