Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 354
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 3 630
Това е Клюкарник, Анонимен, чесалник на пръсти, изтривач на клавиатури, никой няма претенциите тук нещо да се променя.
Виж, протестът е друго нещо. За да се събираме да протестираме срещу нещо/някого в подрепа на нещо/някого трябва да има точни мотиви. Ако ще е от съпричастност- да се нарече бдение.

Защо говориш от името на всички? Ако ти нямаш претенции нещо да се промени и просто си чешеш пръстите тук за разтуха от скуката, аз не мисля така. Следя темата и ми е болно че на моменти ярост ме обзема от случилото се и ДА ИСКАМ ПРОМЯНА! Ще отида утре на протеста, дано се намерят и други от многото народ писал тук на които им пука нещо да се случи...

# 3 631
Значи ако беше бито някакси по-друг начин щеше да по -простимо ли ,по-малко ужасяващо ли ,не разбирам?
Говорим за двудневно бебе и един удар е кошмарен ,що да гледаш и останалото ?
още по-ужасяващото е ,че тази го прави с такова спокойствие ,все едно сменя памперс.
И защо по дяволите пак се върнахме на темата кой гледал и кой не гледал ,нали го обсъдихме преди 100 страници ooooh!

# 3 632
Значи ако беше бито някакси по-друг начин щеше да по -простимо ли ,по-малко ужасяващо ли ,не разбирам?
Говорим за двудневно бебе и един удар е кошмарен ,що да гледаш и останалото ?
още по-ужасяващото е ,че тази го прави с такова спокойствие ,все едно сменя памперс.
И защо по дяволите пак се върнахме на темата кой гледал и кой не гледал ,нали го обсъдихме преди 100 страници ooooh!

Защото идват постоянно нови хора и стари теми почват да се дъвчат отново.

# 3 633
Не съм се върнала аз на това кой гледал и кой не .Разбирам ,че ако го е удряла по- нервно щеше да е по ок за бебето . Stop

# 3 634
Не съм се върнала аз на това кой гледал и кой не .Разбирам ,че ако го е удряла по- нервно щеше да е по ок за бебето . Stop
Ей ама като почнете да си вадите думи от контекста ми е любимо  ooooh!
Не,нямаше да е ок за бебето,нищо от случилото се онази нощ не е ок за него и родителите му.
Съвсем друго имах предвид и който е искал да чете с разбиране вярвам ,че го е направил и е разбрал.

# 3 635
Ей ама като почнете да си вадите думи от контекста ми е любимо  ooooh!
Не,нямаше да е ок за бебето,нищо от случилото се онази нощ не е ок за него и родителите му.
Съвсем друго имах предвид и който е искал да чете с разбиране вярвам ,че го е направил и е разбрал.
+1

# 3 636
Скрит текст:
Това е Клюкарник, Анонимен, чесалник на пръсти, изтривач на клавиатури, никой няма претенциите тук нещо да се променя.
Виж, протестът е друго нещо. За да се събираме да протестираме срещу нещо/някого в подрепа на нещо/някого трябва да има точни мотиви. Ако ще е от съпричастност- да се нарече бдение.

Защо говориш от името на всички? Ако ти нямаш претенции нещо да се промени и просто си чешеш пръстите тук за разтуха от скуката, аз не мисля така. Следя темата и ми е болно че на моменти ярост ме обзема от случилото се и ДА ИСКАМ ПРОМЯНА! Ще отида утре на протеста, дано се намерят и други от многото народ писал тук на които им пука нещо да се случи...

На теб за втори път ти казвам, че го раздаваш много отворена спрямо мен.
Какъв ти е проблемът- си е твоя работа, но моя остава, когато коментираш думи, написани от мен да те приканя любезно да проявиш разбиране в четенето, не просто да навръзваш букви една след друга.
От форуми тръгва, но във форуми не се ражда промяната, ако хората не излязат от домовете си, не се съберат, не обсъдят какво точно искат (но изчистено от емоции като гняв, ярост и пр.) и не си изложат пред когото трябва исканията. Сега, ако дишаш дълбоко, броиш до десет и тушираш емоцията, разбра ли какво казвам?

Резонно питах за какво е протестът? Никой, или поне не прочетох, да ми отговори.

# 3 637
Уважете желанието на хората, които не искат да го гледат и не им го навирайте пред очите!
Вече многократно ви казаха, че не им трябва видеото за да повярват.
Който иска да гледат, то може да намери записа от камерата и да го гледа - не е трудно да се намери.
Темата наистина е доста трудна и емоционална, но това не е оправдание да грубости и обиди!

# 3 638
Винаги ми е било чудно защо се спори във всяка една тема. Сега вече разбрах, просто за спорта. Една страница спокойни коментари и моментално разпалване на спор, ако може да е нов, супер, ако не може се подновява стар. В това отношение темата ми беше полезна, благодаря! Вече няма да се чудя.
Касита, такъв отговор никой няма да ти даде, защото никой го няма. Изгражда се някаква традиция да се вдигат протести без конкретни искания.

# 3 639
Скрит текст:

На теб за втори път ти казвам, че го раздаваш много отворена спрямо мен.
Какъв ти е проблемът- си е твоя работа, но моя остава, когато коментираш думи, написани от мен да те приканя любезно да проявиш разбиране в четенето, не просто да навръзваш букви една след друга.
От форуми тръгва, но във форуми не се ражда промяната, ако хората не излязат от домовете си, не се съберат, не обсъдят какво точно искат (но изчистено от емоции като гняв, ярост и пр.) и не си изложат пред когото трябва исканията. Сега, ако дишаш дълбоко, броиш до десет и тушираш емоцията, разбра ли какво казвам?

Резонно питах за какво е протестът? Никой, или поне не прочетох, да ми отговори.

Аз пък любезно ще те помоля да не ми даваш тон за песен, това което давам и раздавам е интуито конкретния човек/мненията му, проблем с теб нямам.

По същество съм съгласна, но мисля че за да е ефективен протеста, няма как да мине без "справедлив народен гняв". Тъпо е, но това е двигателя...Защото ако мързеливите корумпирани чиновници и управници си вършеха работата, от такива акции нямаше да има нужда. А сбирка в стил "много сме възмутени, моля вземете мерки" би постигнала просто колосални резултати...

Аз писах поне три пъти за какво бих отишла на протест пред болницата. Нямам идея организирания за какво точно е, търся информация. При всички случаи смятам че ще съвпадне някъде с моите идеи.

# 3 640
Във FB се народиха доста групи искащи доживотна присъда. Много хора изявиха желание да протестират, а накрая една шепа хора отидоха на "протеста"
И Касита с право пита за какво е протестът.
В момента тече разследването и се събират доказателства, а вие протестирате пред съда.  Crazy
Изчакайте малко, вижте какво става и тогава протестирайте.
Аз на този етап виждам много по-голям смисъл да се протестира пред здравното министерство, а не пред съда.

# 3 641
  • при късмета
Да си призная и аз не можах да разбера. Първо искането беше децата да не се делят от майките (това не го подкрепям. Бебетата така или иначе се делят от майките в родилното, ако се налага), после някак се промени в искане за доживотен затвор за акушерката. Добре, ама идеята беше да се променят нещата от сегашното дережде, уж във всички болници. Да, ама с тези искания не се засяга даже дереждето в болниците изобщо

# 3 642
Нека е бдение тогава. Мълчаливо присъствие пред някакво ведомство, в знак на солидарност към родителите на Никол. Заявяване на позицията Майка на Дете в България.
Да има промяна. Каква промяна? Какво да се промени? Кой да се промени?
Случай като този е прецедент, не рецидив. Или поне в тежестта на деянието. Останалото е само гадаене- къде, кога, какво, как. Българските болници са сигурни, или поне по-сигурно от повечето болници по света, лекарите, работещи в тях квалифицирани. Хора, в случая медицински лица като Е. К. има в цял свят. Случаи, доказващи го достатъчно, уви.

Редактирам се, като прочетох последните два поста преди моя.
Уважения към многомилионните ФБ групи, но обикновено те действат с прийомите на 10-годищното ми дете- силно емоционлно, нерационално и с познанията на любител-юрист петокласник.

Дереджето на болниците е преди всичко финансово лошо. Да превъзпиташ персонала- няма как да стане. Все едно да искат да превъзпитат нас, учителите. Стотици хиляди души.

# 3 643
  • при късмета
Не става въпрос за превъзпитание на мед. персонал, това наистина е мисия невъзможна.
Но да ги накараш да си вършат работата съвестно и отговорно, както е редно, а не да мислят първо за сухото, което ще вземат допълнително от това и на всичко отгоре да са безхаберни и небрежни все трябва да има начин.
Дори той да е публично пребита с камъни акушерка, ще се радвам, ако нещо изобщо им подейства в тази насока.
Както вече казах, щом нямат страх от съд и законно наказание все от нещо трябва да имат

# 3 644
Призовавайки хората към саморазправа, няма да промените здравеопазването!
Безумие е да се говори за камъни и юмруци!
Ако с камъни ще правите промени, в един момент ще трябва сами да се лекувате и няма да има кой и какво да променяте.

Общи условия

Активация на акаунт