Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 113
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 3 660
# 3 661
Благодаря!
Явно ще трябва да изчакам.

# 3 662
ма ко, българите в чужбина много се променят!  
Не всички, но една голяма част от тях.
Законите са много важни, но и заплатата оказва влияние и то голямо.  

Друг път се променят. Единствено, че евентуално спазват законите, защото няма накъде.
Никой пораснал човек не се променя. Само страхът от санкции го кара да се въздържа от лоши неща ако случайно е от тези, които са склонни да ги правят. Много и това не ги спира.

# 3 663
  • София
Вчера четох, че щяли да закриват 50 болници, което според мене е позитивна стъпка.
За частните болници смятам, че изобщо не трябва да имат достъп до държавно финансиране.
Една голяма част тях (всичките на Тиков, примерно) съществуват с една единствена цел - да източват здравната каса. Отделно, дерат и пациентите.

# 3 664
Някаква патка /без извинение/ в момента по Бтв твърди, че въпросната акушерка била зомбирана от работа , работела на три места и гневът ни трябвало да се насочи към работодателя , който я поставил в тези условия newsm78.
Насила ли я карал този работодател да работи?
Това, че била зомбирана от работа/???/ дава ли и някакво право да млати бебета?

# 3 665
Някаква патка /без извинение/ в момента по Бтв твърди, че въпросната акушерка била зомбирана от работа , работела на три места и гневът ни трябвало да се насочи към работодателя , който я поставил в тези условия newsm78.

Очаквам следваща версия.
Жертва на световната конспирация и програмите за майнд контрол. Crazy

# 3 666

Сега пък на 3 места работила.  ooooh! Аз съм изумена, че се появиха толкова хора, които да защитават акушерката.

# 3 667

Аз съм изумена, че се появиха толкова хора, които да защитават акушерката.
А аз не.За мен е показател на кво дередже са хората/умствено имам предвид/ Crazy

# 3 668

Аз съм изумена, че се появиха толкова хора, които да защитават акушерката.
А аз не.За мен е показател на кво дередже са хората/умствено имам предвид/ Crazy
Ами! Умствено! Не е умствено, а други сетива липсват. Състрадание към чуждата болка. Повечето се припознават в акушерката и нейната "трагедия" чисто подсъзнателно. Затова я оправдават. Ох, горките ние, жени на средна възраст, тормозени от шефове, с грижи за къщата, децата, дебели и грозни. Ей я на, горкичката, превъртяла от мъка!
Не е като вас, дами! Чудовище е.

# 3 669
  • Бургас

Не е виновна акушерката , а здравната система в която работи. Имам приятелки медицински сестри едната е напуснала още преди 3 години , другата също ще напуска и ще заминава за Германия....та те казват , че не издържат психически на напрежението , много работа , парите малко , продължителни смени държат ...така , че нищо чудно , че акушерката не е издържала психически.

# 3 670
  • Велико Търново
Аз не намирам нито една основателна причина да бъде оправдано деянието на Емилия Tired

# 3 671
  Не е виновна акушерката , а здравната система в която работи. Имам приятелки медицински сестри едната е напуснала още преди 3 години , другата също ще напуска и ще заминава за Германия....та те казват , че не издържат психически на напрежението , много работа , парите малко , продължителни смени държат ...така , че нищо чудно , че акушерката не е издържала психически.
Ти се бъзикаш, нали?

# 3 672
Няма оправдание за Емилия!
Трябвало е да потърси помощ, а не да бие бебетата!

# 3 673
  • при късмета

Ти разбираш ли, че като заявяваш, че НЕ Е виновна се приравняваш към този изрод? Не го ли осъзнаваш наистина?

И не обръщайте внимание на Татяна Дончева и дрънканиците и по ТВ. Аз до се га от нея една светна дума не съм чула.

И всеки който твърди, че системата или болницата е виновна за престъплението на акушерката, да ми отговори логично на въпроса "Защо друг не е изтрещял"
Тя е работела в същите условия като всички останали там. Защо другите не са постъпили така.

# 3 674

Айде бе, 1000 лв. малко ли са за стандарта тук?
Я се огледайте малко.
Не издържала на напрежението - ти така като гледаш какво прави? Влиза през 1 час, тика 1 шише и отива да си почива. Пък и прясно върнала се от отпуск. Преработила направо.
Като не е издържала психически - да беше ударила някой мускулест тип на улицата, не новородено. Ама чудно защо като застанат пред някой по-силен и превъртането им изчезва.

Общи условия

Активация на акаунт