Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 31

• 79 262
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
И аз се зачудих на ниските цени в този сайт.

# 721
Аз поръчах някои неща, като пристигнат ще дам отзив как са като качество и всичко останало. Simple Smile

# 722
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз поръчах някои неща, като пристигнат ще дам отзив как са като качество и всичко останало. Simple Smile

Колко е доставката? Рових, рових и не успях да открия никъде в сайта.  Embarassed

# 723
5 лв е доставката и до адрес, и до офис, а над 100лв е безплатна
Аз поръчах един фдт на Лореал, един Хелти Микс, два коректора и един лосион нощен на Боди шоп. Ще ги видим като дойдат.

# 724
Хелти Микс за какъв тип кожа са подходящи и с жълт или розов подтон са?

# 725
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз поръчах един фдт на Лореал, един Хелти Микс, два коректора и един лосион нощен на Боди шоп. Ще ги видим като дойдат.

Много благодаря, EllahHug Харесах си няколко червила, но ще изчакам твоите отзиви.

# 726
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

А, коя фирма ги доставя?

# 727
Моля ви, споделете оригинални и читави ли са нещата щом си ги получите  Hug  bouquet Лосион на Кларинс за 20 лв. ми е прекалено съмнително и нереално - това са повече от 65%  #Crazy

# 728
Еконт ги доставя. Simple Smile

# 729
много ми е съмнителен този сайт с такива цени, това в реда на нещата ли е?
какво мислите?Афинитон по 4 лева и лореалски червила по 4 лева  newsm78

# 730
Според мен са оригинални,  просто гледат да ги разпродават.  Мисля че,  kopche (съфорумка) си беше купувала Шисейдо от там,  може би ще е хубаво ако се включи,  за да сподели за оригиналността до колко е истинска.

# 731
  • Варна
За кой сайт с евтина козметика става дума? На предната стр. има линк, в който виждам само дрехи и обувки..... Rolling Eyes

# 732
За кой сайт с евтина козметика става дума? На предната стр. има линк, в който виждам само дрехи и обувки..... Rolling Eyes
Има и козметика, в раздел марки можеш да видиш. Сайтът и коментарите ми привлякоха вниманието и снощи го разгледах, но мноого ми е съмнителна тази работа. Продукт на Лореал намален от 30 лв на 10 лв.
Аз от известно време ползвам българска козметика за лице, коса и тяло на почти неизвестни марки и съм доволна. Но по отношение на декоративната козметика, българските производители, все още са на светлинни години от вносните стоки.
Знам, че повечето марки са скъпи, защото продават имидж и покриват баснословните си рекламни бюджети по телевизията и т.н. и съм склонна да вярвам, че фон дьо тен на Лореал наистина струва 10 лв, но тази цена не отговаря на маркетинговата им политика.
Старая се да не позволявам да ми въздействат с реклама, защото имам интереси в тази област и съм на ясно с част от триковете им, но и на мен ми въздействат понякога.
Спирам, защото избягах от темата.

# 733
И аз разгледах сайта. Преди малко загледах 2 козметични продукта, към момента обаче не излизат. Вероятно са поръчани и свалени.  Peace Притеснява ме да не са последни някакви дефектни бройки или мостри  Peace

# 734

За същия сайт става дума. В менюто Жени третата връзка от долу нагоре е Козметика и парфюми  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт