KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 034
  • 749
  •   1
Отговори
# 600

Пак ще попитам, защо батко се върна обратно, когато Суна му наговори онези неща
и ще остане ли извън затвора?
И каква беше уговорката на Махир и Фериде? Да избяга само, докато вземат ножа ли?
Нали си говорихме, че ще бъдат екип? Или не стана така?

Явно е трябвало да излезе само за да вземат ножа. Те де факто няма какво да работят в екип след това, защото Фериде се надява, че доказателството ще е достатъчно баща й да бъде изправен на съд.

За връщането на Махир и на мен не ми стана ясно по време на онлайна. Ако имам време ще изгледам повторно тези сцени. Суна му каза, че Аднан е подготвил оплакване срещу Фериде и тя е в беда.

# 601
Добро утро!  Hug Hug Hug

Ако трябваше да имаме 2-3 епизода напред това  означава, последните 2 седмица и половина да имаше нон стоп снимки от сетовете на КД.  Laughing Laughing Laughing А пък през този период ние се  нагледахме на снимки от Рим, Париж, рожденни дни, купони, сватби.  Laughing

Joy

Яваш-яваш е работата при наш'те.  Grinning Grinning  Ама пак им се получава.  Peace

# 602
Да, долу-горе разбрах Суна какво му каза, чух името Аднан и предположих, но самият Махир
какво може да помогне на Фериде в този случай.
И двамата са наясно, че може да се повдигне подобно обвинение, след постановката с войниците.
Като се върне обратно какво би могъл  направи?

# 603
Като знаем възможностите на Махир  box bash каквото и да е, малко ще му е на прокурора. Като се има предвид как всеки път като мине покрай него Махир го гледа едно такова"нежно, нежно"  Mr. Green няма да му трябва много да му пламне барута.  Laughing Еле пък и като по някакъв начин заплашва Фериде.

# 604
# 605
Силно се надявам, че доказателствата с отпечатъците няма да изчезнат.
Имат ли време сценаристките да измислят още обрати, които да бъдат неочаквани и непредвидими?
Със сигурност ще има още едно разклащане.
За шест епизода ще трябва да приключат своята история всички герои, а те не са малко.
Предполагам, че МС ще бъде хванат и с някоя бандитска доставка.
Фериде ще бъде принудена да научи цялата истина за баща си,
не само за бомбата, убийствата, но и подземната му дейност, както и за Мелих, ако изобщо това го дадат.

Таблицата не излезе вярна, поне за 108 епизод. Ако е така докрай, интересно ми е кой ще затрие Тургут.
В нея пишеше, че Сеис го убива. Сега, като сключиха сделка за партньорство, този Сеис освен коварен, явно е и много, много глупав. Има ли си представа с кого се захваща? Не се ли сеща, че ще бъде използван...Накрая нищо чудно да убие все пак Тургут.

Интересно ми е и Неждет как ще постъпи, за да премахне МС. Дали пък няма и той да каже нещо на Фериде, ако усети накъде отиват нещата?

Белгината в момента играе с МС, с Тургут, със Сеис, уби хладнокръвно толкова хора...Не са я приближавали до Махир в последния болюм, но нали и тя чака своя щастлив живот?

Другата серия ще ни занимават с Нилайката за съжаление, отидоха 40 минути там, както и това, че Орхан ще разбере за Сеис. Той изглежда разбра още тази серия.

Ама какво ще го правят Махир в затвора? Ще стои там до последната серия, докато докажат и осъдят МС ли?

Не вярвам. Или онзи Бехчет ще го пуска всяка вечер, или той просто след връщането си обратно да помага на Фериде няма да се върне...
Щото действията се развиват с дни.

# 606
  • София
Цитат
Добро утро!  bouquet

Нареждам се за чай с Махирчето и ви пожелавам прекрасен ден!  Grinning   Hug

Ооооооо, чакам фрагманче и още как!

Пак ще попитам, защо батко се върна обратно, когато Суна му наговори онези неща
и ще остане ли извън затвора?
И каква беше уговорката на Махир и Фериде? Да избяга само, докато вземат ножа ли?
Нали си говорихме, че ще бъдат екип? Или не стана така?

Добро утро на всички!
И аз нищо не разбрах,но предполагам,че Суна казва на Махир,че Фериде е в опасност,защото МС и компания са надушили нещо.Дали ще остане в затвора?-мисля,че не,тъпо ще е на финалната права да гледаме Махир зад решетките.

# 607
Халитко е готов за ваканция, чака своята половинка да затвори страничката на Фериде. Grinning Heart Eyes

http://gecce.com/magazin/haber/halit-ergencin-canini-sikan-olay

# 608
Между другото Фериде беше супер убедителна, когато говореше накрая, как ли извъртя нещата. Спомена пак нещо за тази бомба. Ама Аднан и МС ще бъдат бесни и ще измислят нова гадория, то е ясно.

# 609
Майдриймче,  Hug хубав пост и много въпроси.  Peace

Имам 5 минутки ще се включа малко.  Laughing

Цитат
Интересно ми е и Неждет как ще постъпи, за да премахне МС. Дали пък няма и той да каже нещо на Фериде, ако усети накъде отиват нещата?

Този плазмодий, ще използва новата Моала за очи и уши в къщата. Може и да посегне на МС, но гаранте така ще извърти нещата, че не той да е виновен.

Цитат
Предполагам, че МС ще бъде хванат и с някоя бандитска доставка.

Това мисля, че СЦ ще използват за Тургут.

# 610
Между другото Фериде беше супер убедителна, когато говореше накрая, как ли извъртя нещата. Спомена пак нещо за тази бомба. Ама Аднан и МС ще бъдат бесни и ще измислят нова гадория, то е ясно.

Тя каза, че е отишла да потърси сметка от Махир защо е стрелял по баща й, а не да му помага да избяга. Но щом има такива подозрения към нея иска да подаде оставка. При цялата мъка след смъртта на майка й не може да понесе и това да бъде разследвана и сочена с пръст.

Наистина добре го изигра. Правеше се на света вода ненапита.  Grinning Grinning Grinning Даже накрая добави "ако татко е съгласен да се разделя с работата си, разбира се"

# 611

Понеже някой питаше защо Сеис отвлече Нилай, да поясня.

Тургут и Сеис си стиснаха ръцете. Първата им обща мисия по предложение на Тургут е да ликвидират Орхан и после да си поделят териториите, които са под контрола на Махир.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 09:25 от varna_2

# 612
Варна, благодаря за поясненията!  bouquet Hug Hug Hug

Значи сега Махирко пак ще спасява Орхан така ли?
Щото Орхан ще отиде да си прибере любимата и там ще трябва да го убият,
 според плана на Тургут и Сеис.
Ужасни са тези двамата, пълни, откачалници и гадняри!

Възможно ли е да занулят и Орхан, тъкмо се сдобриха с Махир, тъкмо взеха да си говоря по братски...
Последните два епизода добре им се получават общите сцени.

Остава още една смърт в семейство Кара. Дано не посмеят!

Но кой друг, ако не Махир ще спаси брат си?

# 613

Наистина добре го изигра. Правеше се на света вода ненапита.  Grinning Grinning Grinning Даже накрая добави "ако татко е съгласен да се разделя с работата си, разбира се"

Значи, ако тези лисунгери не са се усетили, съмненията ще бъдат приспани засега. Макар, че този Аднан така души на всеки ъгъл....

# 614
  • София
Мисля,че ще има разни изненади и нещата нама да се развият,така както се очертава след последните събития.Все си мисля,че Тургут ще си замине пръв,за да излезнат доказателствата за мръсотиите на МС,а кой ще го убие не знам,клоня към Неждет.МС моментално влиза в затвора с тези доказателства и повлича със себе си Аднан и Селим,но позора от разкритите истини и победата на Махир и доброто го съсипват и си слага въжето на шията.Сеис ми е загадка и не знам какви ще ги свърши.За Белгин имам предположение,че може  онзи нейният Мурат ли беше,да се появи и да и види сметката.Неждет не знам,може и да го оставят да живее.

Общи условия

Активация на акаунт