KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 040
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
изглежда много красиво заслужава си да се посети това място .. обаче е доста далече до него се стига единствено с кола.Ние бяхме в Аксарай а то е в Анадалската част близо до месноста " Рива" от единия край на Истанбул до другия.  ooooh! колкто и да го мислех не можах да го измисля  Sick

# 586
Хулиганите,  Hug  

Минавам да се изокам по въпроса със сватбата.  Wink

Ще има сватба! Ще бъде голяма и пищна! Ще има двама луди, ще присъстват 300 гладни! Ще бъде традиционна с тъпани, зурли и зайбеци! Дали феновете ще видят всичко това се съмнявам. Некакви малки, кратки , крадени, размазани снимчици и клипчета, може би. Кога ще е, ами като му дойде времето. Laughing

А, пък дали ще е Синем,  Rolling Eyes по-принцип не вярвам  Peace Честно обаче - все ми е тая. Важното е те да се разбират! Peace

# 587

Кенан и собственика на заведението където днес е обядвал и който си направи голяма реклама в интернет  Grinning Heart Eyes

# 588
Хулиганите,  Hug  

Минавам да се изокам по въпроса със сватбата.  Wink

Ще има сватба! Ще бъде голяма и пищна! Ще има двама луди, ще присъстват 300 гладни! Ще бъде традиционна с тъпани, зурли и зайбеци! Дали феновете ще видят всичко това се съмнявам. Некакви малки, кратки , крадени, размазани снимчици и клипчета, може би. Кога ще е, ами като му дойде времето. Laughing

А, пък дали ще е Синем,  Rolling Eyes по-принцип не вярвам  Peace Честно обаче - все ми е тая. Важното е те да се разбират! Peace

newsm10 Абсолютно сме на едно мнение  Grinning Heart Eyes

с още една сватя  Wink  Heart Eyes

# 589
Обаче много ми е кеф Фериде  този път как се държи с Махирката никък не му се дава по -държане на дистанция браво на нея,не е като преди постоянно да му е в караката и да реве сега каточели това го влудява повече ,че е по -дръпната с него  така ми се видя поне на мен .Wink
Сцената в чайната беше като в 43 еп. една от НАЙ-любимите ми пак бяха като куче и котка ама сладко се дразнеха гледаха се като опарени.  Laughing Нека са скарани това е едно от изпитанията което показва,че въпреки всичко случило се любовта и страста им е все същата,нищо не се е е променило -Салих,Махир или Карадъйа той все си обича по-един и същи начин. Peace

# 590

Riza Kocaoglu with sister #new

# 591

ailesine karşi çok vefali  Много лоялен към семейството си Wink

# 592

Добро утро и хубав ден!  Hug

Миналата седмица фрагманът излезе в сряда. Да видим дали ще ни изненадат с нещо днес.

# 593
# 594
Добро утро!  Остават 6 епизода още. Ако имат 2-3 предварително заснети, защо да не имат и фрагман за 109-ти.

# 595
Добро утро!  Hug Hug Hug

Тиги, не само, че нямат 2-3, ами даже и един предварителен епизод не заснемат. Работят седимца за седмица. Ако трябваше да имаме 2-3 епизода напред това  означава, последните 2 седмица и половина да имаше нон стоп снимки от сетовете на КД.  Laughing Laughing Laughing А пък през този период ние се  нагледахме на снимки от Рим, Париж, рожденни дни, купони, сватби.  Laughing
Ако беше така, кака ни Елмира с нейните бомби  Mr. Green щеше да раздруса де що може из нета. Тогава дали с фрагман или без фрагман все тая. Всичко щеше да се знае.

# 596
ДУ, Хулигани! Хубав ден ви желая! Дано ни зарадват с фрагман!  Hug Hug Hug

# 597
# 598
Да, прави сте! Мислех, че може да искат по-рано да излизат в отпуски и може да имат заснемвания.

# 599
Добро утро!  bouquet

Нареждам се за чай с Махирчето и ви пожелавам прекрасен ден!  Grinning   Hug

Ооооооо, чакам фрагманче и още как!

Пак ще попитам, защо батко се върна обратно, когато Суна му наговори онези неща
и ще остане ли извън затвора?
И каква беше уговорката на Махир и Фериде? Да избяга само, докато вземат ножа ли?
Нали си говорихме, че ще бъдат екип? Или не стана така?

Общи условия

Активация на акаунт