KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 132
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Цитат

Ох, ние хубаво издигнахме кандидатурата на Супербат, ама дали ще ни покажат нещо от щастливите дни на Махир и Фериде. Готова съм да се откажа от сватбата. Вместо нея да ни дадат малко от живота им, когато лошото вече ще е зад гърба им.

Дано финала е хепи,че нещо хич не ми е ясно някои неща как ще станат.Вярвам че всичко ще завърши добре и поне последния епизод ще е с красотички.
Само не ми е ясно как ще се размине на Махир затвора?Че сега и като избяга,съвсем ще стане една каша

# 106
Фифи,  Hug ха дано, сестро, е последния епизод (поне  Praynig) , да не се окаже, последните 3 минути на филма.  Whistling

# 107

Хепи ще е финалът, но май сватба няма да има. Всъщност, ще се оженят, но не с традиционната церемония.  Кой ще бъде с Ферито? Никой. Затова казвам да направят скок във времето и да ни покажат лимоненожълтия им период.  Grinning Grinning Grinning

# 108
Нашите хора продължават купона май... Grinning

# 109
Нашите хора продължават купона май... Grinning

Те явно са останали да пренощуват на острова.

# 110
Островитяни на бар  Joy Joy Joy Joy Joy

# 111
# 112
Островитяни на бар  Joy Joy Joy Joy Joy

Пънар е писала "Барба Яни"   Joy Joy

# 113
Хахаххаха! Joy Joy Joy Joy Joy

А така!

# 114
В "Незабравима" такъв беше финала. Една сватба и надписите вървяха на снимка със 7-8 деца.

# 115
В "Незабравима" такъв беше финала. Една сватба и надписите вървяха на снимка със 7-8 деца.

Shocked 7-8 чоджука...Махир както от един път прави по две  Wink напълно възможно и ние да имаме  такъв финал  Joy Joy Joy

# 116
Може Улуч да направи финала а ла Езел?  newsm78

# 117

Ахахахаха

Тиги, ти ме уби. Много обнадеждаващо. На фона на финалните надписи.  Joy Много ти харесвам постовете. В едно изречение, ама винаги свежарски. Още си спомням репликата за салама.  Joy

То при нас едното чоджуче да оцелее, пак ще е добре.

Надявам се поне половин час преди финалните надписи да видим светлина в тунела.

# 118
Може Улуч да направи финала а ла Езел?  newsm78

Селфи, добре, че не Улуч решава какъв да е финалът. Сценаристките ще го напишат все пак. А те са ни длъжници. Ама голееееми длъжници.

# 119
Варна, знам ли?  Thinking Нещо много взеха да прикоткват Сема на сетове.   Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт