KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 18 812
  • 749
  •   1
Отговори
# 255

Сигурно. Утре пак по сетовете.

# 256
Варна, меерррси за превода на интервюто на Църньо!  Hug Можеха да го притиснат повече да си каже.  Thinking Той най-добре знае какво има на компютъра на жена му.  Wink

Може ли да пуснат втори трей по това време?  newsm78

# 257
Варна, меерррси за превода на интервюто на Църньо!  Hug Можеха да го притиснат повече да си каже.  Thinking Той най-добре знае какво има на компютъра на жена му.  Wink

Може ли да пуснат втори трей по това време?  newsm78

Абе нали каза най-важното. Краят ще е хепи. Смееше се срещу  репортера, нещо от типа  "не мога да го кажа директно, но  те заслужават щастие".

Само дето си мислих, че Сеис и Илкнур ще си бъдат заедно. Не знам дали това, че връзката между тях е невъзможна е негово виждане или сценарият предвижда това.

# 258
Илкнурата си е за адвоката на Републиката Ердал аби. За отплата трябва да му готви и пере чорапите до края на живота  Joy

# 259
# 260
Ръза и той луда глава.  Joy

Баща му навремето е бил предводител на футболната агитка на Гьозтепе.

# 261
Ръза и той луда глава.  Joy

Баща му навремето е бил предводител на футболната агитка на Гьозтепе.

Joy Joy Joy

# 262
# 263
Илкнурата си е за адвоката на Републиката Ердал аби. За отплата трябва да му готви и пере чорапите до края на живота  Joy

Те натам бяха тръгнали сценаристките, но в един момент направиха рязък завой. Не знам дали ще остане време да ги съберат.

# 264
И стадионът е сцена за него.

# 265

Те натам бяха тръгнали сценаристките, но в един момент направиха рязък завой. Не знам дали ще остане време да ги съберат.

Може само да намекнат  Wink Ние не държим  толкова да видим как си белят мандаринки  Mr. Green Joy Joy Joy

# 266

Опасен  Laughing Heart Eyes Само да не го прибере полицията за хулиганство  Praynig

# 267

От днес

# 268

Опасен  Laughing Heart Eyes Само да не го прибере полицията за хулиганство  Praynig

В туитър пише, че бил ултрас.  Joy

Ама Гьозтепе станали шампиони, та му е разрешено да е по-екзалтиран днес.

# 269
Най-стабилният човек в семейство Кара е Назиф баба.
От видяното дотук това мога да кажа.
Соня е като ощипана понякога.
Илкнура с тези завои в поведението ми стана неприятна.
Особено в трети созон.
Махир е любимият на Фериде. Имам забележки, но не мога задълго да му се сърдя.  hahaha hahaha

Така, че ИЛкнура, ако се раздели със Сеис, да си стои при айлето. Ердал аби пък да не е намерен човекът на улицата. Не стига, че толкова време търчи да им оправя бакиите, ами и да му пробутват Илкнура.  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт