Къде в чужбина за 3-4 дни?

• 6 259
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
  От Пловдив можеш да летиш с Райн Еър до Франкфурт Хаан.От летището за два часа си в Люксембург.Трир е най-старият град в Германия и аз много го харесвам. В другата посока за час си в истинския Франкфурт. Друг вариант е да тръгнеш към Страсбург, Колмар и въобще пътя на виното в Елзас.

# 16
Южна Италия става за 3-4 дни, ако не си била. Капри, Помпей и сие. Горещо препоръчвам  Peace

Също Южна Франция--магично е.  Peace

# 17
Бих предложила Лисабон, ходих там преди няколко години, с прикачване през Мадрид - така цената на полета беше повече от изгодна. Градът не е голям и за 4 дни спокойно може да се разгледа. За мен Венеция също е чудесен вариант, стига да се избегнат навалиците през лятото. Не бих заложила на голям град, за 3-4 дни не си заслужава.

# 18
Маастрихт /Холандия/ с различни възможности: с полет през Брюксел, разглеждане на града и от там с влак, същото през Амстердам, или през Айнховен с Уииз и от там също с влак, може през Париж и пак с влак. Маастрихт е много приятно градче, където  холандци, германци, белгийци и французи често прекарват уикендите си там.

# 19
Южна Италия става за 3-4 дни, ако не си била. Капри, Помпей и сие. Горещо препоръчвам  Peace

Също Южна Франция--магично е.  Peace

Ох, от тук ще взаимствам бъдещи идеи!!!  Heart Eyes Аз също предпочитам сама да си организирам пътуванията. Може ли малко информация за Южна Франция? Подходящо ли е за лятна почивка- имам предвид вила с басейн, съчетано с разглеждане на околностите? Какво бихте препоръчали да се види? И кой вариант е удачен за low cost полет от София?   bouquet

# 20
За Low cost не знам, но може да се погледне в момента, защото не съм гледала скоро полети до там. За 10 дни може да се направи тур с кола Франция-Испания . За мен туровете с кола са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе Ница, Кан, Монако и Монте Карло, Сен Тропе, Антиб....Може и Марсилия. Може и Арл. Зависи.

За лятна почивка--о, да, това ми е мечта. Но май по-добре Испания  Thinking

Сега забелязах,че UK травъл агенции дават по-добри пакетни цени за настаняване в Испания, Италия, Гърция и т.н. Разглеждам ги в момента и ме вълнува дали е възможно да се запази чрез тях.

# 21
Аз толкова се вдъхнових, че си позволих да пусна отделан тема за Прованс. Надявам се да получа насоки и съвет, понеже за лятната почивка съм сериозно разтроена м/у любимите ми гръцки острови, Прованс и Тоскана.... и не мога да реша!!!  Crazy

# 22
Аз си мислех за нещо съчетано, но няма да е тази година. Догодина съм се насочила, живот и здраве към по-екзотична дестинация като Куба или Тайланд.

# 23

Сега забелязах,че UK травъл агенции дават по-добри пакетни цени за настаняване в Испания, Италия, Гърция и т.н. Разглеждам ги в момента и ме вълнува дали е възможно да се запази чрез тях.

Red Velvet, проучи ли как стои букирането чрез чуждестранни агенции?

# 24
Поздрави на всички от Черна гора   Heart Eyes Спряхме се на този вариант за майските празници и въобще не съжалявам. Будва и Котор са прекрасни, а Дубровник е просто приказка!

Общи условия

Активация на акаунт