Та се чудя сега вярно ли да бутам антибиотик 10 дни. Сега и да го спра няма да е прекъсване т.к. на листовката пише 7 до 10 дни, а то вчера вечерта му станаха 7 дни. Сутринта му дадох де. Той виж него го лапа с удоволствие. На мен ми е много по-гаден от сиропа дето повръщаше от него, но явно има нещо.....просто от сиропа на секундата се виждаше как му се повдига и в няма как да спреш идващия поток.
на 26 ще ми връчват официално дипломата за ДОКТОР, като подавах документите за конкурса ми казаха че ще получа покана тези дни и ще чакат потвъждение. Това се случва за сефте в СУ. Досега нямаше официално връчване на докторските и много пъти сме го коментирали, че е тъпо...три години яко си бачкал и накрая отиваш в една стая в Ректората и си взимаш листчето хартия. Проблема е че не искам да карам ММ да взима отпуска т.к. към края на месеца трябва да ми насрочат изпита и тогава със сигурност ще трябва да вземе. А и да вземе пак ще ми се иска да присъства и се чудя дали би било невъзможно да е с Боян там
Като гледам и кумата се пада на работа (че тя е на смени) та май след целия зор няма да мога да отида да ми я дадът официално. Все пак трябва да има и някой да ме щтракне я
Ще разпитам и колежките как са като занятия и дали са свободни като последна надежда. 

може и скок в растежа да е.
Явно си има предпочитания. И сухарите и юфката имат вкус и мирис на препечено. А може и да е наследствено, защото аз много обичам хляб, и като малка вместо пюрета съм яла филии
Така че пробвай и с други закуски, може пък да си хареса нещо.
И аз кърмя, и ще кърмя докато мога, но досега никой не ми е казвал да спирам, напротив, всички ми се радват.
Тази нощ съм ставала над 15 пъти. Сукала е три пъти. Направо кошмар. Надявам се виновният за това зъб да излезе скоро, че пак съм като зомби.
( а от месеци беше на 7. И поне 2 нощни.
Препоръчани теми