. Искаше ми се сутрин да спи до по- късно и така няма да му се доспива в 11, но той е като часовник - точно в 7. Дали да пробвам вечер да позабавя банята и да заспива малко по- късно?
Точно колкото е бил в корема на мама е и от вън 
Търсих и аз нета, но не много усилено де...как се приготвя такъв кускус, но излизаха само рецепти в който пишеше кускуса се приготвя и се добавя......еди какво си....пък мен ме вълнува самия кускус.....иска ми се и за нас да приготвя. Като бях два месеца във Франция ядох за първи път такъв кус-кус. Много често го приготвяха във стола за обед и много ми харесваше. Признавам си, че дори мислях, че това са някакви зърна, а не пшеничен продукт.
, явно някакви условни рефлекси и си спомня за ваксините.След толкова дълго качване по 100-200 гр., този месец е качил цял килограм 

обаче му е голям кеф да се пуска, защото аз все го държа да не си дрънне главата на паважа. Направо се пуска и се хвърля. Но тази сутрин мм стана зо яденето и след това го е оставил на пода върху килим да се държи за леглото. И диването пак се пуснало, но мм не успял да го хване и дребното се стоварил на пода. Не си е ударил главата - извъртял се е и я е държал повдигната, но е ревал пет минути от разочарование 

диванеПрепоръчани теми