Пробутах едно пюре за 4 месечни, тоест много пасирано, с кус кус и мина номера
Чувството да се погрижа за външния си вид е разкошно. Действа супер зареждащо и не е необходимо да кисна 5 часа в салон, за да постигна ефекта. Макар че напоследък се замислям за малко спа или масаж....
Като спра кърменето ще си ходя пак редовно - аз и преди ходех, че в офиса на стола все ме болеше гърба.
, комби някое или джип, че нещо багажа ни е по главите като тръгнем нанякъде. Аз пък усилено търся лятна количка, че с това разглобяване и сгъване и прибиране в колата направо никъде не ми се ходи, само в квартала се въртя. Почти съм харесала, само ще изчакам да видя дали още някой детски магазин ще направи намаления за първи юни 

) Аз за последните 2 месеца 1 път реших да спим на обяд в кревата и си изтровихме нервите и двамата. Накрая приспах в количка на терасата. Но люшкането докато заспи поне 15 минути после през максимум 30 си е задължително (то и навън). За мен това си е идеална възможност да свърша нещо, тези редки приспивания на терасата са ми за подреждане, миене на чинии, хапване, книжка, интернет...
)
))

Иначе напоследък му е по-интересно да разглежда. На бала като бяхме имаше чиния с мезета и за да е кротък му дадох кашкавалче - е трябваше аз да му го пъхна в устата, за да се сети
Иначе гледаше, мачкаше, пускаше.... но си хапна накрая. Сега им е интересно да разглеждат храната, не толкова да я ядат. А преди две седмици пък правеше всичко възможно сам да си я хване и да я натъпче, даже лъжицата ми изтръгваше от ръцете и тъпчеше сам. Ще мине и този период и ще проядат и сами.
Все пак поспа почти два часа, тъй че съм доволна.
Можело значи да се яде и без играчки
(шегувам се, идеята е да е нещо мноооого вкусно)
Минахме и ортопед и каза да хвърляме обувките на К....в и К...в ,споделям да знаете 
.

Лично аз бих имала повече доверие на препоръчана жена,отколкото на бабите.ни.
А от всички АМ ли повръща? Дори и от антирефлуксните
викам си може да се научи да пляска т.к. след всяко обявяване на доктор и темата му се пляскаше и той много се впечатляваше.
Със silvi се запознахме набързо, че нямаше време за повече

Препоръчани теми