.
. Мен също ме е страх от задавяне и все се каня малко да се образовам какво се прави в такива ситуации, за да съм подготвена, но нещо все не ми остава време.
! 
мен не ме е страх, защото все някога трябва да се научи да дъвче и да яде като човек. В купешките пюрета за 8 месечни има парченца вече. Нашите са на 9 - крайно време е да се спре с изцяло пюрираните храни. Моето мнение е, че като им се дават само пюрета без твърди частици, които да мачкат с венци, им се спира развитието по отношение на храненето. Но все пак всички бебета са различни и всяка майка знае кое е най-добро за нейното. Моят съвет е - не ограничавайте децата заради вашите страхове!
.
не съм сигурна кой вариант ще предпочета, но не планирам да я ползвам твърде дълго.

Тази с единичните гуми ! Иначе за количките-според мен зависи на какви разстояния се движиш и за колко време излизаш. Ако е от обяд до вечетра ,както правим сега...едва ли ще издържи детети,а и обикновенно по това следибедния сън си го имат...
Сложих дъждобран на количката и беба заспа, стояхме малко над 30 мин. зад блока и като реших да се раздвижим разбрах, че вятърът ще ни отвее. Та сега на тераста си доспива.
Аз не съм свикнала, нали все се дърпаше първите 8месеца. Вчера докато разбера какво иска ме захапа през блузата
на сутринта не мога да стана, всичко ме болеше все едно съм с грип и тотално обезводнена. В някаква сатурнова дупка съм 
ама и аз смело бъркам в гърлото, то нямам и избор де
Лятната количка за мен трябва да е лека, маневрена, с легнало положение, хубав сенник, голям багажник и компактна.

) А и мислех скоро да купувам басейнче, ще разгледам утре,дано са лекички да се оправя сама с малката кола и количката.
Много е приятно така, вярно е, че трябва с много тихи дейности да се занимавам, но аз обичам да чета книжки и имам идеално време точно за това 
голям фен на лидлския каталог се оказа
Препоръчани теми