. Но аз днес минах през ДМ и реших да взема един малък пакет обикновени Пуфис. Ще видим утре сутрин как ще е положението - надявам се да е сухо.
Днес направи и наааай-голямата си пауза будуване и само един сън за деня - 6 часа и половина дивя, затова като му дойде време да яде и да спи, заспа в момента, в който лапна шишето.
много да ни радват и голяяяями да пораснат! 
В събота изскочи от ръцете ми и се приземи по чело в един стол. А снощи както си играеше в краката ми в стаята на брат си и се надигна на колене, за да се изправя и се подхлъзна и с всичка сила се прасна по лице в ръба на бюрото. Ама как дрънчи тази глава.... ужас! Сега е с една синя резка на челото и на горната устна. Това бебе изцяло е наследило резките ми движения и от сега започна с пораженията. Докато започне да ходи стабилно зор ще видя. Ама тогава пък ще тича и ще се катери.... ох, Господ да я пази!
Много балони и много усмивки ви пожелаваме 
Снощи спа при мен и се будеше през 20 мин. Явно на приливи идваше болка и плачкаше милото, много жално беше

После до вкъще викаше Паооо Паооо - че така се спукал балона. А, и им каза Чао - вече от два дни маха и също много се смее 

голям смешунко.

)
едвам го измих. Мисля си да не го мъчи стомахчето, да е изял някой боклук, че вчера пръцкаше и мрънкаше много, неспокойно спане, сега разстрпйство...Но сега е весел и няма други признаци, дано не е болест 

и аз бутах храната. Десерта обаче го изяде, въпреки че е със захар му го дадох. Днес имаше пиле булгур - тотален отказ, супата беше крем супа с моркови - пак отказ. Поръчала съм за още 2 дни и ако пак не хареса, връщам се на Беборани.
нещо не можем да се пречупим с баща му....айде дано за следващото
Днес го тествахме на тревичката в паркчето. Много смешен
не може да го забута, но ще се научи. Препоръчани теми