Отговори
# 570
  • София
mama irina, мерси за предложението за пеленките Peace. Но аз днес минах през ДМ и реших да взема един малък пакет обикновени Пуфис. Ще видим утре сутрин как ще е положението - надявам се да е сухо.
desimira, купих качамак (всъщност пише полента, на Алнатура) от ДМ. На опаковката имаше някакъв начин на приготвяне, но аз на око го правя - 2-3 с.л. от полентата слагам във вряща вода (около 300мл). Като започне да поглъща водата, добавям още малко вряла вода. Около 15мин. варя сместа, като я опитвам понякога, защото в началото ми изглежда уж сварена, а на опитване се оказа, че има по-твърди частички.
Mrs.Petrova, честито да му е новото превозно средство на Валето Peace

Моят малък човек откакто разбра, че може да се изправя и стана страшно. Довлича се до избрания предмет за катерене и започва да се изправя - така вече се изправя по проходилката, та дори и стъпва на борда й долу в опит да се качи по-високо, опита се да се качи и по кухненската ми стълбичка ooooh! Днес направи и наааай-голямата си пауза будуване и само един сън за деня - 6 часа и половина дивя, затова като му дойде време да яде и да спи, заспа в момента, в който лапна шишето.
Взех му и обувки - анатомични на Renbut. Тези стават и за вътре, и за навън (но в сухо време). Ще му купя и кожени тези дни.

# 571
  • гр. Разград

Честит 1 Юни !   

Много целувки за форумските ни дечица и весело прекарване на празника, с много игри и забави и мънииичко пакости (доколкото мама може да изтърпи) , а за всички останали пораснали деца, да се забавлявате и радвате на живота си от все сърце и по детски !

Да има много усмивки, в този светъл празник !

Както казва Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече!“  baloni

# 572
Хайде, момичета, честит първи празник на детето и на нашите дечица! А докато започнат да го осъзнават си е чисто наш празник Simple Smile много да ни радват и голяяяями да пораснат!
И беба спи много неспокойно от има - няма три дни. Еми дано е пълнолунието!
Петрова, моля те сподели за хер бебе, че и аз натам съм се насочила. Честита да ви е количката....ми друго си е.
Хайде хубав ви ден!

# 573
  • София
Честит празник на малките ни човечета! Да са ни живи и здрави и все така пакостливи! Grinning

Вчера поръчах Ян Бибиян, ще видим дали ще се хареса днес. Хер бебе бях набелязала, но там нямаха и затова поръчах за алергични деца на Ян Бибиян, че не слагат мляко.

Миа има втора синя резка на челото си. В два последователни дни.  #2gunfire В събота изскочи от ръцете ми и се приземи по чело в един стол. А снощи както си играеше в краката ми в стаята на брат си и се надигна на колене, за да се изправя и се подхлъзна и с всичка сила се прасна по лице в ръба на бюрото. Ама как дрънчи тази глава.... ужас! Сега е с една синя резка на челото и на горната устна. Това бебе изцяло е наследило резките ми движения и от сега започна с пораженията. Докато започне да ходи стабилно зор ще видя. Ама тогава пък ще тича и ще се катери.... ох, Господ да я пази!

Mrs.Petrova, честита количка! И бързо да се оправя малкия!

ymemansi, браво за детокса! Аз съм на 90-дневната от три седмици и вече си влезнах в килограмите от преди забременяването (-3кг). Много съм доволна. Ще продължа още, да сваля поне още два кг, че като я спра ще възстановя поне толкова.

ижинка, благодаря за инфото за качамака. Може да пробвам. Аз качамак не обичам, на детето може пък да му хареса. Много хубави обущенца, как прецени номера? Ние май сме си най-малкия номер, поне буйките, които са й точно са 15/16.... каквото и да значи.

Весело изкарване на празника!

# 574
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета  newsm68 baloni Много балони и много усмивки ви пожелаваме  Hug
Моя човек още е с температура  Crossing Arms Снощи спа при мен и се будеше през 20 мин. Явно на приливи идваше болка и плачкаше милото, много жално беше  Sad
Още не се вижда обаче зъб, дано излиза по-бързо  Praynig
Поръчах му храна за утре, дано я хареса.
Ходихме до кварталния магазин и имаше една рекламна крава от някакво сирене - малкия беше много впечатлен - усмихваше се чаровно, дадоха му балон, който след 5 мин. се спука и той се съсипа от смях  Joy После до вкъще викаше Паооо Паооо - че така се спукал балона. А, и им каза Чао - вече от два дни маха и също много се смее  Grinning
Мнного хубав празник на всички   bouquet

# 575
Честит празник на всички дечица! Да са щастливи и засмени, много да ни радват и по-малко да ни ядосват, макар че без това не може Simple Smile

# 576
И от кога по дяволите зелената количка автоматично означава, че вътре се вози момченце? Ми не е момченце! Няма пък да я обличам от главата до петите в китайско розово и точка Simple Smile

# 577
И от кога по дяволите зелената количка автоматично означава, че вътре се вози момченце? Ми не е момченце! Няма пък да я обличам от главата до петите в китайско розово и точка Simple Smile
хаха Аз бях взела генерално решение и купих синя количка и много сини дрехи за дъщеря си, а сега чеввена количка за момченце Simple Smile
Хорските зомбирани мозъци не са мой проблем Simple Smile

# 578
Не се връзвайте. Дребния като е целия в синьо и количката е синя, пак са ме питали дали е момиче Simple Smile а аз просто обичам синия цвят Simple Smile

Между другото ние количката я взехме от едни хора, които я бяха купили за момиче и накрая издивели все да ги питат дали е момче и си взели друга Simple Smile))

# 579
Хихихи....ааа, не! Влюбена съм в количката  Heart Eyes
Ще имат да вземат хората....

# 580
Много се кротна темата значи. Фиона не е писала отдавна, дано всичко е наред.

Днес направих на дребното грис, горе-долу го хареса. Направих му го обаче с ам, не посмях да сложа прясно мляко. Иначе вчера си направихме за нас с мм с прясно мляко, даже не ни стигна Simple Smile

Вчера извадих дребното от количката и освен обикалянето в парка за ръце тръгнахме да се прибираме, ама не издържа много. Започна да прави две крачки, сяда, прави две крачки, сяда Simple Smile голям смешунко.

Моля, някой да ми припомни как правеше юфката. Мисля да го пробвам с юфка, а грисът да остане за следобедна закуска. Попарата не го кефи много напоследък, а печените филийки с яйце и мляко или със сирене ги яде, но по малко - едва изяжда четвъртинка. Изчерпват ми се идеите за закуска.

И още нещо се сетих - дребния последните няколко нощи заспива по корем. Аз ходя и го обръщам, но се чудя - да го обръщам ли? Той и по двата начина си спи...

# 581
И моя дребен понякога спи по корем, обикновено към 4-5 сутринта се обръща, аз го оставям така - явно му харесва  Peace
За юфката - кипвам вода, вземам две-три шепи юфка, слагам да ври 2-3 мин., прецеждам леко, но да остане вода, малко пасирам, слагам масло и сирене и това е - общо 5 минути   chef

# 582
  • Пловдив/София
Дани, защо го обръщаш? Моят от месеци спи предимно по корем. Даже Онази Нощ, когато спа 6 часа, беше по корем с вирнато дупе и в средата на кошарата с глава на другата посока Simple Smile)

Нямах време да чета, но мернах, че има и други спали неспокойно... Не врвам в това с луната, но не виждам зъб и нямам обяснение. Две нощи се буди с рев през 30-40 минути и се успокоява само с храна. Тази нощ реших да не го храня, все пак в 8.30 изяде 220 мл и в 12 изяде 140, може да издържи до сутринта! Е, издържа, но аз едвам издържах- не съм спалаи два часа. Буди се постоянно, дори при  мен в леглото, не знам да давам ли всеки път гърда/шише или да съм твърда и няколко нощи да не храня от 12 до 6-7, каквотоо и да ми струва...Лошото е, че не виждам да има ефект и пак се буди...

Днес сме с разместен график и нямам идея какво да го правя. Спа един час по-рано и яде 1 час по-късно. Освен да го пробвам до следобното спане да издържи...

и май сме с разстройство, омазан целият с кашесто с такава миризма, която не помня досега  Sick едвам го измих. Мисля си да не го мъчи стомахчето, да е изял някой боклук, че вчера пръцкаше и мрънкаше много, неспокойно спане, сега разстрпйство...Но сега е весел и няма други признаци, дано не е болест

# 583
  • София
Привет, привет Party
Пипи2013, не се притеснявай, и аз не спя много от месеци - всяка нощ се буди през 30 до 60 минути. Не е от глад и не го храня, само го гушкам, люлея и пак в леглото и така до безкрай. На моменти изтрещявам и ми идва да крещя от безсилие, но в повечето случаи вече машинално правя всичко. Според педиатъра му са зъби, но според мен са проблеми със стомаха - чувам как червата му пукат точно в моменти, когато се размърдва и заплаква.
danny_p, и Никола спи така понякога. Първите пъти седях и го гледах да не се задуши, но всъщност видях, че дори само леко да си натисне носа и се намества така, че да си диша спокойно.
desimira, за обувките - ти ги видя вече, но да ти дам съвет за избор на номерация - аз първо му сложих крачето в една от лопатките за мерене на крачета, на Дайхман. Само ги наложих и излезе около 19.5, а казват, че се мерело като детето е стъпило на земята в лопатката, така реших, че ако стъпи ще отиде към 20 номер. Накрая му поръчах 21, защото нали в обувките трябвало да има по един пръст разстояние - и точно съм му ги улучила Peace

От вчера човекът е на друга детска кухня - Юначе. Мирише добре и на вкус е по-приятна от Беборани (за мен поне), но Ники не я харесва - вчера изяде едва 1/2 от основното и то защото имаше кой да го забавлява отстрани Mr. Green Joy и аз бутах храната. Десерта обаче го изяде, въпреки че е със захар му го дадох. Днес имаше пиле булгур - тотален отказ, супата беше крем супа с моркови - пак отказ. Поръчала съм за още 2 дни и ако пак не хареса, връщам се на Беборани.

# 584
  • София
Хайде да се разпиша, че при мен мина данданията и вече си чакам новия договор за главен асистент. Още един товар падна от плещите ми.

Вчера по случай 1 Юни (извинете ме, че не се разписах да честитя празника, но сега моля приемете най-искрените ми пожелания всички да имаме здрави и щастливи деца) му купихме от Хиполенд уокър....уж нямаше да взимам нов....ама на пак Simple Smile нещо не можем да се пречупим с баща му....айде дано за следващото Simple Smile Днес го тествахме на тревичката в паркчето. Много смешен Simple Smile не може да го забута, но ще се научи.

Днес пак готвене, готвена за обеда му и не ще......с малко зехтин задуших ситно нарязани лук, доматче, моркови и пилешко. Емиииии не.....яде няколко лъжици и това е. Не го пасирах (само пилето си е пасирано и замразено във формички) а всичко беше на малки парченца. Добре ги дъвче, но така като откаже да яде ми е по-трудно да го насиля. Когато е пюре му бутам и той гълта. Ама като трябва да дъвче няма как да му бутам в устата насила. Сега като се събуди се чудя дали да не пробвам пак да му дам малко, че то направо няма и 50 грама да е ял. Трябва да измисля нещо....съветват ме да разменя закуската и млякото сутрин. Тоест като се събуди да яде закуска, а после да е млякото. Нооооо...той се буди между 6-7...как да ставам да правя закуска....ужас......ще помисля.....

Общи условия

Активация на акаунт