. Даже миналата седмица бяхме на сватба и пропуснах прическата. Сама си я спретнах
.
. Резултат- само 40 мин сън ,при нормално за нея 4 часа.Не издържах и следобеда й дадох гърда и спа цели 10 мин. Но пък вечерта заспа въргаляйки се между нас с баща й и накрая се намести той да я вземе и за секунда заспа . И така се събуди само веднъж в 4 и после в 8. Естествено в 4 така яде,че заради вчера гърдите ми щяха да гръмнат. Ако имам успех. ..ще споделя. Ако не -пак,че да се оплача
вчера се събуди в 2 през нощта да яде, а днес в 5 сутринта и в съседния блок го чуха, че е гладен. Яде като разпран - по 200 гр на хранене с твърда храна, което досега не е било никога. Доволна съм
днес за закуска му направих каша и пасирах череши вътре, много му хареса.
Да видим до кога ще работи де. А се бях настроила за нов вече
, но ще пренасоча парите веднага към нещо друго 
Мисля да го пускам вече всеки ден стига да не е мокро.
И да покажеш после снимки с тогата 

Уж го готвих да е вкусно, печено във фурната, със зехтинче, хиляда усилия - за 5 лъжици. Ще се отказвам вече от ориза. Взех детски макарони от Лидл, ще се пробвам с тях за разнообразие на картофите 
Пък може и играчка, да си е наистина за него нещо. В тази връзка - в Айко има -20% на всички бебешки стоки, предполагам тези дни ще обявят и другите детски магазини по нещо - ще дебна 
) с порастването на децата май все по-бавно ще изписваме темите...А и се чувствам някак различна понякога, изобщо не се вживявам чак толкова в храненето, всичко да е домашно, подбрано, не опявам на майките, които дават "джънк" дори- и аз давам солети, че и зрънчо е опитвал от нашето веднъж.
) и кубчета май се мъчи да слага. Мисля, че добре си се развива, в едни отношения напред (двигателни), в други мжое би назад (говорене и обучение).
)
за сметка на 200 грама каша сутринта 
сигурно някоя играчка ще му взема, в момента играчките за баня са голям фурор.

. Петрова от каква книжка ги взимаш рецептите?
. Иначе лекар УНГ ми беше казал, да правя тампон от памук натопен с бебешко олио или мляко и да слагам в ушичките, за да не се пълнят с вода, но това беше когато бебо беше на 1 месец.
. Иначе тази седмица ние сме си сами бащата е при майка си прави ремонт. От една страна си е направо почивка, защото се грижа само за един мъж, но от друга страна ми става ясно колко много ми помага ММ, а аз малко не го оценявам
. Номера моя сладур не прави никакви нито маха за чао нито целувки раздава нито лампата търси, иначе е много подвижен и контактен, сричкува и тн. Мисля всичко си е в норма, така че Пипи спокойно твоя човек си знае кога какво ще прави. Имам чувството, че ние възрастните малко издеватастваме над децата - събираме се цяла група и всеки има нещо да пита - "дай целувка на леля", "я кажи колко ще пораснеш", "изпей песничката за котето" и тн.
Даже като ходих да ми махат превръзката след операцията , а и после за конците бях и с двамата и даже Коко в слинга, та гледаше от първи ред 
много ми е смешен как ги бърка.
Казва също айде понякога.
Дано! 

А преди това в 1,10 и 3,40
Обаче в 10 припадна и още спи - сам в леглото - много съм горда! Искам си обаче бебето, което спи цяла нощ без да става - кой ми го сменииии 
. Не съм се лакирала от преди да родя и малкия като види някоя дружка с шарени ноктИ и е много впечатлен
. Трябва да уговоря ММ да го гледа и да взема да си правя от онези трайните, даже не знам как точно се казват - много съм зле 

Препоръчани теми