Ходих да къпя кучето и той мрънкаше в началото, но после подозрително млъкна. За съжаление нямаше как да проверя причината за мълчанието, а като приключих вече крайчетата на списанието подозрително се бяха нагънали
Поне го спасих навреме, още е четимо
беше я заврял под дивана и днес я видях и извадих - гледам изгризана. Явно хартията ги влече, както и дървото. Дала съм едни лъжици за готвене дървени и е много впечатлен от тях.

предлагай нещо по-близо до това, което яде обикновено. Аз тази сутрин направих филийка с масло и кисело мляко с разбит жълтък. Изяде четвъртинка и чак тогава започна да играе, защото залъга големия глад. Довършихме яденето с кисело мляко с плод.
По цял ден се рови вътре и аз само прибирам, че няма къде да стъпя
. Иначе вече се научи да пада на дупе и главата не дрънчи толкова много, даже има дни без хич
. И непрекъснато е прав, седнал като го сложа и докато направя крачка пак става, много му е кеф
. Другата седмица сме на консултация, може и да е отслабнал този път 
. Снощи спа с либеро и определено съм по-доволна. Прилепват идеално по тялото й. 
. Инаме скед като се пренохме все още нямам кухня и нямам много шкафове.Капачки за контакти бях взела от тези без ключето и тя сиги ваделе с пръст,та докато йупим нови слагах тиксо отгоре. И последно-ума я да слиза от леглото и дивана с краката надолу,че да свиква.
На мен олекотеният ми вариант е количка тип чадър- лекичка, за транспорт от точка А до точка Б
и дастава да бяга , като минус отчитам че няма легнало положение, но здраве да е 
Препоръчани теми