Поредният период, ще чакаме да отмине, оммммм. 
). Девойката се събудила, станала права с лице към стената и си цъка. Ох, още една такава нощ и си подавам оставката, че това не беше всичко... Довечера ще я пробвам с вода, дано позалъжем някое друго ставане... 
. Даже вече го свързва с думата конче - вчера ММ го беше сложил на врата си и аз го питам "ти на конче ли си" и веднага почна да цъка
а той се свил на топка в долния ъгъл
А той във вашето легло ли спи? Не мога да си представя това шило да спи при мен в леглото, ние се премстихме на дивана така или иначе и е тясно, а той както се върти...тази сутрин го намерих забит в долния край на неговото легло, с глава между обиколника и една плюшена играчка и реве
вечер като заспи отивам да го проверя, да го завия ако е отвит и да го завъртя в правилната посока, ако не е - всяка вечер има супер абсурдните пози за сън. Намирала съм го всякак, буквално - по корем, на една страна, дори и по гръб един път, също насочен на 90градуса спрямо първоначалната позиция, а понякога и повече
а сълзите текат....
Според моя съм хипохондричка и не може да си обясни как пък все лоши неща съм си представяла
Но и да не е, аз не се притеснявам. За мен в тези месеци е важно да растат на височина и обиколките също и да се вижда , че се развиват нормално. Те вече са толкова подвижни, че може и да не качват почти нищо. А и като знам вече, спрямо предно мерене, колко различия може да има/ хапване, приета вода,уриниране, дефекация, изпотяване /- това са доста грамчета + /- 
и е голяма панта
Вече Мили бате е официално във ваканция и ще прекарват повече време заедно 
между другото съм чувала, че зъбите дразнят и след като се покажат връхчетата известно време.

И пада като талпа - вдига ръце нагоре и пада назад и хич не виждам изгледи да научи да пада по дупе.
Дано да е зъбоник и да пробият бързо, да не се мъчи милата 
Ако сте на 4-ка да ти дам няколко бройки за проба
. И като се намокри повече памперса там си остава влага и затова й се обрина кръста. Либерото сега се справят,ще пробвам и хъджис и пуфис.
И днес,за да покаже,че е голяма вече реши да ми покаже,че може да виси на ръцете си от скрина
. Препоръчани теми