След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 089
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • У Диспансера ...♥♥♥

Сечито  Mr. Green

# 61

ха Сечито ...нерде си го изтървала .....а ...ще ти го вземат тия ханъми  Joy Joy Joy Joy

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!......тва сетче ,кой й го е измислил .......никакъв вкус  за обличане  , но не може да й се отрече ,че от мъже разбира  ooooh!

гледах 13 14 и 15  епизод .......особено след сцената в дъжда,  на Кирето около басейна .....ми идваше да се разплача ...., а като знам колко пъти съм го гледала този сериал  ooooh! как може още така да ме натъжава .........и като се сетя ,че са го играли пред Ямур .... ooooh! ooooh! ooooh! още повече се убеждавам в техния професионализъм ............. Sad

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 19:08 от Катини- не разбирам ,ама колко .....

# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
С черна еластична пола, шарено якенце и маратонки  hahaha hahaha hahaha
Може ли тия ми го отнемат, малиииии много ме подценяваш значи  Mr. Green

# 63
# 64
С черна еластична пола, шарено якенце и маратонки  hahaha hahaha hahaha
Може ли тия ми го отнемат, малиииии много ме подценяваш значи  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ужасно й стои таз пола ...не знам ,то еластичните поли бяха модерни през 80-те ....да не е ровила в гардероба на мама .... hahaha hahaha hahaha hahaha

не те подценявам ,но виж ги уж мили ,нежни и добри ..........да не стане на Ханде работата ....КиретУ й го отнесоха без да разбере  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 65
Ели  Heart Eyes Hug...виждам те .....къде са ми мотивациите бе джанъм  Thinking Crossing Arms Naughty

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 66
Отивам да се сплакна преди шедьовъра ....,че ако Кире изскочи от екрана , като на рекламата на интернета .............облякъл  Мави  Crazy Crazy Flutter....................да съм си готова ...няма го връщам обратно на ШМ-то яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Naughty Naughty Naughty
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ей я колежката ....изобщо не подготвена ....чак и мъжа не изгонила ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 67
  • У Диспансера ...♥♥♥
Отивам да се сплакна преди шедьовъра ....,че ако Кире изскочи от екрана , като на рекламата на интернета .............облякъл  Мави  Crazy Crazy Flutter....................да съм си готова ...няма го връщам обратно на ШМ-то яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Naughty Naughty Naughty
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Да не скокне някой брадат таласъм да та видя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 68
Отивам да се сплакна преди шедьовъра ....,че ако Кире изскочи от екрана , като на рекламата на интернета .............облякъл  Мави  Crazy Crazy Flutter....................да съм си готова ...няма го връщам обратно на ШМ-то яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Naughty Naughty Naughty
Да не скокне някой брадат таласъм да та видя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

сакън , недей ...мъжа съм го изгонила ,децата са навън ,ази ще съм изкъпана ,опуках пуканките и ................................чакам ......Керем - ОКей

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 69
  • Керодиспансера
 wavey  love001

Катиииии  Hug Hug Hug няма време за мотивации сега  Naughty агрофитнеса е в разгара си  ooooh!

Нооооо за шедьовъра ще гледам да се включа , че наближава време разделно  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Краси  Hug Ирка  Hug

Къде е Ханде с тия маски  newsm78

# 70
  • Под Сините камъни
Хилоууу

# 71
 АлООООО   фиЕнките......    Къде сте....? 

# 72
Ама то тука фенки има ли... newsm78 hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 73
  • Под Сините камъни
подготвят се за шедьовъра

# 74
  • Керодиспансера
Тц , няма  Naughty само Нефенки и Неошмулки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт