Астрология - 6 тема

• 44 091
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
мацки, а какво ще кажете за тази синастрия?
загубих 6 г. от живота си и все още нямам обяснение защо.
имаме съвпад на 6 планети, като моите са нормални, а неговите и 6-те са ретоградни, отделно опозетата... много ми е странно, че имаме 2 по 2 съвпада в картите си - едни и същи планети, едни и същи знаци.
и по въпроса за лилит си мисля, че тук и на двамата лилите са активирани и имат голямо значение.

# 481
загубих 6 г. от живота си и все още нямам обяснение защо.

Защото имате много съвпади и опозиции в синастрията. Това ви е държало. Живели ли сте заедно ? Твоята Луна е в опозиция с неговото Слънце, което не е много благоприятно за хора, които живеят под един покрив.
Доста квинконси също така...особено тези между Меркурий и Слънце/Марс, каралили сте се ? А и с тези опозиции на Плутон е имало някакви манипулации май. Много квадрати към твоя Асцендент...физически чувстваше ли се добре във връзката ?

# 482
Защото си  се омъжила преди Сатурновия възврат - Козирог г7.
В книги пише ,че когато ДСЦ  е Козирог,не е добре човек да се жени/омъжва,преди 29-30 година

# 483
Защото имате много съвпади и опозиции в синастрията. Това ви е държало. Живели ли сте заедно ? Твоята Луна е в опозиция с неговото Слънце, което не е много благоприятно за хора, които живеят под един покрив.
Доста квинконси също така...особено тези между Меркурий и Слънце/Марс, каралили сте се ? А и с тези опозиции на Плутон е имало някакви манипулации май. Много квадрати към твоя Асцендент...физически чувстваше ли се добре във връзката ?
физически бях добре, но психически бях развалина. хем виждах, че не е това, което искам, хем смятах, че той е моят човек. абсолютно безумие, все едно не бях аз и усещането беше, че не мога да се откъсна, каквото и да направех все се връщах назад. имаше много манипулации, много скандали (абсолютно нетипично за мен), но е факт, че много ме и промени, трансформира ме и израстнах много след това. а и наистина нещата се прецакаха, когато заживяхме заедно.

марбея, омъжих се на 29,5 г. за друг човек и досега имам готин, хармоничен брак. тръпки ме побиват какво щеше да стане, ако се бях омъжила за този Simple Smile

# 484
физически бях добре, но психически бях развалина. хем виждах, че не е това, което искам, хем смятах, че той е моят човек. абсолютно безумие, все едно не бях аз и усещането беше, че не мога да се откъсна, каквото и да направех все се връщах назад. имаше много манипулации, много скандали (абсолютно нетипично за мен), но е факт, че много ме и промени, трансформира ме и израстнах много след това. а и наистина нещата се прецакаха, когато заживяхме заедно.

марбея, омъжих се на 29,5 г. за друг човек и досега имам готин, хармоничен брак. тръпки ме побиват какво щеше да стане, ако се бях омъжила за този Simple Smile

Браво!Постъпила си правилно.

# 485
барелина, не се отваря картата.
Редактирах. Сега нали се вижда?
Скрит текст:

# 486
И аз да споделя, току-що говорих с Анелия Лечева. Каза ми за брак преди Сатурнов възврат дори и да не си помислям  Sad

# 487
Аз това не го вярвам със сатурновия възврат и брака. Имайки предвид че при всички ни е между 28 - 31/32 години какво значи, че тези омъжили се преди това са нещастни в брака или какво. А има толкова щастливи бракове създадени на млади години. То по тази логика да си седим всички неженени до около 30/30+.

# 488
Аз това не го вярвам със сатурновия възврат и брака. Имайки предвид че при всички ни е между 28 - 31/32 години какво значи, че тези омъжили се преди това са нещастни в брака или какво. А има толкова щастливи бракове създадени на млади години. То по тази логика да си седим всички неженени до около 30/30+.

Не, изобщо не означава това. Тези неща са индивидуални.

# 489
барелина, не се отваря картата.
Редактирах. Сега нали се вижда?
Скрит текст:

Вижда се вече.

Определено брака е много важен за този човек (У7 в 1-ви в съвпад с АЦ). Има някои предпоставки за развод и повече от един брак. Оста 1-ви/7-ми дом е подвижна, има квадрат между Венера и Уран макар и много широк (това е аспект на развода), има и напрегнат аспект между Слънцето и Луната.

Препоръката да се отбягва брак преди Сатурнов възврат важи само за хора, които имат Сатурн в 7-ми, Сатурн в съвпад с Десцендента или Козирог на Десцендента.

# 490

Препоръката да се отбягва брак преди Сатурнов възврат важи само за хора, които имат Сатурн в 7-ми, Сатурн в съвпад с Десцендента или Козирог на Десцендента.

Аз май нямам нито едно от тези неща ... newsm78

# 491

Ти имаш ДСЦ - Водолей - преди Уран ,Сатурн се е считал за управител на Козирога и Водолея.Затова Анелия,правилно ти е казала до 30 год - никакъв брак

# 492

Ти имаш ДСЦ - Водолей - преди Уран ,Сатурн се е считал за управител на Козирога и Водолея.Затова Анелия,правилно ти е казала до 30 год - никакъв брак

Не, моя ДСЦ е в Риби, не е във Водолей

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 20:12 от Adriana11

# 493
СлънцеЛуна, мерси, че погледна.
Не знаех, че квадрат между Венера и Уран сочи вероятен развод.
Чела съм, че опозиция между Венера и Луна също сочи евентуален развод, а при нея единствената и опозицията е точно там.
Виждаш ли нещо, което може да влияе върху неуспешните и бракове и дали може да се промени?
Скрит текст:
2 са браковете и са преди Сатурнов възврат

# 494
  • в 1001-та нощ
Момичета, аз пак ровя .... как намирате опозицията Юпитер (рад.) - Сатурн (тр.) - по оста Асцендент-Десцендент? Аспектът е точен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт