Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • в подножието на планината
Каквото и да правят няма да могат да разделят Елиф и Кахраман... Peace Бебчето също ще се намери, но ще си запълнят една серия, докато го търсят и те така... Laughing Ама много е добре като не ни навират в очите Дафка и майка й, хич не ми липсват, значи... Mr. Green

Лека, момичета и по - спокойно! Hug

# 301
Дафка няма да роди детето си ще видите .

# 302
# 303
А сега как се чака до петък newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
От кога чакаме на някой поне от влечугите да им се случи това което те правят...... но дяволите да ги вземат сценаристите винаги ги подминават и все им се разминава.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ако Дафка я направят майка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire на тази до дете не трябва да й дават да припарва.
Мера до последно не поглеждаше детето в очите, а накрая май го погледна и дано нещо я жегне .... и да не му посегне.

# 304

Много се надявам  Praynig Praynig Praynig Praynig
Тя не заслужава да бъде майка...Бременна крои планове как да убие Елиф...че и нетърпелива...
Толкова е злобна Дафка, че злобата може да й изяде главата....
Не изключвам възможността това, което планираше за Елиф да й се случи на нея.....Елиф да гледа и нейното дете.....

Ибрахим като е толкова вярваш, как аджеба ще убие току що родила жена....Още повече, че имат обща кръв.....

# 305
Диди няма на къде - ще чакаме...Ще си гледаме хубавите моменти с Елиф, Кахраман и Топрак...Ще си мечтаем в следващия епизод да се случи нещо хубаво....

# 306

В никакъв случай да не и дават тази възможност сценаристите,  те нали се изживяват като господ ....... тя как казваше на Елиф ще го усещаш как расте , движи се , ще се привързваш към него и Ках ше то го вземе..... сега трябва да е с нейните камъни по нейната глава, само че не Ках а оня горе на който се молят когато почват да творят мръсотиите си

# 307
Каквото и да правят няма да могат да разделят Елиф и Кахраман... Peace Бебчето също ще се намери, но ще си запълнят една серия, докато го търсят и те така... Laughing Ама много е добре като не ни навират в очите Дафка и майка й, хич не ми липсват, значи... Mr. Green

Лека, момичета и по - спокойно! Hug

Не само, че няма да ги разделят, а така любовта им ще става още по-силна. Ще бъдат едно много стабилно семейство.

Дафка дори не ме трогна в болницата, когато гледаше детето....Не й повярвах, а миг след това си стана същата змия....
Мумията Невал изобщо не ми липсва - дори ако си остане в Париж ще се радвам....

# 308
Цвети

Цитат
Вярно, този белег ще играе роля. Показаха ни го на нас и  ooooh! защо ли ми се струва, че ще мине време докато се разбере какво е станало или пък да намерят Топрак.

Сега Елиф може да каже на Кахраман какво се е случило, как Мера я е оставила и си е заминала. Мисля, че Кахраман ще я потърси в Хатай...
Той за нула време разкрие килъра, та сега за детето си ли ще чака....
Да точно по белега ще го открие Кахраман....

# 309
# 310
Абсолютно !!! На същото мнение ъм ,тя от лошотия няма да може да го задържи …сигурно ще направи спонтанен аборт ! Такъв звяр няма право да има дете !!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 311

Ама мънинкото сладурче как се е усмихнало  Hug Hug Hug Hug На баба сладурчето   love001  love001  love001  love001

# 312
Абсолютно !!! На същото мнение ъм ,тя от лошотия няма да може да го задържи …сигурно ще направи спонтанен аборт ! Такъв звяр няма право да има дете !!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

+100  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Да си живее със злобата...... Peace Peace Peace

# 313
# 314
Сега като говорим за белега който ни показаха си мисля дали Мера и Дафа няма да дадат детето на приемно семейство ….  Thinking ooooh! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт