Сладкарничка за книги - тема 41

• 25 774
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • на североизток от Рая
Нелко, ако цъкнеш на линка ще видиш  Peace

Цъках аз, но не се вижда при мен. Нямам фейс, знаеш. Но нищо, де, разбрах какво е.  Peace

Миж, толкова се заинтригувах от Самсунга на Милето, че досега гледах ревюта из нета. Ще ходя в Теленора да се натискам за такъв на добра цена.  Mr. Green Каквато няма да ми предложат и няма да имам такъв смартфон. Нашите оператори не ценят клиентите си. За толкова години вярна служба да не подарят телефон на абоната си, просто за какво говорим. Скоро няма да се научат да работят по европейски. Само зарибявки, това е. Затова като ме нападнат, гледам ги между веждите и напускам незабавно магазините им.

Забравих да кажа, че на всички вече съм пратила адресите на другарчетата. Ако има пропуснат неволно, моля да ми пише и да поправя грешката от недоглеждането си.  Hug

# 166
  • София
Точи, я ... тия кецове да не са на моето мъжле? Той носи 44 номер.  Ми, да ти пратя един адрес да ми ги пратиш по Еконт, с наложен платеж, искаш ли? Ако са свободни де  Hug

Нели, дразни ме, дразни ... че и бадема споменаваш  Crossing Arms горката аз.
За компенсация си купих грейпфрути ...  Mr. Green

# 167
Точи, я ... тия кецове да не са на моето мъжле? Той носи 44 номер.  Ми, да ти пратя един адрес да ми ги пратиш по Еконт, с наложен платеж, искаш ли? Ако са свободни де  Hug
Виви може и негови да са Simple Smile
Тези като гледам се водят 44.5 явно  newsm78 Мога да ти ги пратя. Дано да му станат и да му харесат  Peace

# 168
  • София
Точи, готови сме, писах ти на ЛС  Hug

# 169
Точи, готови сме, писах ти на ЛС  Hug
Hug

# 170
  • Кърджали
Привет, момичета!
Минавам да ви нагледам.

За ОЛХ-а, явно е модерно по нашите географски ширини нещо, което работи що - годе добре, да се разваля. Влизах тия дни, позяпах, но тъй като нямах намерение да поръчвам нищо, не забелязах до къде са задълбочили промените. Кофти!

Успях да сколасам и да подам молбата за записване в първи клас. Сега остава да се надявам и да я приемат там.
Скрит текст:
Че другия вариант ми е кварталното училище, но там нещо не искам - пренаселено е, учат на смени, а и нямам кой знае какви добри впечатление от дечица, за които знам че учат там. Това името си дори да не можеш да напишеш без грешка, ми не ме кефи. Не казвам, че всички дечица там са така, но явно е че покрай пренаселеността не могат да обърнат внимание в обучението на децата както трябва. А това училище, в което сега подадох документи, директорката държи на по - малкия брой деца, от което следва и нормално учебно време и надявам се една идея по - добро образование.

Получих адреса на другарчето си. Сега остава да избера книжка и да измиссля подаръче. Мило другарче, от сега се надявам да ти хареса подаръчето.

Точи, и твоята племеничка значи като Кати. Нашата мома ехе отдавна успя да измъкне един яркочервен лак от една моя братовчедка. Съответно и го прибрах и казах, че в близките 10 години няма да го сложи. Купила съм и едно по - бледо и незабележимо лакче, да се мацоти като има мерак. Иначе без парфюм и червило/балсам/ не се излиза от вкъщи. Има и подарени детски гримчета, за които поне рядко се сеща. Оделно от това, за дрехи се признават само роклите. На кого се е метнала не знам, аз със сигурност съм в обратната крайност.
Е, защо никой не писа че ще изпраща подаръче на едно мрънкащо и поспаливо другарче, та да се припозная лекичко  Joy Whistling

Миле, много ти е хубаво телефончето.И аз си го бях харесала, но нещо ми дойде скъпичко, та си взех едно LG Bello.Със здраве да си го ползваш.

# 171
  • София
Сега се прибрах  Whistling
Голямо тичане днес и в момента оценявам колко е хубаво да поседне човек на спокойствие  Mr. Green

Миле, Бъбъл, да са ви честити новите придобивки и с радост да си ги ползвате  Hug

И днес, като прочетох всичко писано през деня, се е събрало инфо за първа страница, но няма как да го кача вече. От новата тема, освен  newsm78 Но пък забравих кой какво рече и добави.
Надявам се другарчетата ви да са прочели, важното е те да са информираните  Peace

Аз уж за моето другарче мислех, че ще ми е лесно да спретна и подаръка, и да избера книжката, но не се оказа така. Хвърлих се в едни размисли и дилеми, та няма да бързам. Утре ще се "разходя" из нетЯ да синтезирам малко инфо, проучване един вид  Laughing, да направя нужните изводи и да взема решение. Сериозна работа си е това, тъкмо за почивния ми ден.
Пък и утре планирам само едно ходене на фризьор и една баница да направя вечерта, така че денят е мой  Mr. Green

Ставам да хапна нещо против глад, по-късно пак ще дойда.

# 172
Аз избрах книжка на моята сладка мишка.  Mr. Green Мале, мале, мале! Имам и идея за изненадка, е, няма да й пращам забрадка, но може би вкусна сладка и малко салатка.  Joy hahaha Mr. Green
Хм  Grinning Ама няма да идвам на срещата на 10ти и няма да пиеш айрян  Sad Cry Laughing

Честито ти телефонче, изглежда хубаво откъм дизайн  Mr. Green

Точ, ще ме умориш с твойте програми и пералня  Joy Joy Joy

Нели, за цената за самсунг, ще вземеш по-хубаво HTC или друга марка  Peace

Кали, как ми се дояде баница сега  ooooh! а нямам фурна в момента, да ти дойда на гости?  Laughing

# 173
  • София
Ето ме и мен!
Цял ден бях на обучение организирано от фирмата за трудова медицина.Голяма досада,но научих полезни неща.

Миле,добър е телефона.Аз като дългогодишен ползвател на Самсунг съм доволна от марката.Дип,че ми омръзна и сега ползвам този
Скрит текст:

Иначе прочетох всичко,което писа моето другарче за себе си.Тепърва ще нахвърлям идеи за книгата и нещото лично  Hug

Миж,за жалост отдавна не купувам нищо от Продавалника.Следях някои обяви там,но скоро не съм влизала.

Алекс,освен училището имай опцията да провериши и учителите как са.Вие поне сте в по-малък град и нещата горе-долу се знаят.Въпреки,че винаги има изненади.

Вив,имам пердета.Купувани отдавна от Видин.Хубави са,но и аз като теб имах намерение да сменям визията на дома.Доколкото си спомням на улица Екзарх Йосиф преди години имаше много магазини за подобни продукти,включително и платове.При възможност иди там.В Куританс са скъпи/според мен/.

Нел,единственото нещо,което е много важно при купуването на смартфон е да имаш неограничен интернет.Така по-лесно ще боравиш с него,без да се притесняваш че ще имаш натрупана сметка поради влизане в интернет по една или друга причина.Иначе винаги трябва да търсиш WIFI.Ако нямаш нет,телефона не се използва с максималния му капацитет.Това си е вид компютър с по-малки показатели.

# 174
  • На планетата Земя
Алекс, супер, че си пуснала документи. Дано!

Кали, и аз правя едни анализи, едно проучване, айрянчето върви като поддържаща напитка  Mr. Green Така че не се знае .... Мери  Flutter   baby_neutral

Слив, много харесвам самсунг! Нашите пердета са точно от Екзарх Йосиф, дори в магазина предложиха и шиенето.

# 175
Ох, Миле, реших, че и пердетата ви са самсунг  Joy

Тъй днес отпаднаха Мери, Милето и Елинка. Хм, дали нямаше още някой Simple Smile

Обаче тъй още от първия й пост подозирам Сливчето  Hug

# 176
Привер-мривет! Hug  Hug

Бъбълче мило, взех си пратката! Благодаря ти от името на малката Точка за шоколадчето - този с балончетата й е любим. Heart Eyes Благодаря ти още веднъж и се извинявам за цялата сложна история, усложнена от мен, разбира се. Надявам се да имам повод да се реванширам.

Лотхен, хич не звучи зле новата книжка, да ти е честита! Иначе и аз много харесвам Анелия Петрунова, толкова е фина, интелигентна жена, често казано и на мен ми се е искало да й поискам автограф.  Blush

И аз сега ще си купувам нов телефон и се чудя и чудя... По принцип мислех да си взема "Самсунг", но около мен все се намира някой да ме разубеди Laughing и каквато съм си нерешителна има да се чудя още дълго май.

Миле, да си свалиш онази пограма с готините гласове! Laughing (Или тя беше само за Айфон?)

# 177
Здравейте Hug

Не успях да се включа много много днес, но пак имах много работа и задачи, а и сега отиваме да пишем някакъв проект по английски с малкия Rolling Eyes

Утре ще ми е пак натоварен ден, но след това се надявам всичко да се поуспокои и да минавам по-често.

Вив, хубава идея за пердетата, аз харесвам пердета, но и аз започнах по малко да ги махам от къщи, имам щори и метални в някои стаи и платнени вертикални в другите, по-удобно ми е като че ли...Но пердетата са си красиви, няма две мнения.

За миялна не мога да дам съвет, защото така и не си взехме засега...

Имам си адрес на другарчето и вече умувам как ще го зарадвам.

ОЛХ-а и на мен ми паднаха в очите Rolling Eyes ooooh!

Елинка, ето рецептата на Мариетиния кекс, страхотен е-изпробвано многократно Wink Peace
Скрит текст:
Кекса на Мариета

4 яйца
1 ч.ч. захар
1/2 или по малко ч.ч.олио
1 ч.ч. кис.мляко+1ч.л. сода за хляб
ванилия или аромат по избор
малко какао за оцветяване на част от сместта
2 ч.ч. брашно+1 равна ч.л.бакпулвер
Яйцата се разбиват със захарта, добавят се млякото и олиото, аромата. Внимателно на няколко пъти се разбърква брашното, пресято с бакпулвера. Изсипва се почти всичката смес в намазнена и набрашнена кексова форма. Остатъкът се оцветява с какао и се сипва на тънка струйка. Може да се прибавят по желание и настъргани ябълки, стафиди, орехи, парченца локум. Пече се на 160-170 градуса до готовност.
Само да уточня, че по рецепта е 1 ч.ч. захар, но аз слагам чаша и половина, защото не ми е сладък иначе, но това е въпрос на предпочитания, правила съм го и по оригиналната и пак е хубав Peace Ти ще си прецениш Peace

Хубава вечер, момичета Hug

# 178
Аз пък поръчах книжки... за другарчето. За мен. И още една книжка, щото съм много нагла и нахална, а и според фън шуй на онлайн книгопазаруването числото 2 е лош символ.
Освен това си поръчах и една термокана, на която отдавна съм хвърлила око.
Така че играта ми е много, много полезна. Joy
Блъдъръ ти, другарче, че ме стимулираш!

# 179
  • София
Хм, вие ме разбихте с тоя Екзарх Йосиф  Thinking През ден съм там, спя ли като ходя на работа, що ли...   ooooh!  Утре ще се оглеждам  newsm78
Миле! Салатката от спанак ли я мислиш?  Whistling Кво за айряна викаш?  Flutter  Party
Мери, не съм още го започнала, но до десети имам време, на две нощни ше го клъвна  Crazy
Кой питаше за съдомиална - ние сме с Беко  Flutter
Слив, Гигич, обичам обучения  Party
Кали, и аз отивам да хапна, не знам дали е против глад... нещо мА привлича хладилника  Crazy
Продавалникът и мен ме дразни, предполагам, че ще свикна... освен ако не намеря негова алтернатива.  Mr. Green
Нел, нямам смартфон - ми старомодна работа съм... притесних се тука скоро, като си избирах телефон - ми те любимите ми добри копчета са на изчезване.  Confused
Моето другарче си има набелязани 4 книги като добри  Wink Едната май ще отпадне, защото я имам аз и мога да я метна за четене с пакета.  Hug Ама като не съм сигурна иска ли, не иска ли...
 За рецептите мисля, че ще ни е много лесно, ако плесваме там инфо... да взема да разгледам де има блогове?  ooooh! В снимка.бг би ни било най-лесно, ама май не става (Саше, Саше, мнооо си тъп, Сашеее....  Embarassed )  hahaha
Камиче, Скарамуш, Ули  Hug
Точ,  Зори  Hug видях ви на балкона  Party
хм, ами всички   Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт