Сладкарничка за книги - тема 41

• 25 772
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • на североизток от Рая
 Скарамуши, имам номера 9, 101, 201. Ще ти ги пратя, но следващата седмица сигурно. или пък утре, може и утре.  Simple Smile

# 196
  • София
Вижте сиа, всички идвате профилактично глътнали по едно хапче за кръвно, че Милето е опасна работа  Crazy hahaha
Вени, чудесно - как да го направим, да разгледам в Гугъл как става ли и да ги сложа, и да публикувам линка, или? Имам 5-6 рецепти някъде  Heart Eyes
Мария Ч., тази с 501 града е с красиви картини  Flutter но пък другите не съм ги разглеждала  newsm78 (хубава работа, да ме подозираш така!  Mr. Green )

# 197
А, Нели, не знам  Whistling чакам Точ да каже, коя си е избрала, дано да е с хубава корица  Party

Ох, колегата на твоя мъж ме разби, с нос не съм се сещала да боравя  Joy Ама докато се науча да го заключвам след като вдигна или набера, че да не затварям по 100 пъти на разговор.... и то добре, че ме светна една приятелка, иначе на мен нямаше да ми хрумне.

Скарамушче, приемам всичко, което ви е излишно Simple Smile

# 198
  • на североизток от Рая
Оооо, Ули, чакай тогава да ти напиша кои стикери ми остават, да ти ги пратя, ако искаш.

56, 62, 93, 95, 117, 158, 161, 163,179. И ако ми дадат още ,ще ги взема. Но някои деца все още попълват албумите, разменят и не им ги искам. Тези са ми свободни.

# 199
  • София
Мариш, ако не си го ползвала или нямаш акаунт в гугъл или gmail, май ще е по-лесно да ми пратиш рецептите, а аз ще имам грижата да ги опиша и кача във файла  Hug.

# 200
Припознавам се в много жокери. Другарче, кажи ми, моля, има ли вероятност на 10-ти май да се видим  Mr. Green?
Чакай да си видя графика за Май Sunglasses

Ули, слушай интуицията си и ще разбереш коя книга искам най-много. Искам ги всичките и след играта е много вероятно да ги накупя  Crazy

Мария Ч., аз последно подарявах тази
Скрит текст:
защото приятелката ми задължително опитва местната кухня, където и да отиде Peace
Други, различни от показаните, на първо време не се сещам  Thinking
Разгледай тук: http://knigomania.bg/geografia/putevoditeli.html

Нелко, няма да кажа. Усети ме  Heart Eyes Отивам да търкам с нос, да видя става ли и така  Joy

Скарамуши, зачеркни 9. Ще ти го пратя Peace А Нелка и тя писала. Хайде да е от нея, че направо три ще изпраща, а при мен е само той Peace

Ули, кажи какво ти трябва. Имам много и мислех да ги изпращам на Нелка за децата. Мога да отсея нещо за теб  Hug

# 201
Ще накарам утре племенницата да направи списък с какво й липсва и ще напиша тук.
Благодаря ви, момичета  Hug

Точи, тази с най-красивата корица ще е  Mr. Green

# 202
  • на североизток от Рая
Точ, виж за Ули кои приготвих. Ще й ги пратя, пък ако иска, да разменя, не ги искам.  Peace Ще напълним албумите, няма страшно.  Simple Smile

# 203
Скарамушче, приемам всичко, което ви е излишно Simple Smile

O, Ули, казвай един адрес и ще ти пратя 30-тина стикерчета своевременно. Wink

# 204
Уф, защо пускам два пъти един и същи пост?! Grinning Grinning
Извинявайте, момичета, нещо ми се спи май вече... Wink

Нелии, благодаряяяя!  Hug

# 205
Ули, дай адрес да ти изпратя направо и аз една купчинка, а които се повтарят малко повече ще пратя на Нелка, че така или иначе съм обещала  Peace Hug

# 206
  • Ямбол
Зори, чудесна е тази книга - благодаря ти много, много! Не я бях срещала  Hug Hug Hug
Точ, разлистих я, чудесна е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз започнах да си слагам рецептите от темичката в един файл. Ще е чудесно просто, ако си патентоваме  Mr. Green

# 207
  • София
Пак вечерях със закуска - макарони със сирене - но чудни си ги спретнах, чак детето ми завидя, щото беше на пълнени чушки  hahaha

Кали, как ми се дояде баница сега  ooooh! а нямам фурна в момента, да ти дойда на гости? 
Идвай, идвай! Няма да те върна хич! И фрешче ще ти направя и за книжки ще си бъбрим  Heart Eyes Laughing

Ох, Миле, реших, че и пердетата ви са самсунг  Joy
Е това вече щях да искам да го видя  Joy Joy Joy

... а и според фън шуй на онлайн книгопазаруването числото 2 е лош символ.
Така ли  Shocked Ама казвай ги тия неща!
То и едно май не е от добрите. Щом е за книгопазаруване от 3 нагоре  Mr. Green Laughing Sunglasses

...притесних се тука скоро, като си избирах телефон - ми те любимите ми добри копчета са на изчезване.
И поради тази причина и аз "клекнах" на тъч, още не мога го преглътна, въпреки че му свикнах.

Зори, мен да питаш Калибрето 'ич не ти трябва, но щом си го свалила вече, пък и разучила, ОК  Peace На мен ми се видя много тромава програма и затова си ползвам чудесния on-line convertor .

В дилема съм аз, харесах книга за другарчето, обаче не харесвам корицата  Embarassed Ха, сега де.
Я кажи коя е, че да си обсъдим  tooth

Мария Ч., знам само че "501" е поредица - за градове (както е показаната от теб), за филми, за книги и пр. Имам тази за филмите и много хубава. Мисля, че такъв подарък ще е чудесен  Peace
А ти май нищо не написа за страничните си, от книгите, интереси (какво харесваш, не харесваш), за да улесниш другарчето си? Или аз съм пропуснала  Rolling Eyes

За стикерите - Скарамуши утре пращам и много, много се извинявам за страхотното забавяне от мен  Embarassed Embarassed Embarassed По принцип не съм толкова несериозна  ooooh!
От мен имаш: 71 (леко е прегънат в средата), 76, 87, 108, 194, 203
Ули, задължително пиши кои номера търсите, че имаме и ние повторки, на срещата да ти нося.
Утре ще дам и аз това, което на нас ни остана да залепим.

Този пост го пиша от близо час и половина  Crazy Whistling
И тъкмо да публикувам и.... 500 - Internal Server Error - най-любимото ми на света  Sunglasses
Добре, че бях предвидлива.

# 208
  • Пловдив
Нези, готина съм и щура...истинско дете е душата ми...дали не съм аз твоето другарче?!?

Вени, и аз като теб обичам да пея...несбъдната мечта ще ми остане да бъда певица  Blush
Относно лещата, не я правих днес, че излезнахме навън да хапнем.

Точи, за жокера "Луда за вързване леля" като нищо мога да ти взема другарчето под носа  Mr. Green Hug

Вивиан, не мога да дам съвет по никой от въпросите...миялна мисля никога да не влезе в моя дом...

Нели, пожелавам ти скоро да се натамънят нещата и да имаш акумолатор, ако не с ходене пеша ще поддържаш малкото си дупе, освен, че ще си със страхотна форма е и здравословно  Hug

Миж, не ми говори за OLX-а,  #2gunfire направо изпаднах в див потрес оня ден...не, че съм се скъсала от продажби там, но правех по няколко на година...май ще се преориентирам към базар-а...

Миле, честит ти телефон...прекрасен е, лигите ми потекоха  Crazy

Мариша, не съм твоето другарче...списъкът ми е от...3 книги

Моето другарче е

И преди сън да не се чудите къде да си оставите книжката  Mr. Green
Скрит текст:

# 209
  • София
...миялна мисля никога да не влезе в моя дом...
Що  newsm78
Аз още врънкам на ММ  Crossing Arms
Че и Румба искам........  Blush .... естествено най-скъпият модел ми хареса най-много  ooooh!
И съм си харесала и още един уред.... И въобще, кога ли ще ме изгони от вкъщи, се питам?!

Вив, преди да се роди Тони, тъкмо се бяхме нанесли в едно апартаментче и голямо обикаляне му ударихме за пердета и все на някакви зверски цени попадахме. Сега и да искам не мога да се сетя откъде и как ги купихме, помня района на Пиротска, че беше пълен с подобни магазини.
По-късно се сблъскахме с огромен проблем - детето се страхуваше от пердетата  ooooh! Мислеше, че като се клатят, оттам ще изкочат вещици  newsm43 Знаех си, че трябваше "То" да му прочета още, докато беше на три  Joy
Та като се преместихме, зарязахме пердетата и купихме текстилни, плътни и хоризонтални щори, само мир да има. Мнооооого съм доволна. Ето такива:
Скрит текст:
Някой питаше за текстилните щори - от Бриколаж и от още един магазин, който го забравих, дали не беше и Икея  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт