Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 250
  • 985
  •   1
Отговори
# 645
Стейси, това ще да е най-вкусния конфитюр на света.
Mr. Green Още не съм ги отворила да ги опитаме. От лимон, от пъпеш и от бодлива круша.

Бодливата круша всъщност е плод на кактус. Mr. Green

# 646
  • ту тук, ту там
Масларски беше преди в болница Вита, сега не знам, предполагам, че още си е там. Двамата с жена му са спрягани за най-добрите неонатолози/педиатри в София. Аз преки впечатления имам само от д-р Масларска. Подписвам се под думите на Тонка, май само една от лекарките съм запомнила с лошо и то заради лошо отношение, не заради липса на професионализъм!  Peace
Джулия, успех! В добри ръце сте!  Hug

# 647
Оо, при Масларски ли бяхте, той е вълшебник! Жена му също впрочем, тя е тази, която спаси бебето Никол в Токуда.
И аз не знаех, че д-р Масларска е съпруга на д-р Масларски. Значи са едно наистина прекрасно семейство! Д-р Масларски е в Сити клиник сега. Благодаря! Hug

# 648
  • Варна
Чек, аз си мислех, че сладкото е от личи, че на такова ми прилича на картинката. Но за постинга тук преписах точно името-така де, няма да се излагаме.  tooth

Оф, трябва да ходя да давам кръв за ежегодните изследвания. Личният лекар ми е пуснал и препоръка за изследване на щитовидната жлеза. Увеличена била и това е.

# 649
  • ту тук, ту там
Сити клиник тази на Околовръстното ли беше, дето беше преди Baby Life (м-н Малечко)?

# 650
  • София
Тази е Сити клиник, да, там е сега. Скъпичко е, но ходим при него, когато стигнем до отчаяние.
Върти ми се последния път, че спомена нещо и за дъщеря лекар, богатство са такива хора.

# 651
Мен пък ме болят фалангите и ставите, чувствам крайниците подути, та и аз май ще правя кръвни изследвания и урина другата седмица Rolling Eyes

# 652
  • ту тук, ту там
Аз пък днес си записах час за мамолог - профилактичен! За първи път ще ми е.  Blush

# 653
  • Варна
Ами притесних се нещо-в последните месеци ми направиха толкова рентг. снимки в устата, че... Само за един ден снимките бяха около 12. Уж всеки път ми слагат предпазна яка.
Почти съм сигурна, че при мен няма да има проблем-през годините редовно ме праща на изследване-изглежда уголемено мястото при щитовидната жлеза и очите ми светят. Все симптоми. Даже ми се е случвало при случаен разговор с непознати хора, разбиращи уж, да ме пратят на преглед. ooooh!
Да не бяха проклетите рентг. снимки хич нямаше да се притеснявам. Crossing Arms
Ама като казва лекарят, че трябва!

# 654
  • Пловдив
Няма нощна смяна? А аз днес съм особено активна Simple Smile

# 655
  • HH
Само аз съм Янтре, ще си купувам чанта, ама гледам да не набарам някое менте и сън не ме лови  hahaha

# 656
  • Пловдив
Аз тази вечер нещо прекалих с писането, рядко съм така активна.

# 657
  • HH
И аз така, ама и това ще е до неделя. После няма да имам време 2 месеца  Mr. Green

# 658
  • София
Няма нощна смяна? А аз днес съм особено активна Simple Smile
Тук съм. Ще ви правя компания. Одри, Бела, Мишето, Яна, всички останали обичайно от нощната смяна липсват. Що така  newsm78
Нещо хич не ми се спи. Ако знаете малкия как е заспал в хола на дивана. Опитах се да го преместя, обаче той се върна на дивана. Щял баща си да чака.
Той човека на купон, ще се върне сутринта сигурно.

# 659
  • Euskal Herria
Ааа, на линия съм. Ама чета една книга на лаптопа и от време на време влизам във форума. Досега се разправях и с кучето. Като мине 23,30 и го хващат бесовете. Почва да търчи из апартамента, да скача, да се търкаля, да разнася и гони разни играчки... Съседите не са се оплакали все още, ама си е неприятно. Дано да му мине този период, че направо не знам.

Общи условия

Активация на акаунт