Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 251
  • 985
  •   1
Отговори
# 660
Стейси, това ще да е най-вкусния конфитюр на света.

Чудя се дали да не диря темата, в която ме посъветваха да си купя чадър за 40 евро, защото били вечни. Вечността в моя случай беше около 20 секунди. Бясна съм. Куфара ми е съсипан, като стъпвах краката ми правеха пляк-пльок. Мисля, че ако бях скочила в езерото на центъра, щях да съм точно толкова мокра.

Не питай старо, а патило! Що чадър съм изпочупила! На всякакви цени. Сега си купувам от най-евтините и ги хвърлям без да ми е жал. В момента имам към десет.  Laughing

# 661
Нино върши чудеса Hug Точно, каквато си я представях, всъщност не, много повече от това! А децата, децата!!! Heart Eyes Напълниха му душата Нинкините бонбони, и малката и голямата! Много добре мина разговора с д-р Масларски, даде насоки за по-натам и от другата седмица почваме да действаме. Притеснено ми беше, но всички опасения бяха отнесени на мига, в  който доброто и хубавото, в тяхно лице разсеяха всички страхове Simple Smile Приятни почивни дни  Hug

Не посмях да кажа нищо, защото е странно да коментираш снимки, но детето ти има буден поглед.

Когато моето беше на около 15 месеца, отидох да си го взема от свекърва ми, която го беше гледала известно време. Не зная защо, но тя решила сама да и скъси бретона и беше постигнала невероятен ефект. Детето изглеждаше ужасно! В момента, в който му видях будните очички, се успокоих.

Много се радвам за теб. Успокой се и се радвай на детето си. Дори и да не е генийче, важното е да е здравичко и да се чувства обгрижено и щастливо.

# 662
  • HH
sophiemmaspencer ,
в началото така правех, но ми писна. Като завали и кошчетата за боклук по улиците се пълнят с чадъри  Crazy Но дъждът не е основният проблем, проблемът е че много духа. А комбинацията от двете я преодолявам с outdoorjacke със стегната качулка  Mr. Green Ама нали бях командировка, реших да ида с кифленското яке, няма да се излагам я, и стана мазало.

# 663
  • София
Чудя се дали да пиша още в темата за бебето с риск да ме баннат този път или да подмина човешката простота!  newsm78

# 664
sophiemmaspencer ,
в началото така правех, но ми писна. Като завали и кошчетата за боклук по улиците се пълнят с чадъри  Crazy Но дъждът не е основният проблем, проблемът е че много духа. А комбинацията от двете я преодолявам с outdoorjacke със стегната качулка  Mr. Green Ама нали бях командировка, реших да ида с кифленското яке, няма да се излагам я, и стана мазало.

О, разбирам те. Имам богат опит с чадъри. И с вятър. Мисля, че има световна конспирация.  Laughing

# 665
Чудя се дали да пиша още в темата за бебето с риск да ме баннат този път или да подмина човешката простота!  newsm78
Подмини беб  Hug

# 666
Добро утро!
Мога ли да пооправя някак солена баница ooooh! Сиренето било много солено

# 667
Добро утро и от мен   bouquet  bouquet

Солена баница се оправя само като се яде с много кисело мляко  Tired Майка ми веднъж беше пресолила една, иначее мнооого вкусна, ама солена,.....е сърбахме я с кисело мляко повече или боза.  ooooh!

Да си измрънкам ли редовният репертоар за кофти времето , писна ми като стана и да го гледам нацупено. Исках тази Събота и Неделя пикник, ама с искането ще си остана  Crossing Arms Crossing Arms

# 668
  • София
Чудя се дали да пиша още в темата за бебето с риск да ме баннат този път или да подмина човешката простота!  newsm78
Подмини беб  Hug
Така и направих. Мерси, бебка!
Рамацоти, аз бих я заляла със сладък сироп. Нмммммм, дояде ми се!

# 669
Преди няколко дни приятел ми разказа случка с чадър. Някъде между 1987-89 е на баскетболен турнир  в Северна Корея. Разхожда се по улицата с двамата си наблюдатели и вижда опашка. Ама опашка повече от 100 човека. Той си има опит с опашките от тук, и решава да види каква дефицитна стока продават. Наредил се отзад, те дребнички, той висок се надявал да види какво продават. В момента в който се надигнал на пръсти, опашката се разделила на две и му направили коридор да мине. Оказало се, че продават чадъри, на него му станало неудобно и си купил. Каза, че още е здрав, след толкова години интензивна употреба.
Та който иска вечен чадър, оттам да си купи.  Joy Но да си знае, че познат трета година чака за виза.
Моята сага с банята продължава. Снощи докато се къпах в майка ми установих, че да се къпеш е страхотно. Пясък и пепел имах и в ушите. А един вграден огромен гардероб с плъзгащи врати в коридора е пълен с пепел, Трябва да вадя всичко. А една част от него ми служи за офис, другата за килер, третата за сезонни дрехи. Тия, които са в пликове са добре, другите са за пране. А сигурно 50 пакетчета 3в 1 ги забърсвах едно по едно.
Приятна ваканция на всички.

# 670
Добро утро Hug
Празникът го отбелязвам с труд. Последните дни изобщо не мога да видя децата и мъжа ми, главата ми пламна от работа.  Те може би ще ходят за риба, че малкото се вдъхнови от това, че батко му хранил водна змия предишния път и иска и той така
Скрит текст:
Джули, д-р Масларски е страхотен. Аз също съм имала един път досег с него, отново по препоръка на съфорумка. Стискам палци всичко да е наред и при теб.
Момичета, кога спите? Гледам, че Цвети е будувала през нощта, сега пак е на линия. Не мога да издържам така.
Не обичам чадъри, не нося. Ако се случи да има дъжд, вали ме Laughing
Силвия, съчувствам ти за банята, ужасно. А случката с чадъра - Laughing

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 09:40 от valerie

# 671
  • София
Цвети хич не я слуша главата. ММ се прибра в 4, ама аз не мога да заспя сама. Според него от зор да не изпусна някоя клюка  Twisted Evil
А сега децата ме тормозиха да им направя ядене. И вече пия кафе на спокойствие. От няколко дни съм много схваната. Ужасно ми дърпа някакъв мускул в крака, та ще се разходя за един масаж май.
Валери, какъв е сладур младежа!  Heart Eyes

# 672
Мен пък ме болят фалангите и ставите, чувствам крайниците подути, та и аз май ще правя кръвни изследвания и урина другата седмица Rolling Eyes

Мен така ме боляха, мислех, че имам някакъв артрит. В добавка към горното, ръцете ми посиняваха, а ставите се подуваха, освен че боляха. Оказа се студова алергия, от миналата година не се е появявала.

# 673
Днес ми е много крив ден, въвлякоха ме в една неприятна ситуация. Разбрах, че близка позната се опитва да ме прецака по супер елементарен начин, но играта излезе на яве и се получи много неприятно има и третата страна замесена косвено.
Абе въпросната каза, че един човек, който трябва да свърши важна за мен работа, иска пари. Оказа се, че човекът е почтен и хал хабер си няма. Тя искала да изкара един не лош надник. Много тъпо ми стана, познаваме се от 13 години, поне веднъж седмично се виждаме, не е някоя далечна позната...
А аз как се изложих пред човека. Цялата се треса от напрежение, главата ме заболя. Поредната обица, нЕам място на ушите вече...

# 674
  • Euskal Herria
Добро утро! Пих кафе с мъжа ми, изпратих го на дежурство. Сега си налях втора чаша, придърпала съм си лаптопа и ще се отдам на мързелуване. Навън е мрачно, почна да припръсква дъждец, но не е студено.

Общи условия

Активация на акаунт