Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 302
  • 985
  •   1
Отговори
# 960
elleni, разбрах те. Принципно си говоря, че това да ни е дерт.

# 961
  • Варна
Напоследък толкова рядко се гримирам, че направо отвикнах.  Confused
Ако си сложа грим, първата ми работа като се прибера е да го махна.
Пък иначе се харесвам със спирала, червило, молив. Погледът ми веднага се променя.  Grinning
Друга разкрасяваща козметика не ползвам.
Напоследък се прехласвам по изкуствени мигли, но още не съм си купила-все си мисля дали няма много да личи, че са изкуствени и да приличам на кукла.

# 962
Сготвих, гардероб редих, остана банята че нали е неделя.
Сесили; да ти имам проблема (с най-добри чевства). Няма ли да сте с кола? Вземи всички играчки ако искаш да имате  почивка.

# 963
Естел, с кола сме...то няма  как иначе. Simple Smile

# 964
Изтрих си непрочетените съобщения през телефона и много се ядосах.  #2gunfire После ме изпревариха за банята (неделя е, ма*ка му  #2gunfire) и се ядосах още повече.
Сега ще вися във форума и ще си слушам песента от подписа.  Crossing Arms
И на работа не ми се ходи.  Close

# 965
  • Варна
Сесили, малки са ти още децата и багажът е голям.  Grinning Щом сте с кола защо ти трябва да редуцираш чантите?

Естел, много работа си отметнала днес-почивай вече, релакс.  Grinning

# 966
  • Mediterraneo
Отивам на ресторант със сестра ми и децата за Деня на майката  Simple Smile Опитвам се да спазвам режима на 90-дневната диета, а сега ми отиде въглехидратния ден на кино с този китайски, дето е планувала.

# 967
Оправям багаж за 2дневно пътуване....след като напълних един среден куфар, една чанта само за малкия....оказва се че трябва да взема - раница (с играчки за Борис), чанта (с плюшени животни 3бр. без които той не спи, както и за каката), чанта с обувки, чанта с храна, чанта с памперси, мляко и шише плюс електрическа кана.
Сега се чудя кое от всички тези неща да редуцирам и как. Simple Smile
Да изхвърля малко дрехи от куфара, за да събера и неговите???
Да проведа политика да вземем само плюшените играчки за сън, без другите?
И в двата случая ще отпадне само една чанта.
Общ брой на чантите - 6.
Това в една по-голяма чанта. Това не може ли в една - отдолу добре увити обувките, отгоре другото?. Дрехите на малчо при ваш'те.
Така остават един куфар с всички дрехи,  една раница с всички играчки, чанта с обувки и памперси ... и чанта с храна - от 7 стават 4.
Става ли?

# 968
# 969
  • Ямбол
Интересна тема сте подхванали, доколкото успях да уловя в последните две страници.

А искам да кажа, че не робувам на предмети и вещи.
Няма как да ми се случи да помъкна багаж от играчки.

Още искам да кажа, че си починах качествено, само едно забавление си взех от тук - топка.

# 970
Лиляна, добре завърнала се! Почина ли си?  Simple Smile

П.П. Видях, че си отговорила.  Peace

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 21:51 от Естел Бързоход

# 971
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Моля ви, кажете какво се прави при афта? Нямам никакъв опит, за пръв път се случва - на мъжа ми. С какво да му помогна? Той реши да пробва с уиски - според него щяла да се дезинфекцира, обаче още повече го боли и ми струва, че не е добра идея и няма смисъл да търпи болката. Някакви съвети?

# 972
  • Варна
Може да жабури с отвара от смрадлика.
Една афта може да се преживее и без лекарства. За два-три дни завяхва.
Ако са повече, може да се посети стоматолог и да предпише лекарство срещу афтозен стоматит, ако е това.

# 973
С клечка за уши отриваш сода и мед върху афтата. Или Нистатин.

# 974
  • Ямбол
С клечка за уши отриваш сода и мед върху афтата. Или Нистатин.
Може само сода.
Ако има гранофурин - най-добре. Едно зелено е.
Още и с прополис става.

Общи условия

Активация на акаунт