Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 338
  • 985
  •   1
Отговори
# 945
Човек купуващ си риза, блузка или пуловерче за 20-50лв. може и да не различи такъв за 200-300Е, но определено си личи.
Така че това с приказките, как ще се разминеш с някой много богат и хич няма да разбереш....ми е малко несериозно.
Класата и лукса си личи, независимо дали ризката му не е със същите мотиви, или дори същата като твоята, от конфекция за 30лв.

# 946
Аз лично съм се убедила в приказката "Модата се купува, стилът се притежава". Нямаш ли го вътре в теб и милиони да имаш ще купиш с тях боклуци, с които ще изглеждаш смешно.  ooooh! Примери колкото искаш, само да се разходиш за половин час на някоя софийска главна уличка или тук в Бургас У Мола- а Crossing Arms Да знам цените на доста дрехи, най вече модерният тук Адидас, обачее съм виждала девойки с от битака Адидас изглеждат 10000 пъти по-добре от някоя неуспешна модна изцепки  и к'во като е оргинале, то пак същата грозотия и безвкусица, може да срещне само намеци за подигравки или неискрено възхищение.

# 947
То пък в мола в Бургас пълно с милионери.

# 948
Всеки си има някакви стереотипи за външния вид на хората.
Не си ли спомняте колко страници отне темата за началната учителка?
На мен не ми допадат прекалено натруфени жени, с много грим, токчета, впити дрехи, както и такива, които са строго официално облечени. Сто процента съм сигурна, че смятат такива като мен за неподдържани хипарки, така че общо взето чувствата са взаимни Laughing
 .

# 949
Милионери едва ли , но хора с възможности, които могат да си позволят стил и си ги знаем кои са се правят на маймуни, още по-зле  ooooh!

# 950
  • София
Аз лично съм се убедила в приказката "Модата се купува, стилът се притежава".
Абсолютно! За мен една от най-ярките представителки на този израз е Евгения Банева. Едва през последните 2-3 години се пооправи, но преди това просто се потрисах всеки път като я видя. Един от първите пъти, в които я видях, беше с палто с пера от гълъб, затъкнати в него. Просто шок.

# 951
  • ту тук, ту там
На мен не ми допадат прекалено натруфени жени, с много грим, токчета, впити дрехи, както и такива, които са строго официално облечени. Сто процента съм сигурна, че смятат такива като мен за неподдържани хипарки, така че общо взето чувствата са взаимни Laughing
Точно!  Peace
Но пак давам много (за собствения ми стандарт) пари за обувки. Просто не са на токчета и платформи.
Не проумявам ежедневното гримиране, знам, че някои го правят и до магазина да идат само! Имам си някакъв стереотип - не приемам такива хора на сериозно!  Blush

Банева май ми е съседка в София - потресаваща!

# 952
Какъв ти е стереотипа за ежедневно гримираните, Елени? Simple Smile

# 953
  • ту тук, ту там
Просто не ги приемам насериозно, Естел! Подсмихвам се с насмешка под мустак , като ги видя/чуя/прочета, че го правят!  Тези, които се гримират специално, за да идат до магазина или да изхвърлят боклука, за тях говоря!

# 954
Може да имат навик да се гримират малко след събуждането, как реши че специално за боклука се гримират? Имам позната, която казва, че от много години насам никой не я е виждал без очна линия (предполагам изключва съпруга си), но през ум не ми минава да я приемам несериозно. Ще е глупаво от моя страна. Всъщност неприемането на сериозно е винаги проблем само на неприемащия и то може да е съвсем реален проблем.

# 955
  • ту тук, ту там
Не бих казала, че имам проблем с тях, но просто така ги приемам аз! А откъде знам - те сами го заявяват с гордост. А и имам странни примери около мен, граничещи с гротеска!

Осъзнавам, че те също не ме приемат насериозно вероятно и за тях аз съм просто неподдържана жена!   Wink

# 956
Оправям багаж за 2дневно пътуване....след като напълних един среден куфар, една чанта само за малкия....оказва се че трябва да взема - раница (с играчки за Борис), чанта (с плюшени животни 3бр. без които той не спи, както и за каката), чанта с обувки, чанта с храна, чанта с памперси, мляко и шише плюс електрическа кана.
Сега се чудя кое от всички тези неща да редуцирам и как. Simple Smile
Да изхвърля малко дрехи от куфара, за да събера и неговите???
Да проведа политика да вземем само плюшените играчки за сън, без другите?
И в двата случая ще отпадне само една чанта.
Общ брой на чантите - 6.

# 957
Сто процента съм сигурна, че смятат такива като мен за неподдържани хипарки, така че общо взето чувствата са взаимни Laughing

Mи с тази прическа за каква друга да те смятат  Laughing Въпреки че аватарът ти е доста дребен, имам чувството, че съм те виждала преди много години на Форт Нокс в Смокиня. Може и да не си била ти, но много ми приличаш, а аз лица много помня (за разлика от имена).
В днешния горещ ден проклинах неподходящото си облекло, то било за сандали и рокля, а аз даже жилетка си бях взела. У нас е хладничко и редовно се подлъгвам за времето навън.

# 958
 Laughing За "Смокиня" не знам, но може на Иракли, Каваците, Градина .
Българското общество е толкова нетолерантно към различията, че най-малкият му проблем е евентуално възприемане ненасериозно на силно гримираните жени. А тези с малко грим са пет-десет процента от нежния пол на възраст 14-50 години, така че надали нещо са се засегнали останалите Laughing

# 959
  • ту тук, ту там
Аз явно доста двусмислено се изразих! Не приемам несериозно (силно) гримирани жени в ежедневието, а тези, които задължително си слагат дори и лек грим, само за да си покажат главата навън от вратата!

Общи условия

Активация на акаунт