Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 401
  • 985
  •   1
Отговори
# 405
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ау, как ме подсещате - трябва ми читав дентален хирург в София, за сина ми. Препоръки?

Бърди, точно до нас има жена-хирург, за която чух моят зъболекар да казва много добри неща  и да я препоръчва на свой пациент. Намира се на ул. Плиска (края на Лагера, към Кр. село), мога да отскоча да питам името и точния адрес, ако искаш. Но Нино препоръчваше някаква детска клиника в Младост, там сигурно също има.

Валери, и аз мисля, че шипове на врата е най-въможната причина - патя от това и до сега - главоболие, тревожност, даже и сърцебиене понякога, болки във  врата, в раменете и ръцете, понякога схващания. Бях на 34-35 г., когато запръв път ми се появи и ме хвърли в паника - ходих при всякакви специалисти. Не че има кой знае колко ефективно лечение, но поне се поуспокоява човек, като разбере причината.

За вадене на мъдрец не ми взимат повече от 40 лв., два пъти мие вадил зъболекарят, единият пъс с големи усложнения - беше пораснал в бузата ми и час и половина се бори с него, но пак толкова ми взе, като на първия. Какви са тези цени 350 лв newsm78, за пръв път чувам (като се има предвид, че около мен доста се говори за вадене на зъби (по понятни причини) Joy) Тази хируржка, за която споменавам по-горе, взима по 120 лв за вадене, питах я веднъж заради майка, че трябваше да се вади горен зъб с корен в синуса и това иска по-специални умения.

Пак да напомня, че се интересувам от дерматолог в София, който работи с лазер и  го препоръчвате.

# 406
  • София
Светле, не искам да те натоварвам, но ако минеш някой път натам, погледни, моля те.
Не ми е спешно  Hug

# 407
maybe June, Одри скоро вади мъдрец. Предполагам, че като прочете ще се включи да ти каже цена и къде.

Моля, да ме просветлите, какво значи така налагащата се напоследък дума "бърнаут".  

# 408
  • София
Моля, да ме просветлите, какво значи така налагащата се напоследък дума "бърнаут".  
Да изпушиш от преумора и да свършиш някоя простотия, която е крайно нетипична за теб!

Много ми се иска да ви пусна една картинка на торта за да ви почерпя макар и виртуално за моята 5 годишна рожденичка, но ще се въздържа защото знам, че ще разваля хубавата тема с глупави картинки Simple Smile
Утре ще ви покажа самата нея пораснала и с торта Heart Eyes

# 409

Пак да напомня, че се интересувам от дерматолог в София, който работи с лазер и  го препоръчвате.
Светалчо, аз ходих в една клиника за пластична хирургия в Павлово май беше Вита. Отидох, за да ми сложат ксиулонова киселина в устните (дано да го пиша правилно). Не исках егект "кокоше дупе" а хидратация, защото солта и вятъра ми ги правят много сухи. Лекарката, която е дерматолог като ми видя бемката ми предложи да я премахне. Обясни ми какъв тип е, а аз и преди съм питала за нея, та стана ясно, че е безопасно махането и. Мен, по-скоро ме притесняваше близостта до окото, но нямаше никакъв проблем.

# 410
Ау, как ме подсещате - трябва ми читав дентален хирург в София, за сина ми. Препоръки?

Аз ще ходя скоро при някакъв по препоръка на моята зъболекарка, на която имам доверие. Ако не ви е спешно ще кажа как е било.  Peace Но 350 лв. на мъдрец е безумие. На мен ми казаха средно 120 лв. С упойката.

пп - направо имам чувството, че ми пишат заповедта за уволнение, такава конспирация е къде ще ме пращат, никой не знае от преките ми началници, от мен научават, аз пък научих от секретарката, на която звъннали да я питат за имената и контактите ми...  Laughing Последно чух за дестинация, която включва самолет, което го прави изключено, всички знаят, че аз не се качвам на такова нещо  Naughty, а тематиката на това обучение дори не ми е в компетенцията. Шах с пешката ми играят днес.

Днес май ще пропуснем тренировка, че имаме виждане с приятели, което е добре - ще си почина и ще ми минат болките в гърба и бицепса.

# 411

Аз ще ходя скоро при някакъв по препоръка на моята зъболекарка, на която имам доверие. Ако не ви е спешно ще кажа как е било.  Peace Но 350 лв. на мъдрец е безумие. На мен ми казаха средно 120 лв. С упойката.

пп - направо имам чувството, че ми пишат заповедта за уволнение, такава конспирация е къде ще ме пращат, никой не знае от преките ми началници, от мен научават, аз пък научих от секретарката, на която звъннали да я питат за имената и контактите ми...  Laughing Последно чух за дестинация, която включва самолет, което го прави изключено, всички знаят, че аз не се качвам на такова нещо  Naughty, а тематиката на това обучение дори не ми е в компетенцията. Шах с пешката ми играят днес.

Днес май ще пропуснем тренировка, че имаме виждане с приятели, което е добре - ще си почина и ще ми минат болките в гърба и бицепса.
Уф, Мър, вземи престани с тази драма със самолета. По-гот ли ще ти е тухла да ти падне на главата, отивайки до кофата за боклук например?
Знам, че е гадно. И аз имам фобия и не ми е кеф, защото нямам контрол, а сък контрол фрийк по принцип, но... има помощни средства и се преживява.

# 412
  • София
ванини, в контекста на използването - професионално прегаряне.  Peace

# 413
Благодаря ви, разбрах.
Аз му викам "изпушила" работа на това, ама нали трябва чуждици да има.

# 414
Онна, да ти е жива и здрава рожденичката! Много късмет и безгрижно детство ѝ пожелавам!

# 415
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Онна, честит рожден ден на малката сладуранка! Да е жива и здрава, силна и добра!

Бърди, ще проверя. Много я хвалят, но не съм ползвала услугите й. Но моят зъболекар (който й беше отстъпвал на няколко пъти кабинета си, докато завършат нейния) е безкомпромисен професионалист и не би пращал при нея свои пациенти, ако не е сигурен в качествата й.

Даун, благодаря. Даже ми е близо Павлово, ще проуча.

# 416
И аз съм бърнаут. Не знам защо реших така, ама и аз съм модерна  Crossing Arms

# 417
Онна, да ти е жива и здрава рожденичката.   bouquet
Почнаха теленцата.

# 418
  • София
честит рожден ден на малката ти кукличка,да ти е жива и здрава на първо място  bouquet                 Аз днес си написах молбатаи я метнах,няма да търпя мазни физиономии и заобиколни обяснения,вдигане на рамене.Мина добре интервюто за мен.И сега ще съм в къщи поне ще си контактуваме. Laughing

# 419
  • Варна
Честита рожденничка, Онна! Тортичката може в скрит текст, нали, ние няма да я върнем.  Grinning

Изглежда ваденето на мъдреци в София е по-евтино, отколкото във Варна. На мен тук ми обявиха цена от 200лв. и то някак си така - с намаление и от него да мине. А докато чаках своя ред неволно слушах оферта към друг клиент - 350лв. Съвсем реално си ги искат тия пари.

Общи условия

Активация на акаунт