Бърди, точно до нас има жена-хирург, за която чух моят зъболекар да казва много добри неща и да я препоръчва на свой пациент. Намира се на ул. Плиска (края на Лагера, към Кр. село), мога да отскоча да питам името и точния адрес, ако искаш. Но Нино препоръчваше някаква детска клиника в Младост, там сигурно също има.
Валери, и аз мисля, че шипове на врата е най-въможната причина - патя от това и до сега - главоболие, тревожност, даже и сърцебиене понякога, болки във врата, в раменете и ръцете, понякога схващания. Бях на 34-35 г., когато запръв път ми се появи и ме хвърли в паника - ходих при всякакви специалисти. Не че има кой знае колко ефективно лечение, но поне се поуспокоява човек, като разбере причината.
За вадене на мъдрец не ми взимат повече от 40 лв., два пъти мие вадил зъболекарят, единият пъс с големи усложнения - беше пораснал в бузата ми и час и половина се бори с него, но пак толкова ми взе, като на първия. Какви са тези цени 350 лв

Пак да напомня, че се интересувам от дерматолог в София, който работи с лазер и го препоръчвате.