Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 244
  • 985
  •   1
Отговори
# 630
  • София
4-ти и 5-ти да не би да са почивни дни в България?
Тц

# 631
  • Варна
Стейси, голям цирк.  Mr. Green Прихванали сте от замаяността на островитяните.
Mr. Green
Много са любезни, ама ако искаш да седнеш на кръчма-отиде 2 часа. Докато дойде сервитьор за поръчката, после носи примерно само едната бира и казва, че ще се върне за другите 3, примерно.  Mr. Green
В хотелчето ми направи впечатление, че бойлерите са Теси, а мивките-Идеал стандарт.  Grinning

Чек, ще видим кога ще е най-удобно, че искаме този път да заведем и детето. Е, ако е започнала учебната година, ще го мислим. Но дори и за по малко, сме решили да отскачаме до Малта по-често.
Кате, още ми се разхлопва сърцето, само като се сетя за вчера. Дори имах и момент на тотален ужас-докато обера някои изпаднали дрехи при проверката и вдигна поглед и не виждам никой от нашите. Нали на бегом!  ooooh! Изгубих от поглед моят мъж, а в неговия сак ми беше натъпкана дамската чанта с телефона и парите. Веднага хванах първата служителка, която мярнах, да ме упъти. Жената ме хвана и хукнахме да бягаме нанякъде. В този момент милото ми извика, върнал се да ме търси и аз щях да умра от кеф, че не съм сама.  Laughing

Да се похваля, че в багажа си из дрехите намерих 3 от най-малките бурканчета с конфитюр.  Grinning

# 632
  • HH
Стейси, това ще да е най-вкусния конфитюр на света.

Чудя се дали да не диря темата, в която ме посъветваха да си купя чадър за 40 евро, защото били вечни. Вечността в моя случай беше около 20 секунди. Бясна съм. Куфара ми е съсипан, като стъпвах краката ми правеха пляк-пльок. Мисля, че ако бях скочила в езерото на центъра, щях да съм точно толкова мокра.

# 633
Искам да кажа, че днес съвсем случайно си намерих бързоходки. Ако кажа, че те намериха мен, ще е по-правилно. Sunglasses И ще си отиват с набелязаната чанта. Как да не съм щастлва.

# 634
Бърди, навита съм  Hug капризи за облеклото ама поне може да си каже, а аз тука на Рашо Гледача се превърнах  Crazy

Ъъъ, Кате, чадър за 40 евро?  ooooh!

# 635
  • HH
Бела, това уж беше инвестиция за цял живот  ooooh! Ама явно съм дълголетница  Mr. Green

# 636

В хотелчето ми направи впечатление, че бойлерите са Теси, а мивките-Идеал стандарт.  Grinning

Да, на няколко места видях билбордове с техни реклами.

# 637
Бела, това уж беше инвестиция за цял живот  ooooh! Ама явно съм дълголетница  Mr. Green
Какви други целоживотни инвестиции препоръчват в темата? Питам за да знам да не инвестирам в тях.  Mr. Green
Нино ще липсва в темата  Sad

# 638
Къде отиде Нино?

# 639
  • HH
Какви други целоживотни инвестиции препоръчват в темата? Питам за да знам да не инвестирам в тях.  Mr. Green

Ми не помня вече, ама беше в тема за поръчки от един сайт. Много яки чадъри, нямат чупене, бля-бля... Истината е, че при мен нищо не може да оцелее  Crazy

# 640
Нино върши чудеса Hug Точно, каквато си я представях, всъщност не, много повече от това! А децата, децата!!! Heart Eyes Напълниха му душата Нинкините бонбони, и малката и голямата! Много добре мина разговора с д-р Масларски, даде насоки за по-натам и от другата седмица почваме да действаме. Притеснено ми беше, но всички опасения бяха отнесени на мига, в  който доброто и хубавото, в тяхно лице разсеяха всички страхове Simple Smile Приятни почивни дни  Hug

# 641
  • Варна
Стейси, това ще да е най-вкусния конфитюр на света.
Mr. Green Още не съм ги отворила да ги опитаме. От лимон, от пъпеш и от бодлива круша.

Джули, звучиш спокойно и по-оптимистично.  Hug

# 642
  • София
Оо, при Масларски ли бяхте, той е вълшебник! Жена му също впрочем, тя е тази, която спаси бебето Никол в Токуда.

# 643
Радвам се Джули за хубавите новини, сега вече имате отправна точка да действате  и може да отптуснеш душичката, щом лекарите са казали  Hug

# 644
  • София
Оо, при Масларски ли бяхте, той е вълшебник! Жена му също впрочем, тя е тази, която спаси бебето Никол в Токуда.
Тя е лекарката, която спаси и Кати. Не само, че е голям професионалист, но и страхотен човек. Не знаех, че съпругът й също е лекар и то детски. между другото всички лекари в неонатологията в Токуда бяха прекрасни хора - това от моя опит преди близо 7 години. Обичат си професията просто.

Общи условия

Активация на акаунт