Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 241
  • 985
  •   1
Отговори
# 825
Имам.

Та на въпроса  Blush ooooh! Joy
Скрит текст:
Какви гащи да си купя? Един чифт само ми трябва.
 Трябва да са със здрав ластик и да са си точно гащи - големи и удобни.
Имам си един чифт за ония дни от месеца, но нещо се разтегнаха, а ластика се разхлаби. Не помня откъде съм ги купила.
Страшни страстоубийки са, но в тия дни това не пречи.

Ама как се изплясках първа на страницата с "умен" въпрос!  ooooh!

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 19:36 от Естел Бързоход

# 826
Между празниците  Joy  А когато през август е Семана Гранде - най-голямата фиеста е, 9 денонощия в буквалния смисъл, тогава даже болшинството фирми намалят работното си  време - само да 14 часа.  Като се почне - празник на улицата, на квартала, на селището, регионални, локални, национални, църковни...
Празници да иска човек. Целогодишно има.
Ние преди 3-4 години бяхме на гости в Памплона по време на Сан Фермин.Имах чуството,че една седмица почти никой не ходеше на работа.Дори някои магазини бяха затворени за по няколко дни.Определено умеят да се веселят хората.

# 827
Нино върши чудеса Hug Точно, каквато си я представях, всъщност не, много повече от това! А децата, децата!!! Heart Eyes Напълниха му душата Нинкините бонбони, и малката и голямата! Много добре мина разговора с д-р Масларски, даде насоки за по-натам и от другата седмица почваме да действаме. Притеснено ми беше, но всички опасения бяха отнесени на мига, в  който доброто и хубавото, в тяхно лице разсеяха всички страхове Simple Smile Приятни почивни дни  Hug

Не посмях да кажа нищо, защото е странно да коментираш снимки, но детето ти има буден поглед.

Когато моето беше на около 15 месеца, отидох да си го взема от свекърва ми, която го беше гледала известно време. Не зная защо, но тя решила сама да и скъси бретона и беше постигнала невероятен ефект. Детето изглеждаше ужасно! В момента, в който му видях будните очички, се успокоих.

Много се радвам за теб. Успокой се и се радвай на детето си. Дори и да не е генийче, важното е да е здравичко и да се чувства обгрижено и щастливо.

Софи, благодаря ти, и аз това искам, а и няма на кой да мпза генийче, ние сме мързеливи и скандално неамбиционзи родители Simple Smile Всеки го казва това за очичките, д-р Масларски й прегледа и очните дъна и каза мозъчето че функционира, да не я подценяваме. Никога не съм, аз съм ви казвала, караха ми се, че съм такава безхаберница и че не лекувам детето. Съни, благодаря ти че каза за Цари мали град, ходихме, беше чуденсно, качих се за 1 път на кон Crazy Хем съм върлина, а конят нормален на височина бреее, много високо ми се видя, подскачах като на пружина на седалката, хем кончето само бавно ходеше, но пак много ми хареса. Утре ако има слънчице пак ще сме на някоя полянка.

# 828
Мен пък ме болят фалангите и ставите, чувствам крайниците подути, та и аз май ще правя кръвни изследвания и урина другата седмица Rolling Eyes

Мен така ме боляха, мислех, че имам някакъв артрит. В добавка към горното, ръцете ми посиняваха, а ставите се подуваха, освен че боляха. Оказа се студова алергия, от миналата година не се е появявала.
От два дни съм по-добре, но ще взема мерки, ако пак се обостри.

# 829
  • София
Естел не го знам този модел,аз ползвам боксерки.

# 830
Нещо такова ми трябва но със здрав ластик
Скрит текст:

# 831
Между празниците  Joy  А когато през август е Семана Гранде - най-голямата фиеста е, 9 денонощия в буквалния смисъл, тогава даже болшинството фирми намалят работното си  време - само да 14 часа.  Като се почне - празник на улицата, на квартала, на селището, регионални, локални, национални, църковни...
България била трета по мързел в света - явно след гърците и испанците Laughing

# 832
Скрит текст:

Това не е ли ластъчен колан !?
 Случайно имам нови / подарък са ми от една баба от селото на ММ - всяка година ме обзавеждат от там с гащи , креп найлонови чорапи и тям подобни екстри/ . Може да ти пратя ,ако имаш желание .

# 833
Скрит текст:

Днес си взех подобни от Китайския Мол. Не съм им пробвала ластика още обаче. Ако имаш предвид дебел ластик, майка ми ги взима подобни от разни пазарчета.

# 834
Между празниците  Joy  А когато през август е Семана Гранде - най-голямата фиеста е, 9 денонощия в буквалния смисъл, тогава даже болшинството фирми намалят работното си  време - само да 14 часа.  Като се почне - празник на улицата, на квартала, на селището, регионални, локални, национални, църковни...
България била трета по мързел в света - явно след гърците и испанците Laughing
Вярно е май. Аз много харесвам книгата на Вебер за протестанската етика. Има като че ли нещо вярно в нея, не че и тук няма търтеи, но като цяло се трудят ако не с кеф, то поне с отговорност.

# 835
  • Euskal Herria
Ние преди 3-4 години бяхме на гости в Памплона по време на Сан Фермин.Имах чуството,че една седмица почти никой не ходеше на работа.Дори някои магазини бяха затворени за по няколко дни.Определено умеят да се веселят хората.
Еее, вие сте улучили най-известния им празник. Потичахте ли пред биковете по улиците? За Сан Фермин в Памплона се стичат от цяла Испания - облечени в бели дрехи и с червени кърпи на вратовете или червени шалове, вързани на кръста. От автогарата в Мадрид даже пускаха допълнително автобуси за Памплона по това време, толкова много хора пътуваха за там.

Джули, не ги знам кой колко е мързелив, ама ако чуеш испанците - те работят много, знаят много... Имат един куп социални придобивки (поне в тукашната комунидад е така), но това не им пречи непрекъснато да мрънкат и да се оплакват  Mr. Green.

# 836
Значи бетер гърчолята. Simple Smile

# 837
  • София
Ето Естел ,Жармен има може да ти помогне. Peace

# 838
Пиши ми после лс, Джули.
Не ми трябват ластични гащи за да скривам корем или нещо подобно. Трябват ми такива които да не подръпвам постоянно нагоре защото ще ми паднат барабар с превръзката.
Предпочитам да си купя, но благодаря за предложението.

# 839
  • HH
YanaDG, за испанците мога и добро и лошо да кажа.

Но обичат сиестите. Един приятел, който е родом от Барселона, ми обясняваше, че от както се е преместил тук не си е правил следобедна сиеста. Много му се смях тогава. Иначе са работливи, но не обичат да им дават зор  Mr. Green Да не говорим, че като ти кажат, аз съм от Барселона, става страшно ако възкликнеш, яяя испанец.

Испанците са ми като човек роден от брак между швейцарец и германка, всички следват мотото "ще свършим работата идеално... утре "  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт