Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Момичета....май започнах и аз да имам контракции newsm78 #Crazy

# 331
Деси защо така реши ? И аз по едно време мислех , че имам подготвителни контракции  ама то се оказа , че било бебето като се мърдало и така ми се струва ,защото корема ми е малък и бебчо няма място и като се мръдне и получавам леко стягане .

# 332
Деси защо така реши ? И аз по едно време мислех , че имам подготвителни контракции  ама то се оказа , че било бебето като се мърдало и така ми се струва ,защото корема ми е малък и бебчо няма място и като се мръдне и получавам леко стягане .
и при мен е така.особено когато си мърда главичката в таза и като си мести гръбчето до ребрата ми.

# 333
Е при мен бебето е на обратно (седалищно) ама явно усещането е същото без значенние кое на къде му е  Grinning

# 334
И моят корем е като все едно влизам в 7ми месец...но са контракции ...подготвителните....на моменти даже ме наболява малко....мисля че са контракции защото долу в яйчниците всичко ми се сковава, бебка я чувствам като се върти тя от 5тия месец е с главата надолу.....

# 335
Ми то вече си е нормално сигурно да има подготвителни контракций  за всеки случай си питай док. , но до 5-6 на ден си е ок според мен . ако са повече сигурно ще ти изпише магнезий докато не влезеш в 9ти месец

# 336
момичета аз ще мрънкам.Снощи стана мн.як скандал между мен и моя мъж.Започнат от 1 исказване на свеки по адрез на моята майка(с психични заболяване заради непрекъснат тормоз от страна на "баща"ми).та изказването беше ами сега нали знаеш,че нетрябва тя да има достъп до детето.Е от това чашата на моето търпение преля.Резултата беще право куме в очи скандал,рев и удар(неволен)в стомаха.Днес се събудих с страшен световъртеж и главоболие,не усещах и бебо.Бърз разговор с АГ и още по бърз път до АГ Русе.След преглед се оказа,че дребен е наред.Спи си и хич не му е.Та вече сме 2100,34-35 см,имаме си всичко и всичко ни е наред.Обаче ми казаха и друго за раждането упойка и секцио няма как да ползвам заради заболяването ми.....е купона там ще е за мен.Поне някой внесе яснота и по този въпрос.

# 337
shinzou, при мен точно изгарящите киселини са основна причина за повръщането, през нощта също... Както скоро писах, аз ще дебелея след като родя. Joy Embarassed Joy
що ли си мисля,че сме на един хал и за киселините и за подаръците.Аз имам обаче едно такова усещане,че всичко е от нервички и притеснения.

# 338
desyy1 Май при контракции за раждане - трябвало да те приболява и кръста... newsm78 Споко!
polq107 Прочетох историята ти във ФБ и коментарите, но реших там да не говоря. Благодаря, че споделяш и тук. Нормално е от силната емоция днес да ти е било лошо. Важното е, че са ти потвърдили, че всичко е наред.   bouquet Наистина доста неприятна случка, но ти ще си майка на детето и сама ще можеш да  предценяш къде и с кого то се чувства добре. Няма нужда излишно да ти казват. Но има си такива хора - дето да си кажат, да си захапят, да си помрънкат. Трябва да си пускаш нещата през ушите иначе целият негативизъм се трупа в теб, а когато малкия дойде той ще усеща напрежението ти. А всички искаме спокойни бебчета  Peace Peace Пиши го минало-заминало и остави нервите назад.  Hug Hug

И на мен днес ми е едно смотано пак. Събирам напрежение в себе си, което сама си измислям и създавам. Усещам се, че съм насъбрала едно неспокойствие Rolling Eyes. Но утре съм решила да се събудя с усмивка (освен, ако пак не ме шутират болезнено в яйчника  Laughing Laughing)  и хайде спикам  newsm46

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 03:29 от ~Mimko~

# 339
Здравейте!!!И аз да се оплача.До вчера не можех да дишам,понеже бебето беше високо и притискаше диафрагмата,а от снощи имам чувството,че е слязъл надолу.Усещам тежест ниско долу,много неприятно и постоянно съм в тоалетната. Първият път не ми се е случвало нищо такова,а сега влязох в 34 седмица. На вас случвало ли ви се е и дали това спускане означава наближаване на раждането?  Thinking

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 08:33 от Анонимен

# 340

Да се оплача -
Скрит текст:
Вчера си намерих едно топченце на едната мишница. Като го пипна понякога ме боли. Още съм в процес на изучаване - дали не е подкожно косъмче, което да забира или е някаква гадост. newsm78 newsm78

Аз имах същото преди няколко дена, както го описваш, спрях да го пипам и да го мисля и изчезна, както се беше появило /за няколко дена/. Явно е била раздразнена потна жлеза, може и от самото бръснене. Sad

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 08:54 от DilyanaVutova

# 341
Добро утро мами! Аз ходих да ми вземат кръв и поисках да видим беба, че малко се притесних снощи с едни непоносими контракции...Всичко е наред за сега не се очертавало секцио макар, че по-рано от термин ще си я гушкам.. Heart Eyes Днес мисля да оправям една стая (която оправям всяка седмица и не знам как дрехите ми отново са разхвърлени по леглото  Joy ) На 14ти съм за 45 дневния, а ух на 9ти се пада датата ама знам ли може би са почивни или АГ може да я няма  newsm78 .. Май прочетох, че имаме нова мама с момценце ако е така да е живо и здраво и бързо възтановяване на мама!
Някой беше писал за скандал със свеки е аз много се издразних от изказването и  #Cussing out За съжаление моята мама не е на този свят и ми стана доста гадно ква е тя, че да и завранява достъпа до бебо  #Cussing out #Cussing out Ти си решаваш все пак (сори ама  забравих името ти  Confused
За ревността аз ММ много си го ревнувам (не че ми е давал повод ама..) особено откакто съм бременна дали от хормоните дали от не толкова големия корем и задник  Joy  Другата седмица ще почваме усвежителния ремонт е то само с лактекс де (някой знае ли за колко време се измирисва?) Имах преди няколко дни малко коластра ама наистина малко...За децата аз имам едни съседи малкото им момиченце е направо нетърпимо Shocked Разглезиха го щото претърпя операция като новородено още та аз за това си го обяснявам. Останала съм с впечатление, че момченцата повече слушкат  Crossing Arms Ами какво друго това е за сега. Хубав и слънчев ден   bouquet

# 342
  • София
Добро утро и от мен мами Simple Smile.
Чета ви тази сутрин и се сещам с моят мъж как сме се дразнили неговата майка какво е казала, моята какво е наложила... Мисля, че след 11 години заедно ( 8 от които брак) вече сме се разбрали, че идеални хора няма и всеки се оправя с неговата рода както намери за добре. Като се роди първото ни дете имахме търкания с майка му, т.к тя живееше тогава в брата на ММ и гледаше неговите деца. Идваше за по половин час няколко пъти седмично и ми се оплакваше колко е изморена от чистенето, готвенето и гледането в другата къща и как може да ми помогне само с детето - тя ще стои да го гледа, а аз каквото имам да си го върша на спокойствие докато тя е в къщи... Еми, откачах направо. Но след това осъзнах, че никой с нищо не ти е длъжен и не трябва да имаш очаквания към хората - особенно към тези които не са ти кръвни роднини и спрях да се ядосвам. Сега очаквания нямам - имам само към ММ, когато може - да ми помогне. Дори се притеснявам за 2те седмици през които майка ми ще идва да ми помага... Така, че мили мами не се ядосвайте и си гледайте сладките коремчета докато ги има.. После ще гушкаме бебешоците, а коя баба е спала на криво въобще не трябва да ви интересува...

# 343
Поля, ако свеки ви дава пари - или прекратете тази порочна практика, или оправИя няма да има. Но тук позицията на мъжа ти трябва да е много ясна и непоклатима и да има смелостта да каже "Не" не майка си. Стискам палци, дано всичко се оправи.

Ох, момичета, какви са ви тревогите - този не ви помагал, онзи не ви помагал. Майка ми не иска да дойде за 2 часа на гости да види внучето си и да си поиграе с него. Обажда й се малкият по телефона и реве "бабо, ела", а тя все мноооогооо заета! Общо взето през 3-4 месеца намира време и най-вече желание да си види внучето.

Ралито, http://andys.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%B … D1%83%D0%B7%D0%B0 такова гащеризонче ли имаш предвид? Има много такива. Просто не си обикаляла достатъчно Simple Smile

Лека седмица, момичета Hug

# 344
поля спокойно ....свекървите са такива пък и ти си вена която си мисля че няма да остави нещата така...оставия да си говори пък ти прави това което ти душа иска...
за помощ в крайна сметка всеки знае от кого какво може да получи така че съм на мнение че не трябва да очакваме чудеса защото характера на един човек или се ражда с него или се създава до 7годишна възраст...
свиркайте си и се наслаждавайте на последните дни в бременността...
някоя мама беше писала че много ходи до тоалетната да пишка....на мен лично това ми беше причината първият път да отида  АГ при първото раждане....е малко след това ми се пукнаха водите и родих мисля....ама на теб ти е рано още незнам ако искаш се консултирай с доктора си....
Хубав Понеделник!!! smile3525 newsm03 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт