Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета,

За всички Варненски мами утре има среща от 13ч в сладкарница Неделя / до църквата Света Петка/
Ще се радвам да се съберем  Hug

Не знам дали аз съм човека който трябва да каже, но си имаме още едно бебче - момиченце - Крисия. Не знам дали майката влиза и тук. Бебевалежа почна  Laughing

# 451
Edna_Me4ta тъкмо и аз щях да пиша,мисля че мамчето е активна във фб...
Mimko тормоз или не и на мен не ми е лесно  Joy

# 452
Привет на всички!!!
Оффф много потискащо време на вън...едно мрачно и как се мъчи да завали..ми хайде да вали поне да знам защо си стоя в нас...ми най вече защо ми е вкиснато и заспало.....
Мрън-мрън......

# 453
Mimko, мисля че си абсолютно права, казват че било хубаво да ползваш помпа, за да стимулираш производството на кърма. Относно хъркането и аз съм така, но това е в следствие на бременността (на мен последно време все ми се запушва носа)
desyy1 не е успокоение си мисля, но и на мен ми се получиха гъбички, но на краката ... не знам как се случи, гадна работа!
gergana_v аз коластра нямам, а и не съм усетила никаква особена промяна в гърдите, макар че те никога не са ми били индикация за нищи (МЦ, ову, бременност). За това вече се замислям дали изобщо ще имам кърма  Cry
hailie за това наистина ние трябва да се вярваме в инстинктите си и на бебо. За да не стане така, че след време като се върна назад и да искам да  #2gunfire някой "компетентен" доктор...

# 454
tedi_ivanovaa по принцип и моите гърди никога не са ми подсказвали нищо....но когато родих баткото и веднага ми тръгна коластра имах кърма за целият китайски народ....така че спокойно... .
Аз за сега не съм се усетила да хъркам хем спя само по гръб, а и ММ нищо не ми е казвал....

# 455
Привет и от мен Hug Сега се връщам от тонове, държаха ме повече от обичайното понеже нашата госпожица беше решила да подскача насам-натам и провали първия запис Joy

Засега всичко върви по план, но от времето ли не знам, чувствам се много отпаднала...

Софийска среща няма ли да има? Понеже не приемате нови във ФБ, явно там се случват повечето неща, да си питам профилактично за някаква организация  Mr. Green

# 456
  • София
Не е вярно, че не приемаме нови във фб. Naughty Последно 4-5 нови момичета се присъединиха.

# 457
Ми хайде да се организираме....за п8 кафе примерно в южният парк????

# 458
  • на пясъка при черупките от миди
Айде де...събото - неделно за сутрешно кафе?

Споделете, ако мама на новото бебе е с написан термин, за да напиша на първа страничка, както и повече инфо - кога, колко и тн Mr. Green

# 459
Айде де...събото - неделно за сутрешно кафе?

Споделете, ако мама на новото бебе е с написан термин, за да напиша на първа страничка, както и повече инфо - кога, колко и тн Mr. Green

tedy_x1 термин 1 юни-бебе Крисия родена на 07.05 \2,800кг,47см

# 460
Честито и тук на мама tedy_x1,да я радва много малката принцеска.  bouquet  bouquetБебевалежа започна,а мен ме хваща параноята.Ужас не сме готови.Дано си чака датата младежа.

# 461
  • София
Честито на мама tedy_x1!   bouquet
И ние не сме готови все още - двете детски стаи ще се освежават другата седмица, след това ще сменяме и паркет. Никакъв шанс да преключим преди края на месец Май. Дано да си изчака датата бебонка, иначе баща и ще трябва да въвежда домът ни в ред докато съм в родилното...

# 462
Здравейте,мами  Simple Smile Надявам се всички да сте добре и спокойни!Аз за пръ път пиша в нашата група от юнски мами,но имам въпрос и едно притеснение...Аз съм с термин 2 юни и днес бях на тонове за първи път,но такива реално нямаше!!!Консултацията ми мина,както всички до сега - кг.,см.,кръвно налягане,без слушане на тонове дълго време,т.е. само акушерката чу текущите тонове за 15 сек.Та въпросът ми е трябва ли вече да се записват тоновете и да се слушат по-дълго или по-нататък от 9-ти месец?Благодаря ви предварително  bouquet

# 463
  • Варна
Аз оставам с впечатлението, че не всички доктори правят запис на тонове, а и  май не се полагат по ЗК. (надявам де да не подвеждам с коментара си, но така разбрах)

# 464
deni_doich , Emily_D e prava. Ne se polagat po ZK. Moeto AG dori nqma takuv aparat. Az hodq na chastno i doktorkata mi kaza, za da e pulen zapisa trqbva da se slushat edno 30min / nqkoi kazvat i 20min/. Slagat ti edni venduzi na korema i izliza edno kato kardiograma. Daje ti davat edno kopche da napiskash vseki put kato mrudne bebo, za da vidqt kakvo stava s pulsa togava. Nqkoi moje da kaje, che e izlishno, no az hodq da gi slushat, zashtoto ako bebo neshto se muchi taka razbirat

Общи условия

Активация на акаунт