Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 240
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Честно да си призная малко се поуплаших за това отваряне на старото секцио - утре съм на преглед и ще питам моята докторка.
Ами обясниха ми, че не се случва често, но все пак се случва. Аз по принцип съм си с проблемни тъкани, имах и страствания и усложнения от първото секцио, така, че въобще не се настройвай да имаш и ти този проблем   Naughty. Мисля, че предната тема го обсъждахме този проблем, но аз тогава не знаех, че го имам  Laughing.

П.П. Хаха, гледам си подписа, сега трябваше да съм в 37 г.с. ...

# 616
Еллеколко хубаво че всичко е наред и че се гушкате с малкото мишле.завид Wink радвам се че са реагирали навреме и всичко е минало като трябва,понеже все чувам от майки раждали в Девата че не били особено доволни.не говоря за хигиената,а за персонала на болницата и лекарите.хубавото е че за там почти нищо не си взимаш като багаж, докато аз както смятам да раждам в МБАЛ-а ми искат доста неща и както ме  канят за секцио хич и не знам каква упойка да си поискам  Tired  има време уж де,ама нищо не се знае.да сме живи и здрави всичко ще бьде наред  Hug
Да помрьнкам и аз от два дена нещо не сьм тавряз.вчера сьс стомаха днес с крьвно.хубаво че излизах на разходка с приятелка на свеж вьздух уж,а от топлината вьн ми оттекоха рьцете  Shocked  вечер пьк сьм с болки в гьрба и крьста  Tired утешавам се че още малко остава.ама пьк всички взеха да стават много досадни все ме питат кога ще раждам,а аз ами не знам    Whistling на вас досаждат ли ви с такива вьпроси  Rolling Eyes мен почнаха чак да ме изнервят  

# 617
shinzou, изнендва ме това, което пишеш за отношението на персонала. Аз се чувствах като в хотел. Всички бяха супер позитивни, усмихнати и услужливи, от санитарки до лекари. И това отношение не беше само към мен, а и към останалите момичета, с които бях. Това се отнася не само за родилно, но и неонатология.

# 618
А моят майстор се е напил някъде и от три дена го няма   Joy   Ако и утре не дойде ще си търся нов , че аз съвсем нямам време  Shocked
Аз отдавна се оплаках , че ми досаждат да ме питат -Ама ти още ли не си родила ? Кога ще раждаш ? Кога ти е датата? и тем подобни вече им отговарям когато тогава . И аз много се дразня

# 619
е, Теди...., ужасно се дразня! Как може хората да са толкооова безотговорни #2gunfire . Особено когато става въпрос за бебета на път и то съвсем скоро.
Дано всичко свърши навреме при всички, имащи си работа с майстори Praynig

Ел, добре, че в крайна сметка всичко е свършило с щастлив финал, с едно прекрасно вързопче за гушкане и целуване Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 18:57 от hailie

# 620
hailie аз се дразня не за друго ами защото точно последните дни (ако приключи ремонта) ще трябва да тичам като луда , да мия прозорци и да бърша прах и общо взето ГОЛЯМО чистене , не е като да си пуснеш една прахосмукачка и един парцал и да си забършеш обикновен прах . Ами нали се сещата , че след ремонт всичко е олепено с тиксо , плочките ще са целите на стъпки и омазани с разни бояджийски неща  , прозорците нацвъкани с латекс  ooooh! и така нататък . А в момента съм свободна и можеше да си ги свърша тези неща вместо да стоя и нищо да не правя . Ако погледна пък от добрата страна поне по-бързо ще ми минат последните дни като се занимавам с нещо  Joy А както и преди казах съм от хората дето обичат да си вършат всичко сами .

# 621
Другарчетааа....как сте????

# 622
Другарчетааа....как сте????

Топчести Grinning Grinning И доста изморени....последната седмица се измарям от 15 мин. вървене....нечовешки гадно е. Аз обичам да се мотам напред-назад ама от юли месец с малкия ще скитосваме колкото можем.  Heart Eyes Blush

# 623
Ще полудея....счупи ми  се зъб!!!

# 624
  • София
На мен ми се счупи зъб още в началото на бременността- направиха ми коронка, но зъбът беше лекуван ( със почистени и запълнени канали) и не се наложи да се ползва арсен и упойка. Много е неприятно ... Консултирай се със зъболекар дали може да ти го оправи сега или да изчакаш след раждането.

# 625
Аз сега като гледам май е пломба? newsm78

# 626
Здравейте.Аз днес ходих да се карам с Мтел.Трупа ми се сметка от нищото.Имам безплатни минути,дето не съм изговорила и сметка.А мин са национални и международни.Та казват ми ами от смс.и аз  Shocked Shockedтакова нещо пък изобщо не пиша,даже на тоя тел незнам как.Ама от игри били.И аз вече яко #Cussing out #Cussing out
Питам кви игри,бе кви пет лева #Cussing out #Crazy
ами получавате смс от игра(моля смс от игри не получавам)и те са по 25 ст на ден.Ако искате да го спрете пратете смс на номера на играта.
Ужас половин час питам кой номер,като СМС НЕ ПОЛУЧАВАМ.Та след 30 мин разговор с Софето се оказва,че съм получила смс още преди 3 месеца и от тогава(само прочетенсмс)понеже не съм пратила смс стоп ми се таксува участие в игра и плащам по 25 ст на ден.А разбрах едва сега,мислех,че лизинга за тел ми изтича тоя месец а той е изтекал преди 3 месеца.
Та ако получите подобен смс от 881,882,883 бъдете на тръни и веднага реагирайте.

# 627
Деси ако е лекуван зъба може да го почистят малко и затворят с гипс,после коронка.

# 628
Оффф поля незнам вече....затова искам да раждам вече!!!! #Cussing out #Crazy

# 629
Деси още малко  Grinning   Аз от това напрежение че искам да раждам постоянно ям нещо направо ужас и обикновенно вечер ме обхваща

Общи условия

Активация на акаунт