Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 221
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Мили момичета, в 11 ч. вечерта на 11 май след спешно секцио заради внезапно изтекли околоплодни води се появи нашето второ съкровище - Сияна, 3 кг., 51 см.  baby_neutral
Предвижда се 2 дни да е в кувиоз за адаптация.
Дано да се справи бързо с приспособяването към новите условия малката ни бубка  Praynig
Аз се възстановявам.

# 631
Ellle То си е било приключение направо. Важен е финалът и позитивизмът, с който си останала след цялото изживяване. Мен не ме е страх от секцио, а от неизвестното.  Искам да пропусна цялата част с болницата и да съм директно на изписване със здраво бебче в ръце. Изобщо не се чувствам готова за нищо,от това, което ми предстои.
shinzou, Имам един съсед дето през ден ме пита кога е събитието. Всеки път му казвам,че има 1 месец, той си знае неговото - ще кажеш, че ще организира военен парад за изписването и иска да е подготвен. Crossing Arms Crossing Arms
tedi8811, еее тоя пък майстор не вижда ли, че си към финала и очевидно гониш срок. ooooh!
polq107, тези бая са поналучквали, докато уцелят кво се случва. Ужас. Поне си оправила нещата.

Катериче Честита радост!   bouquet  bouquet Бързо възстановяване на теб и не се тревожи за малката принцеска. Голямка е и сигурно ще се адаптира бързо. Айде дано скоро да се гушкате!!!

# 632
Честито Катериче, да ви е жива и здрава Сиянка, бързо възстановяване и след няколко дни да се гушкате в къщи Simple Smile

# 633
  • Варна
Катериче честито съкровище! Да се оправяте бързо и да се гушката съвсем скоро   bouquet

# 634
Честита малка принцеска Катериче.Да расте обичано и много щастливо дете.Ами тя си е с много хубави размери даже.Няма място за притеснения според мен.
А ето и какво е написала Гея в фейсбук
Приеха ме е болницата. След няколко часа ще се срещнем с моята Вяра. Много ме е страх. Стискайте ми палци, моля ви!
Поста е от преди 3 часа.Бебевалежа  се усилва вече.

# 635
  • София
Колко хубава новина тази сутрин.
Катериче, честита ти малка принцеса Сияна!
Стискам палци и на другата мама, която в момента ражда. Praynig

# 636
Катериче, честита радост! Бърза адаптация на бебка и бързо възстановяване на мама и да се гушкате вкъщи Heart Eyes Heart Eyes

Деси, ще родиш, бе жена! Няма къде да ходиш Laughing . Мини док да види зъбчето.

Mного се зарадвах на кантара днес. Явно след усилено качване сега съм задържала килцата Party и все още съм си +12,5

# 637
Благодаря ви, мили момичета  Hug
Ето и моя кратък разказ.
Всичко се разви много бързо.
Вчера на обяд бях на ехограф и всичко изглеждаше ок, без никакви признаци за скорошно раждане. Секциото беше насрочено за след 2 седмици. После се прибрах до вкъщи (пеша, но аз все така си ходех, а и нямаше нищо притеснително, което да ми пречи). Заведохме Райчето на плуване. Прибрахме се към 20 ч. и си вечеряхме спокойно. Като приключвахме с вечерята мен ме заболя корема като предменструални болки. Чудех се това може ли да са контракции или не. С Рая нали падаха сърдечните тонове и до контракции изобщо не стигнахме. После отидохме да слагаме Райчето да спи към 21 ч. и мен пак ме заболя и приседнах на килима и тогава усетих, че започва да изтича течност от мен. Отидох в тоалетната и нямаше съмнение - много води си течаха. Казахме на обърканото дете да си вземе нещата, взех си бърз душ и досъбрах в багажа за болницата, каквото се сетих. Оставихме Рая при баба й и дядо й, докато, миличката, около 20 пъти ми обясни колко много ме обичала. Към 21.30 ч. вече бяхме в болницата. Прегледаха ме, подготвиха ме много бързо за операцията, която започна малко след 22.30 ч. И така, в 23 ч. проплака Сияна  Heart Eyes
Още ми е доста притеснено обаче, защото я сложиха в кувиоз за ден-два, за да се адаптира. Сега чакам след час-два да ме раздвижат, за да мога да отида да си я видя. Явно малко притеснения ще има докато си го гушна детенцето. Дано всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig
Прекрасен ден на всички, момичета  Hug Радвайте се на последните бременни дни и много леко раждане след това  Simple Smile
Стискам много палци и с Гея всичко да е точно и скоро да гушка сладко бебче   Simple Smile

# 638
Катериче, всичко ще е наред с бебка, не се тревожи Hug Hug . Първо - вече си в 9-ия месец, второ - Сияна е с прекрасни разбери. Явно го правят за собствено успокоение и застраховане. Нека си поседи днес в кувьоза, утре е нов ден - може да си е с теб Heart Eyes .

# 639
  • в матрицата
Катериче, добре дошла на малката Сияна! Не се притеснявай, поставянето в кувиоз е нещо рутинно, всичко ще е наред. Ти как си? Предполагам стресирана от бързото развитие на раждането  Hug Важното , е че бебето е добре, надявам се и ти!
Слънчев ден на всички!

# 640
Честито Катериче! Да ви е жива и здрава- много да ви радва и да се гордеете с нея!
Еллле, Катериче - много хубави разкази - наистина ме заредихте с положителни емоции и спокойствие. Катериче, защо беше секцио - твой избор или медицински причини?
Какво става с мама Гея - ако някой има информация от Фейсбук , моля да сподели за нас (Извинете, сега видях, че е още рано за новини от нея). Аз след малко съм на един от последните ми ЖК - прегледи, стискайте палци всичко да е наред.

# 641
Катериче, честито ти щастие! Да е жива и здрава малката Сияна и много да ви радва. Не се притеснявай за нея. Михаела се роди в 35 г.с. и беше 2320 гр и седя в кувьоз 2 дена на топло, а Сиска е толкова голяма, няма да има никакви проблеми. Докторите го правят за по-лесна адаптация и да се застраховат. Всичко ще е наред и скоро ще си я гушкаш  Hug. На теб желая много бързо възстановяване   Hug! С каква упойка беше?

# 642
Честито щастие, Катериче! Да расте здраво и щастливо детенце малката Сияна, а на теб бързо възстановяване!

# 643
Катериче честито и от мен . Вашата мадама е със страхотни размери . Бързо възстановяване ти пожелавам и да се гушкате скоро.

# 644
Катериче честито!!!! Да ви е жива и здрава малката принцеса. Моя син го родх 4 кг и пак беше в кувьоз за няколко часа,явно си е за всички бебоци практика.
Вече и на мен ми се ражда,шегувах се вчера,къде ли по автобусите ще ми текнат водите Simple Smile
Утре се надявам да се съберем повечеко мами в Борисовата....

Общи условия

Активация на акаунт