Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 220
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета.
Честито на мама Катериче!Да е жива и здрава малката Сияна и много,много да ви радва.А на мама бързо възтановяване.
Svetlu6ka ,моя час при Др.Папукчиев е на 20ти в 11:00 така че живот и здраве може да сезасечем.
 За слинг и аз мисля да си взема,от ортопед знам,че тези с халките не са много полезни за новородено а те наистина изглеждат по удобни.Това със шала ми изглежда голяма хамалогия и незнам колко е стабилно.Мисля си че ако хукна да бягам ми падне бебето.Аз мисля да си поръчам от този сайт-
 http://www.zilana.com/buy-shal.html
Ellle доста екшън звучи преживяното от теб.Радвам се че всичко е минало добре.  Hug  
Mimko и аз искам да пропусна цялата хамалогия и вече да съм на изписването.Мразя да съм в болница.
ИИИИ да ви се похваля  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile ВЕЧЕ И АЗ СЪМ В ДЕВЕТИЯ МЕСЕЦ  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 646
  • Добрич
Браво, Катериче! След като е решила сега да излезе, кой може да я спре Simple Smile Дано се раздвижиш лесно днес и още утре да ти я дадат при теб.
Дано всичко при Гея се развие бързо и без проблеми, и скоро и тя да се похвали!
За слинга - харесах си един шал и един с халки, та се чудя. Но аз няма да го ползвам основно него за разходки, по-скоро когато сме вкъщи и бебка е неспокойна или когато трябва да излезем някъде наблизо и набързо Simple Smile
Утре съм на консултация, а точно след 1 седмица влизам в 9 месец. Но не знам защо имам чувството, че няма да си дочака датата за секцио, която е началото на юни, и ще се появи по-рано. От около месец имам ежедневно болки ниско долу, по цялата ширина на корема, около старото секцио. Докторът по ЗК и този, при който ходя на частно, казват едно и също - пий си но шпа и магнезий, няма индикации за раждане скоро. Охх, ами какво ми остава друго... Хубав ден, момичета, и от мен!

# 647
Чакате си вече бебета, а аз си чакам 45-дневния болничен Joy hahaha Joy hahaha Crossing Arms

# 648
Здравейте прекрасни мамчета  Wink
Честито бебче на мама Катериче Simple Smile Да и е жива и здрава малката Сияна и много щастие да им донесе в семейството Simple Smile И въпреки,че се е родила малко по-рано мисля,че е с перфекти мерки,а и все пак си е в 9 месец,така,че няма да има никакви проблеми  Wink
Ellle и тук да ти благодаря,че отдели време и ни направи част от твоя толкова личен момент Hug Да ти е жива и здрава малката принцеска  Wink
За Гея все още няма новини,но се надяваме всичко да върви по план и съвсем скоро да ни информира,защото всички нямаме търпение да честитим за още едно ново бебче  Flutter
Аз в неделя най-накрая открих сезона на покупките за бебка и опустоших магазините за дрешки  Whistling Аз съм малко така,почна ли няма спиране - имаше една приказка без едно мога,ама с едно не мога - та и моята работа - да стискам да не купувам мога,ама почна ли нямам спиране  Joy
Та така и аз вече имам дрешки,е има още какво да допълвам,ама съм една идейка вече по спокойна,че иначе ме беше хванала параноята,че както избързват юнските бебчета,а аз нищичко нямам,какво ще правя,ако ме изненада направо не знам Rolling Eyes Днес пък ми се обадиха да ми потвърдят поръчката за кошарка и комплект помпа с шишета и утре или в други ден трябва вече да си ги очаквам да пристигнат във Варна  newsm68 Та така лека полека и аз ще почна да напредвам с покупките,че времето толкова бързо тече,още повече когато не си готов  Whistling Та по тази причина се надявам бебка да е така послушна и преди 10.06. да не бърза да излиза  Whistling
Айде това е засега от мен отивам да надничам във фейса да видим Гея кога ще ни зарадва Laughing Хубав ден ви желая  Grinning

# 649
Много благодаря за подкрепата, момичета!!!  Hug Hug Hug
Вече ме раздвижиха. Доста по-лесно беше от след първото секцио  Simple Smile
Видях си Сиянчето и дори я погалих по ръчичката. Много мъничка ми се струва. Явно наистина се забравя много  newsm78 Рая се роди седмица преди термин, а също беше 51 см. и 3150 гр. т. е. на практика същото. Мнооого има да растем  Simple Smile
Изглежда си съвсем добре бебчо. Обещаха най-късно утре да я извадят от кувиоза, бързо се адаптирала  Grinning
Sisonder, секциото беше, защото и първото детенце беше със секцио и тогава се беше получило усложнение - срастване на матка и плацента. Това повишаваше риска и сега и затова АГ настоя, а аз й се доверих  Wink

# 650
Катериче благодаря за отговора.
Аз сега се връщам от преглед/консултация- бебока е седалищно с добри тонове. Направих консултация с анестезиолог и в понеделник ми е последният ехограф преди секциото, за да потвърди позицията. Тогава ще се избере и датата.
Момичета кога се попълваше заявлението за еднократна помощ при раждане и каква бележка да поискам от болницата, за да може ММ да си ползва отпуска за новородено (казали са му, че епикриза или акт за раждане не стигат) ? От кой момент беше този отпуск от  раждането, нали?

# 651
Сисондер, дават служебна бележка (като извинителна Laughing ) от болницата, на нея е написана датата на изписването, откогато започват да текат 15-те календарни дни.

В Шейново тази бележка се заплаща ooooh! ooooh! по 20 лв., но не разбрах откога да я въвели тая простотия

# 652
  • на пясъка при черупките от миди
Честито на мама Катериче!!! Да ти е жива и здрава прекрасната малка Сияна! Дано по- бързо се съберете и да се гушкате  smile3541

Среща: Момичета, няколко мами сме се разбрали утре в 10.30 на езерото Ариана (като се излезе от подлеза и там на пейките примерно) да се виждаме за сутрешно кафе. Има ли още желаещи?

Име на следваща тема: пускам и анкетата за следващата тема. Надявам се никой да не съм пропуснала. Ако някой още иска да се включи с предложение да заповяда  Party

Хубав и слънчев ден на всички шишанчета  Mr. Green

# 653
Здравейте и от мен момичета  newsm03

Катериче честита втора рожбичка-да е здрава и все усмихната

стискам палци и за другата мама

днес си взех 45-дневния болничен. +13кг съм,ниско кръвно,утре да видим и изследванията Simple Smile

ходих и на травматолог- за щастие само навяхване,дадоха ми нещо като шина за целия крак,минимум 3 седмици са необходими за възстановяване  Weary живеем на 4ет и няма асансъор в блока-не мога да опиша как слязох и после се качих.Искам вече да ми минава за да съм готова и вече ходеща за бебчето (оплаках се )

Честно казано с това как бебевалежа се засили започнах да се притеснявам, че и нашето бебче може да избърза.

вчера така ме риташе и буташе по коремната стена и левия яйчник,че викам на ММ "нашия бебок май иска  да излезе директно през пъпа ми   Joy Joy Joy

# 654
Mrs. Fiore, как си бях планирала вече тази срещичка утре... Тъкмо да ти пиша на ЛС и... поехме за болницата  newsm78 Много да се забавлявате, момичета  Grinning

Мимко, много ми харесаха предложенията ти за заглавийца. Явно си в творческо настроение нощем  Hug

# 655
  • на пясъка при черупките от миди
Хехе, Катериче сега си с по- важна мисия. А и то не се губи... по натам може с количките по градинките  Party

# 656
  • athina
Здравейте мамчета!!!
Честита малка СИЯНА на мама КАТЕРИЧЕ-да ви е жива и здрава и много да ви радва.
ЕЛЛЕ-радвам се че сте добре и сте си вкъщи щастливи.Малко се стреснах от разказа ти-тъй като при мен се оказа,че трябва да се избегне нормално раждане точно от опасността от отлепване на плацентата та малко ме е страх да не тръгне бебока да се ражда преди евентуалната дата на секциото.Моля те пиши като мама преживяла 2 секцио какво трябва да правя или НЕ правя след операцията за да мога да се възстановя по-бързо за да мога да се грижа АЗ за бебчето си.Проблемът при мен е трудното излизане от упойка и трудното възстановяване след операция и ме е страх,пък искам сама да се грижа за малчо и да не натоварвам свекърва си да гледа и мен и бебето.Извинявам се че занимавам всички ви,но някак си изпаднах в паника след като прочетох как внезапно се случват нещата.Както знаете ММ е в Гърция а аз тук без него и от време на време ме е страх и съм несигурна далеч от него-много ми липсва и вече 1месец разделени осъзнавам колко много го обичам и колко силна се чувствам близо до него.Оплаках ви се и малко ми олекна.
Момичета нека се радваме на всеки миг до появата на бебчетата,да сме колкото може по-спокойни и да помним,че всеки ден в корема на мама е важен за по-голямо и по-здраво бебче.

# 657
Катериче,честита бебка, да сте живи и здрави, на теб леко възстановяване и спокойни нощи. С каква упойка беше?

Ел мн се развълнувах от твоя разказ, всичко е добре, когато свършва добре

Гери кураж, със сигурност така сама ти е мн криво..

Гергамелка, дано бебка трае докато махнеш шината

Момичета, извинете, че не ви изреждам, чета ви само, ремонтът приключи, но имам мн нещ за чистене още...днес ме наболява корема и пазя леглото...тишината вкъщи изведнъж ме убива направо...отсега чакам мм и баткото като топъл хляб...та да си говоря с тях:)

# 658
Kateriche! Честито и от мен! Много здраве и щастие на малаката бебка! Бързо да наддава   bouquet
Аууу, няма търпение и аз вечеда си го видя моя ритльо, да си го гушна и прегърна!  Heart Eyes

# 659
Гери, с първото секцио ми беше много трудно. Бях със спинална упойка, много повръщах по време и след операцията, много ме болеше. Раздвижиха ме след около 24 часа, трудно ми беше. Второто секцио беше с пълна упойка. Излязох без проблем - не съм повръщала, не ми е било лошо, не ме е боляло гърлото. Болката от операцията докато я почуствам и ми биха болкоуспокояващо и изчезна. Раздвижиха ме след около 10 часа. Малко ми се виеше свят като станех, защото бях загубила доста кръв, но с повече упорство успях да стана. След обед вече бързах към неонатология да си видя съкровището  Heart Eyes.
В общи линии всичко е въпрос на организъм, анестезиолог и качествени упойки според мен. Колкото по-бързо се раздвижиш и колкото повече се движиш, толкова по-добре. Станеш ли веднъж, почиваш и пак ставаш и така.
Мога да те посъветвам да си вземеш пробиотик и да пиеш няколко дена преди и след операцията. След първото секцио получих адски колит и сега поръчах да ми донесат Пробиен. После по-леко понесох газовете и нямах проблем с ходенето до тоалетна Wink.
Друго не се сещам, освен това да не се притесняваш предварително. Мисли по-позитивно, всичко ще е наред  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт