Педофилии, парафилии, легална възраст за сексуална връзка

• 9 731
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
Да кажем че да казвам го защото я познавам това момиче и тя мен, и да тя знаеше че сме във връзка но въпреки това тя реши да му се предложи  за пари и на пук намен дори ми го заеви че го накара да се раздели с мен криеха от мен една година и половина той е бил с нея така и с мен накара ме да изтегля кредит за който в последствие заяви че няма да го поеме и когато разбрах за тях почувствах се унижена използвана дори се обадих на закрила на детето и ми казаха че щом е на 15 било нормално сега все още са заедно но се крият защото той се срамува да каже че са заедно но знам че всички знаят за тях цяло село говори за това но никой не сме е да се обади и да докладва а й до скоро разбрах че е имало и друга с която са имали онлайн чат дори се е показал пред другото момиче гол и го е правел пред нея тя ме намери и ми прати снимки не знам с какъв.човек съм живяла съсипа ме додално и още продължава на пук ми пращат любовните си съобщения и снимки

# 91
  • София
За кредита е кофти, но е често срещано. За другото - радвайте се, че сте се отървала от това нещо.

# 92
  • Най-красивата страна
Едно време имах съученичка,която забременя на 16г. и се ожени за 34 годишен ,разведен.Изгониха я от училище.Но с това всичко приключи.
Днес чувам ,че имало закон според който 16годишните нямали право да се женят.А ако момиче на 16г.роди дете,от болницата били длъжни да информират социалните и се завеждало дело.

# 93
Благодаря за което така и мисля да направя просто видях че този човек с който съм живяла не е този който съм познавала но съжалявам макар и късно видях кой е и какво представлява натявам се един ден да съжалява за това което ми е причинил и да му се върне жестоко 😒

Общи условия

Активация на акаунт