не в чудо ами не знам в какво се виждам , само кърма иска и това е , смесвам я с адаптирано мляко , спрях да я кърмя , само цедя и давам в шише сутрин и вечер преди лягане , всичко което уж обичаше го отказва , пробвах какво ли не , но положението не се променя , също вече сваля от теглото .. уж жегите , уж зъби , ама тя вече като види лъжичка към нея и изпада в истерия
Моята дъщеря два пъти тази нощ се събужда - мокра, та сменях завивки, но приспиването все на гърда и ме ползва като биберон по сумати време, направо ме изтормози. Трябва да се взима климатик явно. Вие как понасяте вечерните жеги и спите ли на климатик? 
Набира все по-голяма увереност и вчера стигна до компа и ни го изгаси, както си гледахме сериала 
- педиатърките да са ви изписвали нещо за разтеж? Моята ми изписа Остеоцинезин, ама сега по 3 пъти на ден трябва да давам, досада.
Честно казано за 1ви път чувам да се изписва нещо за растеж на зъбки. Около мене всички казват, че колкото по-късно ти излезнат зъбките, толкова по-добре. Поздрави на всички и лек ден! Препоръчани теми