Забременели след Ин витро - тема 8

• 32 988
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Това кафето така и никога не го пропих... Харесва ми как мирише и... до там.
Лили, аз съм по тараторчетата последните няколко дни.
Мойто кръвно си е изначално много ниско, но последните седмици с напредване на бременността взе да показва нормални стойности... После, след раждането, вероятно пак ше падне...

# 31
Здравейте, мили момичета! Най-сетне се престрашавам да пиша тук, макар че още съм в много ранна бременност - 5 г.с. и 2 дни. На 41 г. съм, първа бременност ми е след първо инвитро и 4 неуспешни инсеминации. Още не мога да се зарадвам истински, защото след стимулацията хормоните ми излязоха от развновесие и проблемите започнаха. Днес вдигнах кръвно 150 на 93, при положение, че винаги съм била с ниско кръвно. Наложи се да ходя до "Надежда" /там правих инвитрото/, предписаха ми Допегит 3 пъти по 1. Имам въпрос - на някоя от вас случвало ли се е нещо подобно в ранната бременност? Чудя се дали това кръвно е резултат от агресивната хормонална стимулация, на която бях подложена или е възрастново обусловено? А, и пулсът ми е 112. Много съм притеснена, а така искам да задържа бебчето! Утре е първият ми преглед за установяване на бременността при д-р Персенска. Днес контролно пуснах ЧХГ и е 6037. Дано всичко е наред...

# 32
Франи, дано всичко е наред. Притеснението ти прави лоша услуга за кръвното... Не съм специалист и не мога друго да кажа. За възрастта, не мисля, че е важна, аз съшо съм на 41 и съм с ниско кръвно. Опитай да се успокоиш!  Hug И честито! Лека и безпроблемна бременност до термин ти пожелавам!

# 33
И мен ужасно ме боли глава от вчера. И моето кръвно е ниско, сега е както обикновено 60-90.
Франи, добре дошла. Редовни прегледи и без паника, това е решението.

# 34
Благодаря ви, момичета, за топлия прием! Много искам да се задържа във вашите редици. Пусикет, радвам се, че имам наборлийки тук, да не се чувствам като самотен ветеран Grinning И на вас пожелавам лека и безпроблемна бременност до чудесен ревлив финал Hug

# 35
  • При вещиците
Франи, добре дошла и успех до термин. Айде сега ветеран, ама недей моля те така. Аз съм ти кака с 1 год (оххх само след 2 седмици имам рожден ден). Успокой се малко и всичко ще е ок.
Да няма някакво изригване и сме с тези главоболия? Но аз съм по-добре след айрянчетата Simple Smile

# 36
Мерси, Лили! Чувствам се все по-добре в това обкръжение на съмишленици "ветерани"Wink - поне сме на една вълна и можем взаимно да се успокояваме тук. А иначе си права - спокойствие му е майката. Надявам се скоро да вляза в релси и да мога да се зарадвам най-сетне на това, което ми се случва.

# 37
Франи, добре дошла и леко до термин Simple Smile

# 38
Мерси, Теди! Дай Боже всички да го докараме до термини:)

# 39
И аз да се запиша в новата тема Simple Smile . Франи добре дошла и лека бременност до термин.

# 40
Благодаря Холи Моли! И на теб добре дошла и да стигнем до термини:)

# 41
Добре дошла на Франи и от мен и леко бременеене. Днес съм доволна от ЖК,утре правя 23г.с. и едната мома вече е 620гр,а др. е 565гр. и вървят с няколко дни напред.Докторката каза,че главичките им били по около 6см. и отговаряли на 25г.с.

# 42
Франи, добре дощла и от мен!   bouquet
Според мен си е нормално да ти играе кръвното, нагажда се тялото съм големи промени сега. Взимай си хаповете и си мисли хубави неща!
Момичета, и главоболията са нормални. Аз много страдах по едно време. От хормоните е, бременелска екстра Simple Smile

# 43
Благодаря ви много, мацки, за окуражителните думи! Сигурно всички тези промени са нормални, ама като ми се случват за първи път, все се питам дали всичко е наред. Радвам ви се, че героически сте изкарали дотук и ви пожелавам много скоро да си гушнете сладките бебенца  Hug Страхотно е, че ви намерих - ще имам нужда много от подкрепата ви!

# 44
Франи, престраши се, значи  Hug
Добре дошла и до термин!
Аз съм с високо кръвно, още от преди да забременея. Като забременях, отидох при една кардиоложка, която ми препоръчаха и тя ми каза, че не съм първата, нито единствената и ако си спазвам терапията, всичко ще е наред. Аз съм на допегит, нифедипин и бета блокер в комбинация. Важно е поне веднъж на ден да си мериш кръвното. Допегитът действа с натрупване т.е. веднага няма да усетиш ефекта, но след няколко дни трябва да започне нормализиране на кръвното. Ако това не е станало, отново се консултирай с лекар. Кажи и на Персенска за кръвното.
Всичко ще е наред, най-важното е, че сте открили проблема и си взела мерки за решаването.

ПС За статистиката - и аз от ветераните  Joy

Общи условия

Активация на акаунт