Горчив вкус в устата

• 66 534
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Смених пастата за зъби и ооо изненада, всичко изчезна. Езика понякога пак ми е обложен, понякога пак имам някакви усещания в устата, нооо няма нищо общо с преди - няма я горчилката, няма го металния вкус.  На лекар повече не съм ходила.

# 16
E, много се радвам!

Идея нямам, обаче, какъв лекар ти е необходим - консултирай се с личния си - той трябва да е наясно все пак...

според мен задължително трябва да отидеш при гастролога! #Cussing out

# 17
  • Бургас На пресечката за Рая
Здравейте, искам да попитам vesta_78 дали има някакво развитие по въпроса, защото аз имам същите оплаквания и лл твърди че е газтрит, но аз се притеснявам да не е нещо по сериозно.Благодаря предварително : )
Щитовидната да се прегледа и хормоните и. При хипотиреоза, понижени функции на щитовидната жлеза се получава горчивина в устата.

# 18
  • Варна
И при стрес и депресия може да се яви такъв горчив вкус.

# 19
според мен това могат да бъдат също и ларингологични проблеми...

# 20
Имала съм горчив вкус около 1 месец. Понякога съм имала пък кисел вкус, особено след ядене на някои сладки, или шоколад. При мен се оказа рефлукс. Сега нямам проблем, ако внимавам с храната, но доста гастроентеролози посетих.

здравейте. И аз съм така втори месец, горчив или кисел вкус след ядене. Лекуват ме за рефлукс с нексиум и зирид, имах подобрение след 10-тия ден, но после пак започна независимо от това че пия лекарства. Моля, споделете как се оправихте и какво лечение правихте. Благодаря...

# 21
Проблемът ми продължи 3 месеца. Това беше преди 10 години.
Първо ми изписаха нексиум 40 мг , защото имах усещане за "присядане" на храна и писаха диагноза "Рефлукс с езофагит". После омепразол 20 мг.
И изведнъж мина.
Пак се появява, но в лека степен. И знам от кои храни ми се получава, затова ги избягвам.

Общи условия

Активация на акаунт