Кое име ви харесва най-много?

• 6 156
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Мъжът ми одобри Аника, но бъдещата кака - никак. Пак се стигна до сълзи от нейна страна и тръшкане на врати, след като ѝ казах, че аз ще избера името и ще ѝ го кажа в деня на раждането.
Направо си мисля, че на свекърва е по-лесно да се угоди, отколкото на това дете  ooooh!

Имам още няколко месеца да се настроя на мисълта за Яна, защото на останалите това им е фаворитът, само аз не съм убедена. Представям си по-дълго име. Поне три срички.
Но като гледам анкетата, явно  много добре се приема.

# 31
# 32
  • София
Мъжът ми одобри Аника, но бъдещата кака - никак. Пак се стигна до сълзи от нейна страна и тръшкане на врати, след като ѝ казах, че аз ще избера името и ще ѝ го кажа в деня на раждането.
Направо си мисля, че на свекърва е по-лесно да се угоди, отколкото на това дете  ooooh!
Аника ми харесва Simple Smile
За каката... не мога да ти дам съвети как да процедираш.

Моята дъщеря беше решила, че бебето ще се казва Томи Simple Smile

# 33
Аника не ми харесва изобщо. Още от времето на Пипи. По-добре Яна.

# 34
  • София
Освен да пуснете Яна и Аника на лотария Simple Smile

# 35
Лиляна.
Галеното Лили е хубаво, има имен ден, съдържа Яна.

# 36
До лотария можем да стигнем ако всички са съгласни с вариантите и просто не могат да си изберат. А при нас има много войнстващо недоволство. Аз искам да намерим име, за което да сме горе-долу единодушни.

Вчера предложих Катерина и дъщеря ми пак се възмути. Можело само ако е Катрина или Катрин, но не и Катерина  ooooh!
Тя общо-взето се ръководи по това какви познати деца със съответните имена има и ако са ѝ приятелчета, името ѝ харесва, а ако са ѝ неприятни, отказва и да чуе. Така отпаднаха много хубави имена, защото ги има в класа ѝ.

# 37
А тя как се казва?
Аника може само ако има бпат Томи.

# 38
Анастасия ми е любимо име също.

# 39
Катрин, също е страхотно  Heart Eyes Може и КристиЯна, КристиАна. Яна го свързвам с едно прекрасно, будно и красиво момиченце  Heart Eyes  Heart Eyes Но, Лиляна, на мен не ми харесва.

# 40
От предложените бих подкрепила Анастасия. Анелия дали е предложено? Имам една позната Анатолия, казват и Толя.

# 41
allana, защо трябва каката да избира?  newsm78 Намисляш си име, като се роди го казваш и няма да има сърдити при свършен факт.  Peace
Гласувах за Анна.

# 42
  • София
Явно трябва и тримата да са еднакво съгласни за името.
Иначе  аз лично бих се обърнала към детето когато сме се спрели с мъжът за  няколко имена и детето да избере от тях например... ама аз съм лоша, който ще е родител той избира... детето като чака своите бебоци, тогава ще има последната дума Simple Smile

# 43
И аз така се опитах да поставя въпроса, но се почна едно тръшкане, рев и сърдене, ужас.
Аз не съм отстъпила, просто коментирам реацията. И желанието ми е никой да не се налага над другия, ако решението никак не му допада. Затова все още се дърпам за Яна. Аз си представям някак си по-дълго име, иначе те двамата вече са единодушни и си стиснаха ръцете на Яна.

# 44
Янислава - съдържа Яна изцяло и в същото време е дълго име, т.е. отговаря на критериите и желанията на трима ви.

Общи условия

Активация на акаунт