Отговори
# 120
  • Русе
...В Била промоция 2 сладоледа Казабланка за около 6 лв...
Да не се излъжеш - миналата година си взех от същата им промоция по това време и в темата писах, че беше с песъчлив вкус, супер гадост - явно изчистват витрините от старите сладоледи, зареждани през зимата, за новата лятна доставка - никога няма да повторя вече подобна промоция от Била!
Не е до промоцията. От самия магазин и начина на съхранение е. Случвало ми се е при една и съща промоция в Лидл, в единия магазин да е хубав, а в другия - тричав (и то точно този сладолед на клечка, който е на промоция oт понеделник и му се точа Laughing). Миналата година се възползвах няколко пъти от промоцията на Била 1+1, както за Казабланка, така и за сладолед йогурт и бяха съвсем хубави. Но си права, че най-вероятно през май разчистват фризерите за новия сладолед.  Wink И аз съм се зарекла, че няма да се подавам на промоции в края на пролетта. И това важи за всички супермаркети. Simple Smile
Значи това било. А аз се чудех защо при последната прИмоция миналата година, този сладолед в ЛИДЛ си беше точно такъв тричав, все едно брашно имаше вътре. Днес сина ми като видя вестника и веднага си поръча такъв сладолед и точно това му обяснявах, че последния път беше отвратителен, макар, че тогава само на мен това ми направи впечатление. Този в ЛИДЛ сега едва ли е залежал. Имаше един период, когато фризерите за сладолед бяха почти празни.
А аз утре задължително ще отида в ПЕНИ за шоколадов сладолед Риос. Party

# 121
Ходих до Метро за Персила на капсули 1+1, но имаха само за бяло пране, попитах консултант и ми каза, че не просто е свършил, а не са получавали изобщо от този за цветно. В брошурата пише и двата вида. Според мен не е коректно.  Confused

# 122
  • Пловдив
от Метро-1 в Пловдив съм си взимала капсули за цветно на Персил Peace
Яд ме е, че вече повече от година не продават от мокрите кърпички на Хъджис Sad

# 123
  • Sunshine state

И мен.. Много ми харесваха, не бяха от изкуствена материя и ми вършеха страхотна работа както за детето, така и за мен - махах си грима с тях. Сега ползваме на К-класик и са подобни.  Peace

# 124
  • Пловдив
А чисти ли са откъм състав Rolling Eyes

# 125
  • Русе
А чисти ли са откъм състав Rolling Eyes
Когато дъщеря ми беше новородено бебе съм купувала от тях. Тогава не съм се замисляла да чета състава, но предполагам са били "чисти". Дори и не миришеха на нищо.

# 126
  • Пловдив
Не съм купувала от тях...Питам понеже повечето са за бебета.а успешно с тях чистиш какво ли не Crazy Т.е. имат нещо...

# 127
  • Sunshine state
Не знам за състава,не съм с еко залитания и не съм се интересувала,но са хубави като материя. Peace

# 128
Промоции на Памперси има ли някъде? Знаете ли? Ще съм благодарна за всеки отговор.

# 129
  • оттам, откъдето започва България
Разгледай тези брошури, тъй като нищо не разбирам от памперси. http://broshura.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D … D0%B5%D0%BD%D0%B8, макар че вече станах баба. Simple Smile

# 130
По стечение на обстоятелствата Пикадии Парк ми се явява като кварталния магазин, откакто го купиха Карфур пааруването стана кошмар, изченаха много продукти, от  други се предлагат само определени артикули, не пълната гама. Една биновенна минерална вода Девин вече не предлагат, преди имаше яйца на- фирми, сега само на една, изчезнаха колбаси, сладки, кафета и много други неща  .  Днес си купих замраена скумрия, едно че нямат избор на такава, беше само ситна, и след като се прибрах у дома се оказа че е много стара и кожата и се бели като пърхот. Преди си беше много хубав магазин, вярно че беше по скъпо отколкото другите но поне можеше да се разчита на качество. От една седмица на рафта със зеленчуците стоят едни спаружени картофи които няма кой да бракува или поне да намали, Имам чувство че изчистват количества от Карфур или от накакви складове. Преди известно време купих прясно мляко "Арбанаси" по принуда понеже не предлагат вече друго в торбички, отвратително, едно че нямаше по 1литър в торбичка а и след като го оставих само да кипне в тенджерата остана по 700 грама от литър.

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 19:57 от demetra69

# 131
  • София
Промоции на Памперси има ли някъде? Знаете ли? Ще съм благодарна за всеки отговор.

тъй като не съм сигурна дали може Пуфис , четворка - 19,99лв. в ЦБА 70бр.

# 132
Благодаря!

# 133
  • Пловдив

И мен.. Много ми харесваха, не бяха от изкуствена материя и ми вършеха страхотна работа както за детето, така и за мен - махах си грима с тях. Сега ползваме на К-класик и са подобни.  Peace
има ги в Триумф - поне в този на мястото но бившето Сани в Тракия Mr. Green
...но по-удобно ми беше, като се предлагаха и в Метро
Мистик, за почистване не стават - почти нищо не излиза с тях, но за целта са идеални на Аро hahaha Последно трих една бяла блузка на малката, обилно полята с фреш от череши  hahaha Изпрах я след третирането с бебешки кърпички Аро - няма и следа Mr. Green

# 134
  • Пловдив
Да...ей за тва говоря  Wink
Снощи взех на Бочко,че в Триумф-а са на промоция.по-натам ще ги пробвам тия на К. Peace

Общи условия

Активация на акаунт