Отговори
# 735
  • София
В БИЛЛА са хубави каймата и месото.
Коя кайма ? / Замразено месо не купувам/

Tяхната охладена. Но не винаги е хубава. Обикновено гледам да ми хареса на външен вид като едрина на меленето и частта на тлъстото. Имат свинска, смес и телешка. В повечето случаи съм доволна, но в пловдивски магазин (не особено посещаем) ми се е случвало да замаскират стара кайма в нова. Sad

За нещата от топлата витрина също е относително. Зависи от натовареността на магазина и дали продуктът е на промоция. Доста неща застояват. Но ако на външен вид ми хареса и купя, почти не ми се е случвало да се разочаровам.

# 736
  • Русе
В БИЛЛА са хубави каймата и месото.
Кое месо? Ирландското ли? Оня ден се вдигнахме(понеже никак не ни е близо магазина) за месото на промоция. Оказа се ирландско. В ЛИДЛ испанско, в БИЛЛА ирландско... Изядохме боклуците на Европа #Cussing out ooooh!

# 737
Те в Била така и не решиха какво им е месото, най-често е испанско, по рядко българско. От как ги заядох, че не изписват България с главно Б, месото им е френско   Laughing.
Инак е добро, да. Лошо месо от там не сме вземали.....за разлика от месото на Кауфланд, от там пък добро месо не случихме....

# 738
Просто написах ,че има тема какво няма да купя никога . Не беше нито нападка - нито заяждане.

# 739
  • София
Просто написах ,че има тема какво няма да купя никога . Не беше нито нападка - нито заяждане.

Не съм се заял. Обясних, че не визирам конкретен продукт, а дейност на верига магазини, която обсъждаме.

# 740

Не съм се заял. Обясних, че не визирам конкретен продукт, а дейност на верига магазини, която обсъждаме.
Дооообре.

# 741
И аз да попитам, във всички  магазини  Фантастико ли, или само в определени?
Не. Във ФБ пише "в избрани магазини от верига ФАНТАСТИКО", обаче не са изброени. И какво точно представлява?

Дата: 21.11.2015 Събота
Час: 16:00-20:00
Дата: 22.11.2015 Неделя
Дата: 23.11.2015 Понеделник
Дата: 28.11.2015 Събота
Дата: 29.11.2015 Неделя
Дата: 30.11.2015 Понеделник

Разбра ли се в кои магазини, то има време де, но ни предстои пътуване и обичам да си планирам нещата. Simple Smile

# 742
Заповядайте в Новата Тема - малко разнообразих заглавието, предвид скорошните промени Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=884446.new#new

Общи условия

Активация на акаунт