Отговори
# 690
Е, вече и пастет няма  Mr. Green
не бях виждала толкова еднородна и еднаква стока подредена усърдно на рафтовете
то не че имаше някой да им размества стоката де- бяхме точно 5 човека посетители
и се чувствах като в музей- само гледаш и се дивиш.
Накрая на разходката имаше и работеща каса, ей така за разкош  Joy
Съгласна съм с Киса  Peace

# 691
  • София
Струва ми се, че от заглавието на темата трябва да отпаднат Пени, Пикадили и Карфур.... Rolling Eyes
Всъщност, не знам за Пикадили, но 2 магазина във Варна от веригата със сигурност са затворени.

Пикадили само намалиха броя на магазините си. Съобщиха, че ще оставят само големите супермаркети в моловете, но Дейли-то на Дондуков съществува - нормално заредено и с доста пазаруващи хора. Предполагам, че разкараха само непечелившите си обекти.

И Карфур все още съществува, макар и с "5 пастета и 3 вафли".  Mr. Green Но там според мен няма спасение. Но пък са упорити и не закриват магазините си. Интересно дали плащат заплати на служителите си?   newsm78

# 692
Пикадили си има в София, заредени са си, и имат джолан без кост на 4,20 лв. сега на промоция, ако някой го интересува.  Sunglasses

# 693
Някой може ли да каже тоалетната хартия "Zewa" за 16бр. на каква цена е в Кауфланд?

# 694
Някой може ли да каже тоалетната хартия "Zewa" за 16бр. на каква цена е в Кауфланд?
Цената е 12,25 лв.

# 695
Пикадили си има в София, заредени са си, и имат джолан без кост на 4,20 лв. сега на промоция, ако някой го интересува.  Sunglasses

Разкошен е джолана, ние взехме днес, че на всичкото отгоре имаше и чудесен врат без кост за 5,29, та купихме и от него  Sunglasses Утрепаха Кауфланд и Лидл  с цените на месото  Laughing

# 696
  • София

Разкошен е джолана, ние взехме днес, че на всичкото отгоре имаше и чудесен врат без кост за 5,29, та взехме и от него  Sunglasses

И къде се намират тези магазини, ако не е тайна.

# 697

В сайта им има информация къде са магазините във всеки град Simple Smile

http://www.piccadilly.bg/bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8/

П.п. сега видях, че само за Варна и София има инфо. Само в тези градове ли останаха Пикадили? Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 18:05 от Aronia*

# 698

Разкошен е джолана, ние взехме днес, че на всичкото отгоре имаше и чудесен врат без кост за 5,29, та купихме и от него  Sunglasses Утрепаха Кауфланд и Лидл  с цените на месото  Laughing
И на рибата.
Ходя на един далечен, нали махнаха точно до нас един по-малък.

# 699
И на рибата, да  Laughing Що сьомга изядохме за 9,99  Laughing

# 700
  • София

Разкошен е джолана, ние взехме днес, че на всичкото отгоре имаше и чудесен врат без кост за 5,29, та взехме и от него  Sunglasses

http://www.piccadilly.bg/bg/магазини/   

Не препоръчвам този, който е до надлез Надежда и е с общ паркинг  с Баухаус. Нямат никакви клиенти и става само за дълготрайни опаковани продукти. Wink А и в Дейли-тата почти няма месо. Само по няколко предварително опаковани тарелки, донесени от големите магазини.

# 701
  • София
Ами то в западна София има само един единствен магазин в МОЛ София

# 702
Само минавам да споделя- аз цени не гледам, не меря, не следя касови бележки, НО днес просто ми се набиха на очи две неща. Купихме наденица от Каифланд и дамата ни я маркира вместо за 4,50 лв на килограм (както пишеше на табелката) , за 7.50 лв, както пишеше на предната табелка. Което прави 3 лв разлика ,защото взехме около килограм. Но този път я видях и й обясних,че е маркирала грешна сума. Другото,което ми направи впечатление- взехме кайма народна с лепенка за препоръчителна цена от 1,24 лв, а ги продават на 1,45 лв. На информация казаха,че цената е препоръчителна и не са длъжни да се съобразяват. Както , добавям аз, не сме длъжни да я вземаме...

Та, веднъж да се загледам и то каква стана тя..

# 703
Кауфланд е изгоден само по промоции . Далеч ми е и рядко ходя там или пращам ММ. Той пък или обърка нещо или прецени ,че друго не е удачно Grinning
Мопа бил пластмасов и не го взел Grinning

# 704
  • Sofia
Каква е драмата на Карфур някой знае ли? Защо така не зареждат и си изгониха клиентите?

Общи условия

Активация на акаунт